Stäng loginrutan
Jordey Mutsaers är oberoende expert inom Datorer, Högtalare, Mobiltelefoner, Smarta lampor, Hörlurar.

Jordey Mutsaers

Bästa partyhögtalaren

MHCV81D.CEL BT
Party Box 300
GTK-XB60

Topplista, 28 september 2019 - Känner du dig sugen på investera i en ny högtalare till sommarens hemmafester? Eller är du sugen på en partyhögtalare som är smidig att ta med sig? Oavsett vad så kan du här hitta några exempel på bra partyhögtalare! Det finns otroligt många bra högtalare på marknaden, och det kan såklart vara rätt svårt att hitta en som passar ens stil. Jag själv prioriterar bra ljud på mina hemmafester samtidigt som jag gärna vill ta hänsyn till mina grannar.

Till Topplistan

link

Smarta lampor för utomhusbruk

Hue Lily Spike - Base kit
Hue Calla Large, White & Color Ambience, Startpaket
Hue Lucca Wall Lantern

Topplista, 28 september 2019 - Har du någonsin funderat över hur det skulle vara med smart belysning utomhus, men ej vetat hur du ska gå tillväga? Du kanske tänker att det är bara att sätta en smart lampa i armaturen? Så enkelt är det faktiskt inte, smart belysning är nämligen inte alltid designad för att fungera i alla väder.

Till Topplistan

link

Bästa smarta belysningen

Hue White & Color Ambiance Startpaket E27
Mini Color LED Smartbulb
Smart Color Bulp

Topplista, 5 oktober 2019 - Smarta lampor är en av många smarta produkter som finns på marknaden, och faktiskt en av dem som kan underlätta din vardag allra mest! Jag tycker att smart belysning är ett av de absolut enklaste sätten att komma igång med ett smart hem.

Till Topplistan

link

Bästa datorhögtalarna

G560 Lightsync RGB Datorhögtalare
Leviathan 5.1 Soundbar
Nommo

Topplista, 9 augusti 2019 - Ett par högtalare till datorn är nästan ett måste, speciellt om man spelar eller kollar på film mycket vid datorn. Ofta så söker man efter ett par högtalare som låter bra men inte kostar alltför mycket. Och det går faktiskt att hitta bra och prisvärda högtalare runt tusenlappen!

Till Topplistan

link
likes

3 362 har guidats av Jordey

Jag är en tekniktokig kille som tycker om att läsa på om allt från datorer till smart belysning. Det har helt enkelt blivit så med tiden, att jag läst på om alla olika slags produkter som finns där ute. För väldigt många kan teknikmarknaden vara ett väldigt förvirrande område, och därför så vänder man sig oftast till internet för att läsa på om de olika produkterna. Just därför finns jag här för er för att kunna dela med mig av mina kunskaper!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

innovation

innovation

budget

budget