Stäng loginrutan
Mathias Belevid är oberoende expert inom högtalare.

Mathias Belevid

Bästa high end-högtalaren

Kanta No 3
Stamp
Adante AF-61
Stamp
R7
Stamp

Topplista, 7 maj 2019 - Att köpa rätt högtalare för att lyssna på musik kan vara svårt. En riktigt bra högtalare kostar mycket pengar och kräver motsvarande utrustning för att riktigt blomma ut och ge dig vad du betalt för. Men det är svårslaget att lyssna på musik från ett par fantastiska högtalare där ljudbilden är helt perfekt.

Till Topplistan

link

Bästa högtalaren för stranden

Boombox
Stamp
Beolit 17
Stamp
Charge 3
Stamp

Topplista, 7 maj 2019 - När du ska välja en högtalare som passar bra för ditt besök på stranden bör den klara vissa utmaningar. Den bör ha en bra konstruktion som klarar av både sol och värme. På stranden har du sällan tillgång till ström och därför är batteridrift en förutsättning. Din nya högtalare kan även utsättas för vatten och sand, så det är bra om högtalaren inte är för känslig.

Till Topplistan

link
likes

874 har guidats av Mathias

Hejsan, min kunskap ligger inom ljud och bild samt styrningssystem. Jag är mycket intresserad av både hembio och det bästa ljudet vid vanlig musiklyssning. Genom mitt brinnande intresse har jag forskat och testat saker som: byggt biorum, egna kablar, slutsteg, mediamaskiner samt programmerat styrsystem. Förutom mitt brinnande intresse för ljud och bild arbetar jag även med IT. Det är en mycket bra kombination, då mer och mer kräver en dator för att fungera med önskade tjänster. Förutom mina kunskaper och erfarenheter har jag testat och utvärderat mängder med produkter inom området. Jag hoppas kunna hjälpa er med både spännande tips och vägledning i den tekniska djungeln.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

design

design

Expertområden