Stäng loginrutan
Sarah Stjernberg är oberoende expert inom Foundation, Ansiktsmasker, Concealer, Plattänger & locktänger, Primer, Mascara.

Sarah Stjernberg

Bästa locktången

Curve Classic Curl Tong
Stamp
3102 Björn Axén Magic Style Brush 38mm
Stamp
2447U Boutique Salon Deep Waves
Stamp

Topplista, 17 februari 2021 - Jag älskar lockigt hår, kanske mycket för att mitt eget är spikrakt. Här har jag satt ihop en lista över mina absoluta favorit-locktänger. Viktiga avgörande faktorer för mig när jag ska välja locktång är vad för typ av lockar man får, att lockarna verkligen håller, att tången håller en jämn värme, att håret stannar kvar på tången (d.v.s. inte glider iväg) och sist men inte minst - att den är lätt att använda!

Till Topplistan

link
likes

148 har guidats av Sarah

Sarah heter jag och jag jobbar som frilansande hår- och makeupartist. Jag är en skönhetsjunkie av rang och det finns nog väldigt få produkter som jag inte har provat. Älskar att tipsa om mina favoriter. Hade en gång i tiden en skönhetsblogg där jag både gav sminktips och produkttips. Nu räcker tyvärr inte tiden till för en blogg men för den som är intresserad lägger jag upp lite av det jag gör om dagarna på min Instagram. Alla produkter jag tipsar om har jag köpt för mina egna pengar och jag är alltid 100% ärlig. Mina åsikter är aldrig till salu.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

märke

märke

design

design

Sociala medier

instagram

Instagram