Stäng loginrutan
Patrik Hedin är oberoende expert inom Lövblåsare, Gräsklippare, Robotgräsklippare, Högtryckstvättar.

Patrik Hedin

Bästa batteridrivna gräsklipparen

Liberty 43 Battery
Stamp
Accu 380 Li
Stamp
Rotak 32 Li
Stamp

Topplista, 9 februari 2021 - Finns det någon mer än mig som hatar när det ligger sladdar kors och tvärs över gräsmattan, eller när klipparen dör för att bensinen är slut? Se hit, för jag har det du letar efter!

Till Topplistan

link

Prisvärda robotgräsklippare

Automower 310
Stamp
SILENO Life (750m²)
Stamp
ROB S600
Stamp

Topplista, 18 januari 2021 - Det finns inget mer njutbart än att gå ut i trädgården med kaffekoppen och se grannen dra fram klipparen ur förrådet med sladdar, hörselskydd, bensindunk etc. och samtidigt veta att jag har något som gör allt detta åt mig. Med en robotgräsklippare kan jag lägga den tiden på annat. Och att man dessutom kan få en väldigt bra produkt för en relativt billig peng gör allt så mycket bättre!

Till Topplistan

link

Bästa robotgräsklipparen

Patrik Hedin
Pontus Jacobsson

2 experter tipsar

236 har guidats av listorna

Robotgräsklippare
Automower 310
Stamp
SILENO Life (750m²)
Stamp
ROB S600
Stamp

Topplista, 18 januari 2021 - Att köpa robotgräsklippare kan vara ungefär lika svårt som att köpa tv. Det är en riktig djungel av olika begrepp man inte har den minsta aning om vad de betyder. Här ska jag försöka förenkla processen för dig som är nybörjare och bara behöver en robotgräsklippare som gör jobbet.

Till Topplistorna

link

Bästa lövblåsaren

Patrik Hedin
Jimmy Andersen

2 experter tipsar

74 har guidats av listorna

Lövblåsare
DCM572X1
Stamp
ErgoJet 3000
Stamp
EB7650TH
Stamp

Topplista, 9 februari 2021 - Vid köp av lövblåsare blir det alltid samma avvägning: hur mycket pengar vill man lägga och vilka funktioner behöver man? I mitt arbete som planskötare behöver jag en redig lövblåsare som klarar att blåsa snabbt, effektivt och är skonsam mot ryggen. Vad som också är värt att tänka på är att lövblåsare med fördel ska kunna blåsa både fuktiga och torra löv, där de fuktiga löven ofta är ett problem.

Till Topplistorna

link

Bästa gräsklipparen

Kensington 20K
Stamp
Accu 380 Li
Stamp
Rotak 32 Li
Stamp

Topplista, 9 februari 2021 - "Patrik, du jobbar ju som planskötare... vad skall jag ha för gräsklippare hemma?" Jag vet inte hur många gånger jag hört den frågan, och svaret är alltid: hur mycket pengar vill du lägga på den? Det finns en uppsjö av alla möjliga gräsklippare, alltifrån robotgräsklippare till rotor- samt cylinderklippare. Här har jag riktat in mig lite mer på just rotorklippare och cylinderklippare.

Till Topplistan

link

Bästa handgräsklipparen

Classic 330
Stamp
Novolette 540
Stamp
Free
Stamp

Topplista, 18 januari 2021 - Handgräsklipparen känns som något från 80-talet men är faktiskt än idag en riktigt bra klippare, speciellt om du är en miljömedveten villaägare. Värnar du om miljön är en handgräsklippare något för dig då denna inte släpper ut några avgaser.

Till Topplistan

link

Bästa högtryckstvätten

Patrik Hedin
Jimmy Andersen

2 experter tipsar

264 har guidats av listorna

Högtryckstvättar
AQT 45-14 X
Stamp
P60 Master
Stamp
E 145.4-9 POWER X-TRA
Stamp

Topplista, 9 februari 2021 - När man ska köpa en högtryckstvätt behöver man först och främst veta vad man ska ha den till. Olika högtryckstvättar har olika hårda strålar, som mäts i bars, och väljer man inte rätt högtryckstvätt till rätt uppgift kan man skada istället för att tvätta.

Till Topplistorna

link
likes

577 har guidats av Patrik

Hej! Mitt stora intresse för just gräsklippare och att få gräsmattan hemma så fin som möjligt började redan 2008 då jag började sköta om fotbollsplaner runt om i Göteborg. Där fick man köra många olika gräsklippare, stora som små. Till vardags jobbar jag numera på en stor fotbollsarena i Göteborg där jag är planskötare. Jag älskar att testa nya produkter och här på advized har jag även fått chans att skriva vad jag tycker om dem.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

finess

finess