Stäng loginrutan
Johanna Kvarnström är oberoende expert inom Foundation, Ansiktsmasker, Concealer, Hårfönar, Plattänger & locktänger, Primer, Schampo, Hårinpackning, Balsam, Mascara.

Johanna Kvarnström

Bästa silverschampot

Silver Burst Shampoo 250ml
Stamp
Invigo Blonde Recharge Cool Blonde Color Refreshing Shampoo 250ml
Stamp
Magnesium Silver Shampoo 500ml
Stamp

Topplista, 1 februari 2021 - Jag blonderar mitt hår med jämna mellanrum men efter ett tag drar sig färgen alltid åt det gula hållet vilket jag verkligen inte vill! Varför blir håret gult då? Jo, när man lägger en toning så fäster nyansen endast på det yttre skiktet på hårstrået. Detta gör att det successivt kommer att tvättas bort. Ju mer skadat hår man har desto fortare försvinner nyanseringen. Att gå till frisören varje gång färgen börjar gå mot det gula skulle aldrig funka för mig, varken ekonomiskt eller tidsmässigt. Så dessa schampon är ett MÅSTE för mig att ha hemma! Så fort jag börjar se att det börjar skifta i gult kör jag en omgång. Det hjälper nyansen att hålla i sig, och det kan gå längre tid mellan blekningarna vilket sparar på hårkvalitén. Nedan ser ni en före- och efterbild efter bara EN användning! Ja, ni ser ju, MAGI! ⭐

Till Topplistan

link

Bästa sheet mask

Lift Me Up Sheet Mask 1st
Stamp
Start Me Up Sheet Mask 1st
Stamp
MASQ+ Bubble & Cleansing Foam Sheet Mask 1st
Stamp

Topplista, 5 januari 2021 - Om du inte hört talas om sheet masks (eller arkmasker som det också kallas) innan, ja, då har du VERKLIGEN missat något! Det är alltså en formklippt duk och engångsmask som är fullproppad med koncentrerat serum. Du lägger masken på ansiktet och låter den verka för att sedan plocka av den utan att skölja ansiktet efteråt - det är skönt att slippa eftersom det oftast innebär kladd och stänk, men det tar också tid och är extremt tråkigt. Serumet som blir över masserar du in i huden, och det tycker jag är det bästa med sheet masks. På bilden har jag på mig en arkmask från Acasia, den har en grym passform som ingen annan arkmask jag provat hittills har varit i närheten utav.

Till Topplistan

link

Bästa schampot

Johanna Kvarnström
Therese Parner

2 experter tipsar

545 har guidats av listorna

Schampo
Palett True Soft Shampoo 350ml
Stamp
Healing Color Care Clarifying Shampoo 300ml
Stamp
Invigo Blonde Recharge Cool Blonde Color Refreshing Shampoo 250ml
Stamp

Topplista, 5 januari 2021 - När det kommer till schampon så finns det några som jag alltid har hemma. Du kanske tänker att det räcker med ett schampo? Nej, nej, nej, inte för mig! Det är olika produkter som krävs beroende på hur kvalitén på mitt hår är, samt vad jag är ute efter för resultat. Ibland behöver jag ett extra vårdande schampo för skadat hår och ibland vill jag få till en kallare ton.

Till Topplistorna

link

Ghd Helios - effektiv, lyxig och värd sitt pris

12345
Ghd Helios - Test - effektiv, lyxig och värd sitt pris

Test, 2 april 2020 - Vår expert Johanna Kvarnström recenserar Ghd Helios.

Till testet

link

Bästa torrschampot

Good To Go Dry Shampoo 250ml
Stamp
Dry Volume Spray 150ml
Stamp
Dry Shampoo 200ml
Stamp

Topplista, 28 januari 2021 - Letar du efter ett riktigt bra torrschampo men har svårt att hitta rätt? Lugn lugn, här kommer en topplista på mina absoluta favoriter av de jag testat under min hårresa. Vissa torrschampon är anpassade för ljust hår och vissa för mörkt. Jag kommer att fokusera på de som passar mitt hår, som är blont. Vissa av schampona i listan finns dock att köpa för brunt hår. Att tvätta håret för ofta sliter rejält på håret, men torrschampot gör att jag kommer undan med att tvätta det två gånger i veckan istället för betydligt fler gånger om jag INTE hade använt mig av denna magiska produkt. Torrschampon har även fler användningsområden, och du kan använda det till mer än bara en quick fix - t.ex. för att skapa volym i håret efter att du duschat, eller för att få lite struktur.

Till Topplistan

link

Bästa ansiktsmasken

Johanna Kvarnström
Louise Andersson

2 experter tipsar

79 har guidats av listorna

Ansiktsmasker
Recovery Mask 50ml
Stamp
Mask 15 Oil Reducing Mask 50ml
Stamp
Clear Skin Mud Boosting Facial Mask 100ml
Stamp

Topplista, 5 januari 2021 - Precis som du ibland behöver boosta din kropp med vitaminer behöver du ibland en extra boost när det kommer till huden, till exempel vid säsongsbyte, eller om du ibland vistas i torrare miljöer. På sommaren behöver jag t.ex. inte lika mycket fukt som på vintern, och slipdammet under renoveringar hemma gör att min hy blir så torr att en fet dagkräm inte räcker. I perioder har jag även sämre hy och då är en peelande mask ett måste. För att slippa byta ut en hel hudvårdsrutin kan det räcka att lägga en bra ansiktsmask, och därför ska jag tipsa om mina favoriter. På bilden har jag på mig en härlig lermask från Indy Beauty.

Till Topplistorna

link

Bästa schampot för torrt hår

Nutritive Bain Magistral Shampoo 250ml
Stamp
Palett Structure Repair Shampoo 350ml
Stamp
No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml
Stamp

Topplista, 5 januari 2021 - Den här topplistan innehåller fem schampon som kan lösa ditt problem med torrt och skadat hår! Det kräver bra ingredienser som återfuktar, bygger upp och stärker hårets struktur. På bilden ser du min egen favorit och listans etta, Bain Magistral från Kérastase.

Till Topplistan

link

Ghd Gold Styler - en lyxig plattång som har allt

12345
Ghd Gold Styler - Test - en lyxig plattång som har allt

Test, 3 februari 2020 - Vår expert Johanna Kvarnström recenserar Ghd Gold Styler.

Till testet

link
likes

7 527 har guidats av Johanna

Jag är en riktigt skönhetsnörd av dess like! Älskar att grotta ner mer i olika produkter inom skönhetsvärlden! När jag får tipsa och hjälpa personer med produkter trivs jag som fisken i vattnet. Har alltid haft ett intresse för skönhet och 2011 utbildade jag mig äntligen till makeup-artist. Idag driver jag mina två kanaler (Instagram och blogg) där fokus mest ligger på produktrecensioner men även mina andra intressen som är foto och skrift. Har en stor skopa humor vilket jag gillar att fånga i mina inlägg. Åsikter och omdömen är alltid 100% ärliga och kan inte påverkas av tredje part.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

design

design

Sociala medier

instagram

Instagram

website

Webbplats