Stäng loginrutan
Richard Fallqvist är oberoende expert inom Kylskåp, Diskmaskiner, Mikrovågsugnar, Frysar, Kyl-frys, Torktumlare, Tvättmaskiner.

Richard Fallqvist

Bästa torktumlaren

WTW855R9SN (Vit)
Stamp
TSB143 WP (Vit)
Stamp
WT47Y879DN (Vit)
Stamp

Topplista, 30 september 2020 - Köpa torktumlare är inte något du gör varje dag, och sedan sist du köpte en har det med stor sannolikhet hänt en hel del i utvecklingen. Vitvaruprodukter är kanske inte lika förnämliga som telefoner och tv-apparater, men ändå finns det mycket att tänka på och förhoppningsvis ska de finnas i ditt hem under en lång tid framöver.

Till Topplistan

link
likes

683 har guidats av Richard

Har mångårig erfarenhet av vitvarubranschen i vilken jag jobbat som säljare, installatör, produktspecialist och inköpare. Detta över ett brett spektrum av butiker, allt från små till en av de största stormarknaderna i Sverige. Min syn på vitvaruinköp är att du bör tänka till både en och två gånger - det är sällan du byter vitvaror, de används ofta dagligen och har en väldigt central roll i ditt liv. Vad som är viktigt för dig måste avgöra ditt inköp, men där emellan kommer det ofta en säljare/butik som prioriterar vad som är viktigast för dem. Därför vill jag balansera med en objektivitet som ett stöd för ditt inköp.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

innovation

innovation