Stäng loginrutan
Johanna Kvarnström är oberoende expert inom Plattänger, Locktänger, Hårfönar, Schampo.

Johanna Kvarnström

Bästa silverschampot

ColourPlex Ultra Violet Shampoo 250 ml
Clean Blonde Damage Rewind Toning Shampoo 50 ml
Sheer Silver Shampoo 350ml
No Yellow - No-Yellow Shampoo 350ml

Topplista, 5 augusti 2019 - Jag blonderar mitt hår med jämna mellanrum men efter ett tag drar sig färgen alltid åt det gula hållet vilket jag verkligen inte vill! Varför blir håret gult då? Jo, när man lägger en toning så fäster nyansen endast på det yttre skiktet på hårstrået. Detta gör att det successivt kommer att tvättas bort. Ju mer skadat hår man har desto fortare försvinner nyanseringen. Att gå till frisören varje gång färgen börjar gå mot det gula skulle aldrig funka för mig, varken ekonomiskt eller tidsmässigt. Så dessa schampon är ett MÅSTE för mig att ha hemma! Så fort jag börjar se att det börjar skifta i gult kör jag en omgång. Det hjälper nyansen att hålla i sig, och det kan gå längre tid mellan blekningarna vilket sparar på hårkvalitén.

Till Topplistan

link

Bästa schampot för torrt hår

Structure Repair 350ml Shampoo
Paris Botanicals Lavender Soothing Therapy Shampoo 400 ml
Bond Maintenance Shampoo No4 250 ml
Litsea Cubeba Shampoo for Hair and Body

Topplista, 28 juli 2019 - Den här topplistan innehåller fyra stycken schampon som kan lösa ditt problem med torrt och skadat hår! Det kräver bra ingredienser som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur.

Till Topplistan

link

Bästa torrschampot

Perk Up Dry Shampoo (232ml)
Dry Shampoo Original 200ml
Dry Shampoo Original 200 ml
Invisidry Shampoo (100ml)

Topplista, 28 juli 2019 - Är du som jag, överlever inte utan torrschampo? Men kanske har svårt att hitta de bästa produkterna på marknaden? Lugn i stormen, här kommer en topplista på mina absoluta favoriter av de jag testat under min hårresa. Vissa torrschampon är anpassade för blont hår och vissa för mörkt. Jag kommer att fokusera på de som passar mitt hår, som är blont. Att tvätta håret för ofta sliter rejält på håret, men torrschampot gör att jag kommer undan med att duscha två gånger i veckan istället för betydligt fler gånger om jag INTE hade använt mig av denna magiska produkt. Torrschampon har även fler användningsområden, och du kan använda denna produkt för mer än bara en quick fix. T.ex. för att skapa volym i håret efter att du duschat, eller bara för att få lite struktur.

Till Topplistan

link
likes

901 har guidats av Johanna

Jag är en riktigt skönhetsnörd av dess like! Älskar att grotta ner mer i olika produkter inom skönhetsvärlden! När jag får tipsa och hjälpa personer med produkter trivs jag som fisken i vattnet! Har alltid haft ett intresse för skönhet och 2011 utbildade jag mig äntligen till Makeup Artist. Idag driver jag mina två kanaler (Instagram och blogg) där fokuset mest ligger på produktrecensioner men även mina andra intressen som är foto och skrift. Har en stor skopa humor vilket jag gillar att fånga i mina inlägg. Åsikter och omdömen är alltid 100% ärliga och kan inte påverkas av tredje part.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

design

design

Sociala medier

instagram

Instagram

website

Webbplats