Stäng loginrutan
Milad Zeyghami är oberoende expert inom surfplattor och mobiltelefoner.

Milad Zeyghami

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

Milad Zeyghami
Joakim Ewenson
Andreas Bakken

3 experter tipsar

119 har guidats av listorna

Mobiltelefoner
Pocophone F1 128GB Grå
Galaxy A50 Korall
Mi 8 128GB - Black (Dual SIM)
P30 Lite 4+128GB Midnight Black
Redmi Note 7 64GB Svart

Topplista, 21 maj 2019 - Mobilmarknaden har idag en intressant prissättning där prisskillnaderna mellan budget- och premiumtelefoner är rejäl. Ofta får man räkna med att behöva betala uppemot 3-4 gånger mer för marknadens allra bästa och påkostade telefoner kontra marknadens budgetmobiler. Det finns dock ett mellansegment av mobiltelefoner som försöker kombinera det bästa av flera världar, dels att mobilen ska vara förhållandevis billig och prisvärd, men även att den skall vara funktionell, kombinerat med bra prestanda samt gedigen design.

Till Topplistorna

link

Bästa mobiltelefonen under 2000 kr

Milad Zeyghami
Dejan Lupeskovic

2 experter tipsar

111 har guidats av listorna

Mobiltelefoner
Mi A2 64GB - Black (Dual SIM)
Mi A2 Lite 32GB Svart
Zenfone Max Pro
G6 Mörkblå
Redmi 7 64GB Svart

Topplista, 7 maj 2019 - Utvecklingen har gått fort, för några ynka år sedan så var skillnaden mellan premium-modeller och budgetalternativ väldigt uppenbar. Personligen upplevde jag att alla mobiler under 2000 kr var väldigt långsamma och hade dålig prestanda överlag. Min upplevelse var helt enkelt att jag inte kunde få något välfungerande och någorlunda komplett för en summa ens i närheten av 2000 kr. Tack och lov är den tiden förbi! Dagens budgetmobiler erbjuder fantastiskt mycket mer prestanda än förr.

Till Topplistorna

link
likes

Ny expert!

Hallå, Milad heter jag! Har sedan barnsben varit en mobiltelefon-fantast, har ägt otaligt många mobiler och följer dagligen de senaste mobilnyheterna på mobilforum likt Swedroid och diverse plattformar tillägnade just mobiltelefoner och även surfplattor. Tycker utvecklingen har varit smått fantastisk och det är ju utvecklingen i sig som driver på mitt intresse för mobiler och surfplattor. Jag hoppas att jag genom mitt intresse kan dela med mig av vad jag har fått upptäcka och lära mig, detta för att göra valet för dig som konsument något enklare! Väl mött!

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

budget

budget

funktionalitet

funktionalitet