Stäng loginrutan
Madde Ericsson är oberoende expert inom bilbarnstolar.

Madde Ericsson

Bästa bilbarnstolen för långa barn

Century
Stamp
ReKid Isofix
Stamp
Minikid 2
Stamp

Topplista, 6 maj 2020 - Mitt barn fick plats att åka bakåtvänt fram tills han var 7,5 år och 125 cm, och då var det inte benplatsen som var problemet, utan rygglängden. Han satt skönt med benen men ryggen på stolen blev för kort. Många säger att deras tre- till fyraåringar inte får plats bakåtvänt men då skulle jag säga att man har fel stol.

Till Topplistan

link

Bästa bilbarnstolen för liten bil

Max-Way Plus
Stamp
Minikid 2
Stamp
Sirona Z i-Size
Stamp

Topplista, 15 april 2020 - Det är inte lätt att hitta en bilbarnstol som ska få plats i en liten bil när man också ska få plats med flera passagerare och last, men det finns några som brukar fungera bättre än andra. Vilken som är bäst är väldigt individuellt, så man bör prova stolen i bilen med barnet. Sätets lutning, benplats för barnet m.m. är saker som kan se väldigt olika ut i olika bilar. Oftast är bästa platsen för bilbarnstolen fram på passagerarsätet, då kan den långa föräldern köra bilen och sitta hyfsat och barnet får bra med benplats.

Till Topplistan

link
likes

6 162 har guidats av Madde

Jag är en helt vanlig bilstolsnörd som råkade glida in på ämnet i början av 2011 när jag satt uppe på nätterna med sjukt barn. Jag började läsa på diverse forum och insåg att det fanns stor efterfrågan på information och hjälp! Jag är nu väldigt aktiv i diverse FB-grupper om bilbarnstolar och driver en blogg där jag testar och recenserar bilbarnstolar. Det jag är bäst på är att hitta individuella lösningar som passar familjen. Något jag verkligen brinner för är att få fler barn att åka säkert, dvs. bakåtvänt så länge det går - minst till 5 år men även 6-7 år. Med rätt stol i rätt bil går det.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

funktionalitet

funktionalitet

Expertområden

Sociala medier

blog

Blogg

instagram

Instagram