hem
Jordey Mutsaers är oberoende expert inom Datorer, ,Högtalare, ,Mobiltelefoner, ,Smarta lampor, ,Hörlurar.

Jordey Mutsaers

hem

Jordeys flöde

Använd knapparna för att filtrera flödet

NyheterNyheter

Nyheter

TopplistorTopplistor

Topplistor

GuiderGuider

Guider

Bästa datorhögtalarna

G560 Lightsync RGB Datorhögtalare
Leviathan 5.1 Soundbar
Nommo
Monitorhögtalare Aktiv 10.16 cm 4 " Mackie CR4 25 W 1 st
MX Sound - 1.0 Kanal - Sort

Topplista, 16 jan - Ett par högtalare till datorn är nästan ett måste, speciellt om man spelar eller kollar på film mycket vid datorn. Ofta så söker man efter ett par högtalare som låter bra men inte kostar alltför mycket. Och det går faktiskt att hitta bra och prisvärda högtalare runt tusenlappen!

Till Topplistan

link

Bästa soundbar

Beam smart soundbar (vit)
SK9Y
HW-K860/XE
Soundbar 500
Bar 3.1

Topplista, 4 jan - Nuförtiden så kan du slippa att ha kablar dragna genom hela vardagsrummet för att få ett bra ljudsystem. Soundbars är en av de smartaste ljudlösningar som finns på marknaden, och de behöver faktiskt inte vara så himla dyra!

Till Topplistan

link

Bästa smarta högtalaren

One
Home
HomePod
Echo Dot Gen 3
Link 10

Topplista, 4 jan - Att använda sig av en smart högtalare är ett av de smidigaste sätten att styra sitt hem på! Med hjälp av röststyrningen kan högtalaren underlätta vår vardag ännu ett steg.

Till Topplistan

link

Bästa bärbara datorn under 6000 kr

R556QA-DM127T
Swift 1 SF114-32-P0QQ
Notebook 14-cf0015no
Ideapad 330-15IKB (81DC006RMX)
Aspire E 15 E5-576-73SM

Topplista, 11 jan - Känner du dig sugen på en ny laptop? Men kanske inte vill lägga alltför mycket pengar på en dator? Då har du kommit helt rätt! Det är nämligen så att tack vare dagens nya hårdvaror kan vi få otroligt mycket prestanda till väldigt bra priser. Så datorn som du behöver köpa till studierna eller jobbet behöver inte alls vara så himla dyr.

Till Topplistan

link

Bästa smarta belysningen

White & Color Ambiance Startpaket E27
Mini Color LED Smartbulb
Smart Color Bulp
Trådfri Led ljuskälla E27 980 lumen, trådlös dimbar, vitt spektrum opalvit A+

Topplista, 4 jan - Smarta lampor är en av många smarta produkter som finns på marknaden, och faktiskt en av dem som kan underlätta din vardag allra mest! Jag tycker att smart belysning är ett av de absolut enklaste sätten att komma igång med ditt smarta hem.

Till Topplistan

link
likes

Ny expert!

Jag är en tekniktokig kille som tycker om att läsa på om allt från datorer till smart belysning. Det har helt enkelt blivit så med tiden, att jag läst på om alla olika slags produkter som finns där ute. För väldigt många kan teknikmarknaden vara ett väldigt förvirrande område, och därför så vänder man sig oftast till internet för att läsa på om de olika produkterna. Just därför finns jag här för er för att kunna dela med mig av mina kunskaper!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

innovation

innovation

budget

budget