Stäng loginrutan
Maria Johansson är oberoende expert inom Barnstolar, Barnvagnar, Babysitters, Skötväskor.

Maria Johansson

Bästa babysittern

Balance Soft
Stamp
MamaRoo 4.0
Stamp
Move With Me
Stamp

Topplista, 4 januari 2021 - Som blivande förälder kan det vara knepigt att hitta bland alla prylar som en liten människa kan tänkas behöva. Vad ska man tänka på? Hur mycket kan man tänka sig att spendera?

Till Topplistan

link

Bästa resevagnen

Maria Johansson
Clara Ernberg

2 experter tipsar

1 534 har guidats av listorna

Barnvagnar
Kobbe Trend (Sulky)
Stamp
City Tour Lux (Sittvagn)
Stamp
Bee 5 (Sittvagn)
Stamp

Topplista, 4 januari 2021 - När det blir varmare väder ute och gatorna sopas rent från allt grus så är det många som börjar längta efter sommarens sköna semesterdagar, utflykter till nära och kära eller den där härliga utlandsresan som man gått och längtat efter hela vinterhalvåret. Men en fråga många barnfamiljer ställer sig är: vilken vagn är bäst att satsa på om man vill ha en så smidig vagn som möjligt?

Till Topplistorna

link
likes

1 487 har guidats av Maria

Mitt namn är Maria - småbarnsmamman med stor passion för barnprylar! Barnvagnar ligger mig varmt om hjärtat och köper jag inte nya, så läser jag mycket om de senaste vagnarna på marknaden. Jag älskar att jämföra vagnar, anpassa vagnar efter ändamålet och just nu äger jag själv 8 vagnar och samtliga fyller sin funktion. När det kommer till övriga prylar gillar jag att hitta inspiration på sociala medier. Jag driver min Instagram och visar gladeligen upp mina barnrelaterade produkter.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

design

design

märke

märke

Sociala medier

instagram

Instagram