Stäng loginrutan
Jimmy Lee Skrufve är oberoende expert inom Surfplattor, Kaffemaskiner, Mobiltelefoner, Powerbanks.

Jimmy Lee Skrufve

Bästa powerbank

EB-U1200CSEGWW, 10000MAH, Silver
Mi Power Bank Pro, USB, 10000MAH, VXN4218US, Grey
POWERSTATION XXL FOR LAPTOPS AND MOBILE DEVICES USB-C BLACK 19500MAH

Topplista, 29 oktober 2019 - "Nycklar, plånbok, mobil!" Så tänker du kanske vid ytterdörren, men det är dags att se över ramsan. Plånboken behövs inte, det går bra att betala med mobilen. Nycklar behövs inte om man har ett smart lås. Ramsan borde vara "Mobil och powerbank!" Våra telefoner blir allt mer kraftfulla och används mer och mer, vilket gör att batteriet ibland inte räcker hela dagen. För att inte tala om alla andra prylar; hörlurar, klockor, surfplattor med mera.

Till Topplistan

link

Bästa surfplattan för film

Galaxy Tab S4 10.5 Wifi (64GB) Svart
iPad (2018) Wi-Fi 128GB Silver
GALAXY T820 TAB S3 9,7" WIFI 32GB SILVER

Topplista, 24 oktober 2019 - En surfplatta är egentligen näst intill idealisk att använda för att titta på filmer, du kan ha med den överallt och se på vad du vill - när du vill. Men utbudet av surfplattor har minskat på senare år och det kan vara svårt att hitta de där riktiga guldklimparna. Reklambladen lockar ofta med billiga surfplattor som kan vara frestande - men det finns mängder av billiga budgetsurfplattor som aldrig borde ha tillverkats då deras prestanda, uråldriga androidversioner och tveksamma kvalitet ger en allt annat än behaglig upplevelse.

Till Topplistan

link

Xiaomi Mi A3 - mobilen som ger ovanligt mycket för pengarna

12345
Xiaomi Mi A3 - Test - mobilen som ger ovanligt mycket för pengarna

Test, 21 oktober 2019 - Vår expert Jimmy Lee Skrufve recenserar Xiaomi Mi A3 / 64GB - Blå.

Till testet

link
likes

529 har guidats av Jimmy

Här på Advized är jag mobil- och surfplatteexpert, något jag verkligen brinner för som den prylnörd jag är. Jag har lång erfarenhet inom detta område, och har tidigare bland annat varit redaktör och iPhone/iPadexpert på MacWorld under flera år. Jag har även lärt Robert Wells att spela piano… på en iPhone. Sedan 2012 har jag varit en Androidanvändare och åtskilliga Nexusar, Samsungs och LG har passerat genom mina händer. Jag älskar ny teknik och är prylgalen och ger gärna råd till dem som behöver det. Så på med tropikhjälmen och häng med så ska vi hitta den bästa lösningen tillsammans, för det är en djungel där ute!

Prioriteringar

innovation

innovation

design

design

kvalitet

kvalitet