Stäng loginrutan
Oscar Suneson är oberoende expert inom drönare och kameror.

Oscar Suneson

Bästa actionkameran

HERO7 Black
Osmo Pocket
FDR-X3000R
Actionkamera Hero
Lite Action Camera Black with waterproof case

Topplista, 11 mars - Som resefantast och friluftsmänniska har actionkameran en given plats i min packning, mycket på grund av dess kompakta form och tålighet. En annan trevlig egenskap är alla kreativa möjligheter man får med en actionkamera. De kan monteras på alla möjliga ställen; på vindrutan, surfingbrädan eller kanske på slalomhjälmen? Så varför inte ta och börja föreviga några av dina bästa stunder här i livet med en ny actionkamera?

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för foto

Mavic 2 Pro
Phantom 4 Pro
Phantom 4 Advanced
Inspire 2
Mavic 2 Zoom

Topplista, 3 april - Att utse den bästa drönaren för fotografering är inte helt enkelt, och precis som när man ska köpa sig en vanlig kamera så är det mycket att tänka på. Hur bra bild- och filmkvalitet kräver du? Hur portabel behöver den vara? Hur mycket får den kosta? Själv spenderade jag många timmar på tillverkares hemsidor, Youtube samt diverse forum innan jag slutligen öppnade upp plånboken (och ja, när det kommer till de mer avancerade foto-drönarna så känns det faktiskt i plånboken).

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för resan

Oscar Suneson
Tomas Gustafsson

2 experter tipsar

52 har guidats av listorna

Drönare
Mavic 2 Pro
Mavic Air - Arctic White
Spark Vit - Controller Edition
Mavic 2 Zoom
Mavic Pro Platinum

Topplista, 3 april - Som fotograf och resefantast så vill jag självklart ta med mig min drönare på alla mina äventyr, oavsett om det rör sig om en fjällvandring eller utlandssemester. Detta ställer höga krav på att drönaren ska vara lätt att ta med sig, vilket jag själv märkte efter att med möda ha släpat med mig en större drönare på olika lågprisflyg och igenom säkerhetskontroller. Den här problematiken har tidigare varit svårlöst, men tack vare att tekniken går framåt så finns det nu faktiskt riktigt kompetenta och kompakta drönare ute på marknaden, oavsett din ambitionsnivå!

Till Topplistorna

link
likes

83 har guidats av Oscar

Med ett gediget intresse för teknik, fotografering och vacker natur så blev det ganska naturligt för min del att börja flyga drönare. Jag köpte min första drönare 2015 och sedan dess har det blivit ett antal drönare i olika storlek och prisklasser. För egen del ligger flygfotografering/filmning mig varmast om hjärtat, (och det är den typen av drönare jag kan mest om) men har även investerat i mindre "racing-drönare" och diverse DIY-projekt. Är också aktiv skribent i flertalet "drönar Facebook-grupper" och det är därifrån jag hämtar mycket av min kunskap.

Prioriteringar

innovation

innovation

kvalitet

kvalitet

originalitet

originalitet

Expertområden