Stäng loginrutan
Louise Andersson är oberoende expert inom Plattänger, Foundation, Ansiktsmasker, Locktänger, Hårfönar, Schampo, Mascara.

Louise Andersson

Bästa ansiktsmasken

Louise Andersson
Johanna Kvarnström

2 experter tipsar

40 har guidats av listorna

Ansiktsmasker
Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask
Peeling Mask 50ml
Recovery Mask 50 ml

Topplista, 15 maj 2020 - Min absoluta favoritdel i min hudvårdsrutin är att få lägga en ansiktsmask. Inte nog med att den gör gott för min hy, det är även en stund för avkoppling och self care, något vi alla behöver då och då.

Till Topplistorna

link

Bästa foundation

Bare With Me Tinted Skin Veil
The Healthy Foundation SPF 20 MW2 Medium Warm 20 MW
Active All Day Wear Make Up Almond

Topplista, 17 mars 2020 - Jag varierar mig väldigt mycket när det kommer till foundations. Ska jag till exempel på fest eller någon tillställning kanske jag vill ha ett mer täckande resultat. På sommaren eller till vardags vill jag ha en foundation som känns lättare på hyn och ger ett naturligt resultat. Jag har testat mig igenom många olika foundations genom åren och i denna lista presenterar jag mina personliga favoriter.

Till Topplistan

link

Bästa mascaran

Worth The Hype Mascara
Telescopic Mascara Magnetic Black
Lash Energy Treatment Mascara - Black

Topplista, 7 maj 2020 - Mascara för mig är som grädden på moset, det som avslutar hela ens makeup och det som får makeupen att kännas färdig. Det är också en produkt som jag använder bara som den är. Dagar då jag inte orkar sminka mig men ändå vill känna mig fräsch - lite mascara på fransarna och man är good to go!

Till Topplistan

link
likes

190 har guidats av Louise

Hej! Jag heter Louise & är en riktig skönhetsnörd. Jag har bloggat om skönhet sen 2015 & driver även en youtubekanal & ett instagramkonto. Jag är utbildad makeup artist & nagelterapeut. Jag älskar att testa nya produkter & att få kombinera det med att fota & skriva är ju bara drömmen, då jag älskar att vara kreativ.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

originalitet

originalitet