Stäng loginrutan
Jordey Mutsaers är oberoende expert inom Datorer, Högtalare, Mobiltelefoner, Smarta lampor, Hörlurar.

Jordey Mutsaers

Bästa bluetooth-högtalaren

Go+Play Mini - White
Kilburn II - Black
SRS-XB41 - Svart

Topplista, 8 oktober 2019 - Visst vore det otroligt smidigt med en portabel högtalare till festen? Eller kanske till sommarens husvagnssemester? Eller helt enkelt bara för att kunna flytta runt i hemmet? Det tycker i alla fall jag!

Till Topplistan

link

Bästa smarta belysningen

Jordey Mutsaers
Andreas Bakken

2 experter tipsar

310 har guidats av listorna

Smarta lampor
Hue White & Color Ambiance Startpaket E27
Mini Color LED Smartbulb
Smart Color Bulp

Topplista, 5 oktober 2019 - Smarta lampor är en av många smarta produkter som finns på marknaden, och faktiskt en av dem som kan underlätta din vardag allra mest! Jag tycker att smart belysning är ett av de absolut enklaste sätten att komma igång med ett smart hem.

Till Topplistorna

link

Bästa Dolby Atmos-högtalaren

7.1.4 HW-N960
SK9Y
HW-K960/XE

Topplista, 20 juli 2019 - Vill du kunna njuta av otroligt bra ljud när du kollar på film, men samtidigt inte behöva ha massvis med surround-högtalare i rummet? Då kan en Dolby Atmos-soundbar vara nånting för dig!

Till Topplistan

link

Bästa datorhögtalarna

G560 Lightsync RGB Datorhögtalare
Leviathan 5.1 Soundbar
Nommo

Topplista, 9 augusti 2019 - Ett par högtalare till datorn är nästan ett måste, speciellt om man spelar eller kollar på film mycket vid datorn. Ofta så söker man efter ett par högtalare som låter bra men inte kostar alltför mycket. Och det går faktiskt att hitta bra och prisvärda högtalare runt tusenlappen!

Till Topplistan

link

Bästa smarta högtalaren

Jordey Mutsaers
Andreas Bakken

2 experter tipsar

399 har guidats av listorna

Högtalare
One
Home - svenska (grå/vit)
HomePod

Topplista, 28 september 2019 - Att använda sig av en smart högtalare är ett av de smidigaste sätten att styra sitt hem på! Med hjälp av röststyrningen kan högtalaren underlätta vår vardag ännu ett steg.

Till Topplistorna

link

Bästa partyhögtalaren

MHCV81D.CEL BT
Party Box 300
GTK-XB60

Topplista, 28 september 2019 - Känner du dig sugen på investera i en ny högtalare till sommarens hemmafester? Eller är du sugen på en partyhögtalare som är smidig att ta med sig? Oavsett vad så kan du här hitta några exempel på bra partyhögtalare! Det finns otroligt många bra högtalare på marknaden, och det kan såklart vara rätt svårt att hitta en som passar ens stil. Jag själv prioriterar bra ljud på mina hemmafester samtidigt som jag gärna vill ta hänsyn till mina grannar.

Till Topplistan

link

Bästa soundbar

Beam smart soundbar (vit)
HW-K960/XE
SK9Y

Topplista, 20 juli 2019 - Nuförtiden kan du slippa att ha kablar dragna genom hela vardagsrummet för att få ett bra ljudsystem. Soundbars är en av de smartaste ljudlösningarna som finns på marknaden, och de behöver faktiskt inte vara så himla dyra!

Till Topplistan

link

Smarta lampor för utomhusbruk

Hue Lily Spike - Base kit
Hue Calla Large, White & Color Ambience, Startpaket
Hue Lucca Wall Lantern

Topplista, 28 september 2019 - Har du någonsin funderat över hur det skulle vara med smart belysning utomhus, men ej vetat hur du ska gå tillväga? Du kanske tänker att det är bara att sätta en lampa i armaturen? Så enkelt är det faktiskt inte, smart belysning nämligen inte är designad att fungera i alla väder.

Till Topplistan

link

Bästa bärbara datorn under 6000 kr

Jordey Mutsaers
Åge Nielsen
Caitlyn Johansson

3 experter tipsar

495 har guidats av listorna

Datorer
R556QA-DM127T
Swift 1 SF114-32-P0QQ
Notebook 14-cf0015no

Topplista, 9 juni 2019 - Känner du dig sugen på en ny laptop? Men kanske inte vill lägga alltför mycket pengar på en dator? Då har du kommit helt rätt! Det är nämligen så att tack vare dagens nya hårdvaror kan vi få otroligt mycket prestanda till väldigt bra priser. Så datorn som du behöver köpa till studierna eller jobbet behöver inte alls vara så himla dyr.

Till Topplistorna

link
likes

1903 har guidats av Jordey

Jag är en tekniktokig kille som tycker om att läsa på om allt från datorer till smart belysning. Det har helt enkelt blivit så med tiden, att jag läst på om alla olika slags produkter som finns där ute. För väldigt många kan teknikmarknaden vara ett väldigt förvirrande område, och därför så vänder man sig oftast till internet för att läsa på om de olika produkterna. Just därför finns jag här för er för att kunna dela med mig av mina kunskaper!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

innovation

innovation

budget

budget