Stäng loginrutan
Milad Zeyghami är oberoende expert inom surfplattor, mobiltelefoner och hörlurar.

Milad Zeyghami

Bästa surfplattan under 3000 kr

Tab P10 10" 64GB/4GB - Aurora Black
Mediapad M5 10" Lite
Galaxy Tab A 10.1" (2019) 4G Svart
iPad 9,7" (2018) WiFi 32GB Silver

Topplista, 30 augusti 2019 - Personligen tycker jag att surfplattor under 3000 kronor är en intressant priskategori. Ser man till marknadens toppmodeller så kostar surfplattorna i många fall det dubbla och till och med tre till fyra gånger så mycket. Men det betyder INTE att surfplattor i prissegmentet upp till 3000 kr på något vis skulle vara oanvändbara eller icke-tillfredsställande för en vanlig användare.

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

Milad Zeyghami
Joakim Ewenson

2 experter tipsar

408 har guidats av listorna

Mobiltelefoner
Pocophone F1 128GB Grå
Galaxy A50 Korall
Mi 8 128GB - Black (Dual SIM)
P30 Lite 4+128GB Midnight Black
Redmi Note 7 64GB Svart

Topplista, 21 maj 2019 - Mobilmarknaden har idag en intressant prissättning där prisskillnaderna mellan budget- och premiumtelefoner är rejäl. Ofta får man räkna med att behöva betala uppemot 3-4 gånger mer för marknadens allra bästa och påkostade telefoner kontra marknadens budgetmobiler. Det finns dock ett mellansegment av mobiltelefoner som försöker kombinera det bästa av flera världar, dels att mobilen ska vara förhållandevis billig och prisvärd, men även att den skall vara funktionell, kombinerat med bra prestanda samt gedigen design.

Till Topplistorna

link

Bästa mobiltelefonen för äldre

iPhone 7 32GB Black
Zenfone Max Pro (M2) 128GB Mörkblå
105 - Black (Dual SIM)
8040 4G SMART GRAPHITE

Topplista, 30 augusti 2019 - Mobiltelefoner för äldre har blivit nischat av märken som Doro, som erbjuder ytterst enkla seniortelefoner med stora fysiska knappar, tydligt ljud och tjänster som en dedikerad larm-knapp samt dygnet-runt support. Givetvis behöver inte alla seniorer dedikerade larmknappar eller tillgång till support alla dygnets timmar. Många klarar sig alldeles utmärkt med en modern smartphone, och då kan det var skönt att veta att det finns något för alla.

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 2000 kr

Milad Zeyghami
Dejan Lupeskovic

2 experter tipsar

323 har guidats av listorna

Mobiltelefoner
Mi A2 64GB - Blue (Dual SIM)
Mi A2 Lite 32GB Svart
Zenfone Max Pro
G6 Mörkblå
Redmi 7 64GB Svart

Topplista, 7 maj 2019 - Utvecklingen har gått fort, för några ynka år sedan så var skillnaden mellan premium-modeller och budgetalternativ väldigt uppenbar. Personligen upplevde jag att alla mobiler under 2000 kr var väldigt långsamma och hade dålig prestanda överlag. Min upplevelse var helt enkelt att jag inte kunde få något välfungerande och någorlunda komplett för en summa ens i närheten av 2000 kr. Tack och lov är den tiden förbi! Dagens budgetmobiler erbjuder fantastiskt mycket mer prestanda än förr.

Till Topplistorna

link
likes

503 har guidats av Milad

Hallå, Milad heter jag! Har sedan barnsben varit en mobiltelefon-fantast, har ägt otaligt många mobiler och följer dagligen de senaste mobilnyheterna på mobilforum likt Swedroid och diverse plattformar tillägnade just mobiltelefoner och även surfplattor. Tycker utvecklingen har varit smått fantastisk och det är ju utvecklingen i sig som driver på mitt intresse för mobiler och surfplattor. Jag hoppas att jag genom mitt intresse kan dela med mig av vad jag har fått upptäcka och lära mig, detta för att göra valet för dig som konsument något enklare! Väl mött!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

funktionalitet

funktionalitet