Stäng loginrutan
Maria Johansson är oberoende expert inom Barnstolar, Barnvagnar, Babysitters, Skötväskor.

Maria Johansson

Bästa skötväskan

Chelsea 2-in-1 Skötväska - Svart
Duo Signature Heather Grey
Skötväska Black Edition
Chelsea Svart
Koster Skötväska Messenger Bag Black

Topplista, 22 augusti 2019 - En skötväska är inget måste när man har barn, många väljer att använda sin handväska eller en ryggsäck. Men det är ändå otroligt praktiskt, man har alla saker organiserade, t.ex. extra ombyte, snacks, flaskor, vatten eller annat som kan kännas nödvändigt när man är på språng! Men vad ska man titta efter när man letar skötväska? Framför allt bör man se efter hur ens vardag ser ut i vanliga fall, är du ofta på resande fot? Har barnet syskon? Och vad är du villig att betala för en skötväska?

Till Topplistan

link

Bästa babysittern

Babysitter Balance Soft Beige/Grey Bomull
MamaRoo4 Infant Seat Black Classic
Babygunga, Move With Me, Bretton Stripe, Vit/Grå
Babysitter Lotta
Leaf Babysitter (Grå Cinder)

Topplista, 22 augusti 2019 - Som blivande förälder kan det vara knepigt att hitta bland alla prylar som en liten människa kan tänkas behöva. Vad ska man tänka på? Hur mycket kan man tänka sig att spendera?

Till Topplistan

link

Bästa resevagnen

Maria Johansson
Clara Ernberg

2 experter tipsar

863 har guidats av listorna

Barnvagnar
Kobbe Trend Barnvagn Ruby Red One Size
City Tour Lux (Granite)
Bee5 Classic Komplett Barnvagn Svart/Marinblå
Yoyo+ med Färgklädsel 6+
GB Pockit (Monument Black)

Topplista, 22 augusti 2019 - När det blir varmare väder ute och gatorna sopas rent från allt grus så är det många som börjar längta efter sommarens sköna semesterdagar, utflykter till nära och kära eller den där härliga utlandsresan som man gått och längtat efter hela vinterhalvåret. Men en fråga många barnfamiljer ställer sig är: vilken vagn är bäst att satsa på om man vill ha en så smidig vagn som möjligt?

Till Topplistorna

link
likes

649 har guidats av Maria

Mitt namn är Maria - småbarnsmamman med stor passion för barnprylar! Barnvagnar ligger mig varmt om hjärtat och köper jag inte nya, så läser jag mycket om de senaste vagnarna på marknaden. Jag älskar att jämföra vagnar, anpassa vagnar efter ändamålet och just nu äger jag själv 8 vagnar och samtliga fyller sin funktion. När det kommer till övriga prylar gillar jag att hitta inspiration på sociala medier. Jag driver min Instagram och visar gladeligen upp mina barnrelaterade produkter.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

design

design

märke

märke

Sociala medier

instagram

Instagram