Stäng loginrutan
Josefine Tengqvist är oberoende expert inom barnvagnar.

Josefine Tengqvist

Bästa sulkyn

City Mini GT barnvagn (Svart Black)
B-Motion 4 Plus Barnvagn 2018 Cosmos Black
Sulky/S, Svart
Scooter 4 S 2019 + regnskydd, Ltd Edt Dark Denim
Spin Svart

Topplista, 21 jan - I denna lista har jag tagit en närmare titt på fasta, framåtvända sittvagnar. En sådan vagn man köper efter att barnet vuxit ur sin duovagn (duo = vagn med liggdel och sittdel) och är redo att sitta framåtvänd på heltid. En lite billigare, mer tålig och framförallt rymlig vagn som ska räcka resten av barnvagnstiden, eller en "sistavagn" som vi barnvagnsnördar benämner dem!

Till Topplistan

link

Bästa barnvagnen under 5000 kr

Josefine Tengqvist
Clara Ernberg
Jennie Gargini

3 experter tipsar

221 har guidats av listorna

Barnvagnar
Smile 2 Barnvagn (Svart Cosmos Black)
Balios S Sittvagn (Manhattan Grey)
City Premier Brun
CRUZ Sittvagn 2018 Jake Black
Mosey+ Sittvagn (Blå Steel Blue)

Topplista, 24 oktober - Det finns inget som heter den perfekta barnvagnen. Allt handlar om hur vagnen ska användas, i vilken miljö den ska användas och vem som ska använda den.

Till Topplistorna

link

Bästa resevagnen

Josefine Tengqvist
Maria Johansson
Clara Ernberg

3 experter tipsar

258 har guidats av listorna

Barnvagnar
City Tour Lux (Granite)
Minu Jake Black Melange 2018
Metro Sulky (Svart)
Yoyo+ med Färgklädsel 6+
Kobbe Lux Sulky Midnight Black

Topplista, 20 november - När man pratar resevagn brukar man oftast mena en vagn som man tar med sig på semestern. En vagn som till skillnad från ens vanligtvis rejäla vardagsvagn är smidig och lätt att fälla ihop och lasta in i bilen, checka in på flyget eller ta med på tåget. Här presenterar jag de absolut smidigaste och bästa vagnarna för resan, oavsett om det bär av till IKEA eller Teneriffa.

Till Topplistorna

link
likes

681 har guidats av Josefine

Jag heter Josefine och är en gift 32 årig tvåbarnsmamma som är bosatt utanför Sthlm. Jag är officer till yrket men för tillfället är jag föräldrarledig. Jag är vad många skulle kalla en ”barnvagnsnörd”. Jag har ägt fler barnvagnar än jag kan räkna och älskar att testa nytt. Intresset drog igång när jag fick mitt första barn 2016 och har sedan dess bara växt sig starkare! Nu är det en större del av mitt liv än jag vågar erkänna (vi pratar exempelvis inte om att det för tillfället bor 11 vagnar i vår 4-rums lägenhet). Jag driver ett Instagramkonto (instagram.com/barnvagnsgalen) och en blogg (womsa.se/barnvagnsgalen) där jag testar barnvagnar, tillbehör och tipsar om fynd! Jag vill hävda att dyrast inte alltid är bäst och det finns guldkorn att finna oavsett budget!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget

Expertområden