Stäng loginrutan
Patrik Hedin är oberoende expert inom gräsklippare.

Patrik Hedin

Bästa batteridrivna gräsklipparen

Accu 380 Li
Stamp
Rotak 32 Li
Stamp
RLM36X41H (Utan Batteri)
Stamp

Topplista, 10 september 2020 - Finns det någon mer än mig som hatar när det ligger sladdar kors och tvärs över gräsmattan, eller när klipparen dör för att bensinen är slut? Se hit, för jag har det du letar efter!

Till Topplistan

link

Bästa gräsklipparen

Accu 380 Li
Stamp
Rotak 32 Li
Stamp
Excellent SH
Stamp

Topplista, 7 september 2020 - "Patrik, du jobbar ju som planskötare... vad skall jag ha för gräsklippare hemma?" Jag vet inte hur många gånger jag hört den frågan, och svaret är alltid: hur mycket pengar vill du lägga på den? Det finns en uppsjö av alla möjliga gräsklippare, alltifrån robotgräsklippare till rotor- samt cylinderklippare. Här har jag riktat in mig lite mer på just rotorklippare och cylinderklippare.

Till Topplistan

link
likes

Ny expert!

Hej! Mitt stora intresse för just gräsklippare och att få gräsmattan hemma så fin som möjligt började redan 2008 då jag började sköta om fotbollsplaner runt om i Göteborg. Där fick man köra många olika gräsklippare, stora som små. Till vardags jobbar jag numera på en stor fotbollsarena i Göteborg där jag är planskötare. Jag älskar att testa nya produkter och här på advized har jag även fått chans att skriva vad jag tycker om dem.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

finess

finess

Expertområden