Stäng loginrutan
Magnus Eriksson är oberoende expert inom Sous vide, Blenders & stavmixers, Matberedare & köksassistenter, Vakuumförpackare, Stekpannor, Elvispar, Grillar, Glassmaskiner.

Magnus Eriksson

Bästa wokpannan

Pro IQ Wok 32cm
Stamp
M'Steel Wok 30cm
Stamp
Traditional Wok 30cm
Stamp

Topplista, 5 maj 2020 - I år är det 20 år sedan wokpannan blev årets julklapp i Sverige! Jag har hunnit avverka ett par wokpannor sedan dess för att hitta favoriten. När man wokar så ska det vara på riktigt hög värme under kort tid, och beroende på vilken spis du använder och hur ofta du wokar så kommer olika pannor passa dig olika bra. Wokpannor har generellt ett ganska tunt gods, vilket gör att du bör vara försiktig vid användning på induktionshäll. Jag kommenterar det i listan och eftersom jag själv har induktion så har jag utgått ifrån detta.

Till Topplistan

link
likes

478 har guidats av Magnus

Köksnörd på 33 år som spenderar alldeles för mycket tid och pengar i köket. Skulle utan problem kunna nörda loss och researcha den bästa vispen, den vassaste kniven och.. ja, du fattar. Det där är redan gjort. Jag gillar att jobba med bra grejer i köket, för det återspeglas allt som oftast på tallriken. Rekommenderar ingenting jag inte själv skulle köpa och faktum är att rekommenderar jag det, så har jag redan köpt det.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

innovation

innovation

design

design

Sociala medier

instagram

Instagram