Stäng loginrutan
Kenneth Larsson är oberoende expert inom Kylskåp, Diskmaskiner, Mikrovågsugnar, Frysar, Kyl-frys, Torktumlare, Tvättmaskiner.

Kenneth Larsson

Bästa diskmaskinen

Kenneth Larsson
Magnus Eriksson

2 experter tipsar

837 har guidats av listorna

Diskmaskiner
DBI2448IB.W (Vit)
Stamp
ESF2400OW (Vit)
Stamp
SR456W01TS (Vit)
Stamp

Topplista, 30 september 2020 - Diskmaskinen har en självklar plats i det moderna hemmet. Den ser inte bara till att disken blir ren, den frigör också tid! Det finns en hel uppsjö av olika modeller att välja på och i denna topplista tar jag fram de bästa maskinerna från lite olika vinklar.

Till Topplistorna

link

Bästa tvättmaskinen

FT 3152 (Vit)
Stamp
AWE 7100 (Vit)
Stamp
EW7W5268E5 (Vit)
Stamp

Topplista, 15 september 2020 - Tittar man historiskt på tvättmaskiner och vad den är byggd till att göra så gör den exakt samma sak nu som när den uppfanns. Den skall göra kläder och textil rent från smuts. Vad som däremot har hänt på vägen fram tills idag är att kraven på energiförbrukning och innehållet i tvättmedlet har har förändrats. Med mindre vatten, energi och med miljövänligare tvättmedel så blir tvättiden blir längre - till det bättre för vår värld men till förtret för den tidsoptimistiske. En normal tvättid utan tidsförkortning på nya maskiner kan ligga på runt 3 timmar.

Till Topplistan

link
likes

371 har guidats av Kenneth

Jag är en 45-årig pappa i den moderna familjen med 15 års erfarenhet i vitvarubranschen. Min inställning till hushållsmaskiner och vitvaror är att de skall förenkla vardagen utan en massa krångligheter. För mig är kvalitet i form utav enkelhet och hållbarhet viktigare än onödiga finesser och tekniska lösningar som man inte använder. Maskiner som man använder varje dag skall helt enkelt göra jobbet enkelt, bra och energisnålt.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

budget

budget