Stäng loginrutan
Simon Uzoni är oberoende expert inom kameror och objektiv.

Simon Uzoni

Bästa kameran för naturfotografering

EOS 6D Mark II Body
X-t2
EOS 80D Body

Topplista, 30 juli 2018 - Naturfotografering är en genre inom fotografering som jag tycker är diffus om vad man specifikt syftar på, det kan handla om landskap, wildlife, makro eller växter, d.v.s. allt som har en koppling till naturen. Beroende vad man fotograferar så förändras behoven, en wildlife-fotograf använder sig av en kamera som kan ta många bilder under ett kort ögonblick medan resterande vill ha en kamera som tar upp mycket ljus och detaljer.

Till Topplistan

link

Bästa objektivet för landskapsfoto

14mm F2.8 Canon EF
Ef-s 10-18/4.5-5.6 Is Stm
Art 18-35mm F1.8 DC HSM Canon

Topplista, 10 februari 2019 - Åh landskap! Gröna skogar, höga berg, stora sjöar, låga moln som klär naturen i all sin prakt! Jag är i grund och botten en landskapsfotograf som brinner för att fota vackert och stort. Ditt typiska go-to landskapsobjektiv är ett vidvinkelobjektiv från 10mm till 24mm, beroende på vilken kamera som används.

Till Topplistan

link
likes

239 har guidats av Simon

Tjena! Namnet är Simon Uzoni, min passion är landskapsfotografi, men jag tycker även verkligen om att fota porträtt. Fotografering har tagit mig till Nya Zeeland där jag fått uppleva en landskapsfotografs dröm med otrolig natur med höga berg, djupa dalar och underbara skogar. I min väska kan du hitta gamla objektiv från Väst-och Östtyskland och japan.

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget

Expertområden

Sociala medier

instagram

Instagram