Stäng loginrutan
Magnus Eriksson är oberoende expert inom Kylskåp, Diskmaskiner, Mikrovågsugnar, Kyl-frys, Torktumlare, Tvättmaskiner.

Magnus Eriksson

Bästa kyl-frys

KFN 29132 D ws (Vit)
Stamp
CBN 4835 (Vit)
Stamp
Husqvarna-Electrolux QRT4690W (Vit)
Stamp

Topplista, 27 november 2020 - I den här listan delar jag med mig av min erfarenhet av vad du som söker ny kyl/frys bör tänka på. Jag fokuserar på tvåmetersskåp på dessa blir mer och mer populära. Men det finns oftast en lillebror i lägre höjd för den som inte får plats med ett så högt skåp. Jag har valt vita skåp den här gången, men även där finns det nästan alltid en rostfri kompis om man föredrar ett sådant alternativ.

Till Topplistan

link

Bästa kylskåpet

RR39M7565WW (Vit)
Stamp
K 28202 D ws (Vit)
Stamp
R22838W (Vit)
Stamp

Topplista, 14 oktober 2020 - Vilka som är de bästa kylskåpen, det ska vi reda ut nu. Vi har alla olika matvanor så det gäller att tänka till innan man klickar hem ett nytt kylskåp, eller köper det över disk i sin lokala butik för all del. Även om näthandeln går som tåget kan det ibland finnas fördelar med ett personligt möte för att säkerställa att man väljer rätt produkt för just sina behov.

Till Topplistan

link
likes

576 har guidats av Magnus

Jag har jobbat med att sälja vitvaror i över 20 år, så jag skulle säga att jag kan det mesta om dessa produkter. Jag jobbar numera mot projekt, men har stått i butik tidigare. Det gäller att ha en balans i vad som efterfrågas, pris är ofta viktigt förstås, men även vissa specifika funktioner kan vara av intresse. Med min erfarenhet ska jag göra mitt bästa för att guida er rätt i djungeln av dessa varor.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

design

design