Stäng loginrutan
Johanna Kvarnström är oberoende expert inom Plattänger, Locktänger, Hårfönar, Schampo.

Johanna Kvarnström

Ghd Gold Styler - en lyxig plattång som har allt

12345
Ghd Gold Styler - Test - en lyxig plattång som har allt

Test, 3 februari 2020 - Vår expert Johanna Kvarnström recenserar Ghd Gold Styler.

Till testet

link

Bästa torrschampot

Good To Go - Dry Shampoo 250ml Jasmine & Amber
Perk Up Dry Shampoo (232ml)
Dry Shampoo Original 200ml

Topplista, 29 december 2019 - Är du som jag, överlever inte utan torrschampo? Men du kanske har svårt att hitta de bästa produkterna på marknaden? Lugn i stormen, här kommer en topplista på mina absoluta favoriter av de jag testat under min hårresa. Vissa torrschampon är anpassade för ljust hår och vissa för mörkt. Jag kommer att fokusera på de som passar mitt hår, som är blont. Vissa av schampona i listan finns dock att köpa för brunt hår. Att tvätta håret för ofta sliter rejält på håret, men torrschampot gör att jag kommer undan med att tvätta det två gånger i veckan istället för betydligt fler gånger om jag INTE hade använt mig av denna magiska produkt. Torrschampon har även fler användningsområden, och du kan använda denna produkt för mer än bara en quick fix - t.ex. för att skapa volym i håret efter att du duschat, eller bara för att få lite struktur.

Till Topplistan

link

Bästa schampot för torrt hår

Structure Repair 350ml Shampoo
Paris Botanicals Lavender Soothing Therapy Shampoo 400 ml
Bond Maintenance Shampoo No4 250 ml

Topplista, 29 december 2019 - Den här topplistan innehåller fyra stycken schampon som kan lösa ditt problem med torrt och skadat hår! Det kräver bra ingredienser som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur.

Till Topplistan

link

Bästa schampot

True Soft 1000ml Shampoo
Healing Colorcare - Clarifying Shampoo 300 ml
ColourPlex Ultra Violet Shampoo 250 ml

Topplista, 7 januari 2020 - När det kommer till schampon så finns det några som jag alltid har hemma. Du kanske tänker att det räcker med ett schampo? Nej, nej, nej, inte för mig! Det är olika produkter som krävs beroende på hur kvalitén på mitt hår är, samt vad jag är ute efter för resultat. Ibland behöver jag ett extra vårdande schampo och ibland vill jag få till en kallare ton.

Till Topplistan

link

Bästa silverschampot

ColourPlex Ultra Violet Shampoo 250 ml
Silver - Shampoo 500ml
Clean Blonde Damage Rewind Toning Shampoo 50 ml

Topplista, 29 december 2019 - Jag blonderar mitt hår med jämna mellanrum men efter ett tag drar sig färgen alltid åt det gula hållet vilket jag verkligen inte vill! Varför blir håret gult då? Jo, när man lägger en toning så fäster nyansen endast på det yttre skiktet på hårstrået. Detta gör att det successivt kommer att tvättas bort. Ju mer skadat hår man har desto fortare försvinner nyanseringen. Att gå till frisören varje gång färgen börjar gå mot det gula skulle aldrig funka för mig, varken ekonomiskt eller tidsmässigt. Så dessa schampon är ett MÅSTE för mig att ha hemma! Så fort jag börjar se att det börjar skifta i gult kör jag en omgång. Det hjälper nyansen att hålla i sig, och det kan gå längre tid mellan blekningarna vilket sparar på hårkvalitén.

Till Topplistan

link
likes

2 732 har guidats av Johanna

Jag är en riktigt skönhetsnörd av dess like! Älskar att grotta ner mer i olika produkter inom skönhetsvärlden! När jag får tipsa och hjälpa personer med produkter trivs jag som fisken i vattnet. Har alltid haft ett intresse för skönhet och 2011 utbildade jag mig äntligen till makeup-artist. Idag driver jag mina två kanaler (Instagram och blogg) där fokus mest ligger på produktrecensioner men även mina andra intressen som är foto och skrift. Har en stor skopa humor vilket jag gillar att fånga i mina inlägg. Åsikter och omdömen är alltid 100% ärliga och kan inte påverkas av tredje part.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

design

design

Sociala medier

instagram

Instagram

website

Webbplats