Stäng loginrutan
Johan Fors är oberoende expert inom spel.

Johan Fors

Bästa spelen för Switch

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild
Sonic Mania Plus
Octopath Traveler
Mario Tennis Aces

Topplista, 2 april 2019 - Switchen har under det senaste året mer och mer tagit steg mot att bli en ledande indie-plattform. I dagsläget känns det nästintill omöjligt att hitta titlar i dess e-shop utan att använda externa sidor, så som denna, för att hitta rätt i denna djungel av utbud.

Till Topplistan

link

Så klarar du Dark Souls 3

Så klarar du Dark Souls 3

Guide, 20 jun - Guider för min-maxing och optimering kan man hitta var som helst på nätet. Eftersom DS3 bara presenterar ditt mål, och inte hur du når dit, är här i stället en jättekort lista med fem punkter på vad du MÅSTE göra för att klara spelet.

1. Abyss Watchers. Hittas i Farron Keep, under Road of Sacrifices. Släck alla tre eldarna i Farron Keep-området, det låser upp bossfighten.

2. Yhorm the Giant. Efter Abyss Watchers kommer du senare till Profaned Capital. Fortsätt bara så långt ner du kan komma i området, så hittar du Yhorm.

3. Aldrich, Devourer of Gods. Strax efter Yhorm kommer du till Anor Londo. Bege dig till katedralen, och väl inne, fortsätt bara rakt upp för trapporna.

4. Younger Prince Lothric. Hittas i toppen av Lothric Castle, genom Grand Archives.

5. Alla dessa fyra själar låser upp den sista bossfighten, Kiln of the First Flame, och segern är din. Börja NG+!

Visa mer

Visa mindre

Bästa spelen för två spelare

Super Smash Bros.
Super Mario Odyssey (UK, SE, DK, FI)
Minecraft
Borderlands: The Handsome Collection
A way out

Topplista, 2 april 2019 - Det är ofta jag funnit mig själv googla "bästa co-op spelen" eller dylikt. Problemet har aldrig varit att det finns för få bra spel att spela med någon, utan snarare har problemet varit det motsatta - vad är egentligen crème de la crème av alla dessa spel? Vad vill jag lägga min tid på?

Till Topplistan

link

Äventyrsspel till PS4

Horizon Zero Dawn
Assassins Creed Origins
Final Fantasy XV
Middle Earth: Shadow of War

Topplista, 29 maj 2018 - Äventyrsspel är för mig något alldeles underbart, då genren innefattar alla delar som jag älskar inom spel! En djup story - check. En intressant stor värld - check. Unika combatstilar för varje spel - check. Listan bara fortsätter och det är därför inget mysterium att jag dras till spel som bockar i just den här genre-rutan.

Till Topplistan

link
likes

32 har guidats av Johan

Gedigen gamer sedan barnsben. Idag spelar jag allt från Mario på miniräknare till senaste generationens AAA-titlar. I min dagliga rutin försöker jag hålla fingret på spelindustrins puls - bland annat genom att lyssna på olika podcasts och läsa artiklar. Jag letar ofta efter innovativa indies och har ett alldeles för stort guilty pleasure vad gäller förändringsbara utseenden i RPG-spel. Med mina topplistor kommer jag försöka ge blandade tips till både den som saknar kunskap om spelet de letar efter och den som är insatt men letar efter extra information för att säkerställa sitt köp. Så om detta låter som något givande för dig, följ gärna och se vad som kommer härnäst!

Prioriteringar

innovation

innovation

design

design

funktionalitet

funktionalitet

Expertområden