Stäng loginrutan
Stefan Gannerud är oberoende expert inom Surfplattor, Routrar, Mobiltelefoner, Övervakningskameror, Smarta klockor.

Stefan Gannerud

Bästa mobiltelefonen

iPhone 11 Pro Max 512GB Gold
7 Pro / Dual-Sim / 8GB / 256GB - Nebula Blue
Galaxy Note10+ (512 GB) Aura Black

Topplista, 25 januari 2020 - Ett omöjligt uppdrag! Ja, lite så kan det kanske kännas att ge sig på en lista med de bästa mobiltelefonerna eftersom alla har så olika kriterier för vad en bra mobiltelefon är. Därför kommer denna listan baseras på vad jag personligen tycker, men med en förklaring till varför jag tycker som jag gör.

Till Topplistan

link

Mest prisvärda mobiltelefonen

Stefan Gannerud
Ted Larsson

2 experter tipsar

541 har guidats av listorna

Mobiltelefoner
6T 8GB+128GB Midnight Black
iPhone 7 32GB - Black
Pixel 3a 64GB Svart

Topplista, 25 januari 2020 - Detta måste vara en av de allra vanligaste frågorna som jag har fått genom tiderna, både av folk omkring mig men även i min blogg. Vad exakt är en prisvärd telefon och vad får en sådan kosta? Egentligen beror det ju helt på vilket behov av funktioner man har, detta i förhållande till priset på produkten. Det kan betyda att en mobiltelefon för 10 000:- är extremt prisvärd för någon med höga krav och behov av vissa specialfunktioner, medan en annan användare känner sig oerhört nöjd med en mobil för 1500:- då den fyller alla behov för en liten peng.

Till Topplistorna

link

Mobiltelefonen med bäst kamera

Stefan Gannerud
Joakim Ewenson

2 experter tipsar

763 har guidats av listorna

Mobiltelefoner
iPhone 11 Pro 256GB Rymdgrå
Pixel 4 (64GB) Svart
P30 Pro 128GB Aurora

Topplista, 25 januari 2020 - En sak som i stort sett alla jag pratat med tycker är viktigt hos en mobiltelefon, det är just kameran. Anledningen till det är självklart att kameran är en av de funktioner på en mobiltelefon som nästan alla använder mer eller mindre frekvent och där slutresultatet (det vill säga bilderna) tydligt visar skillnaden på olika mobilers kamerakvaliteter.

Till Topplistorna

link
likes

327 har guidats av Stefan

Jag har alltid fått höra att jag borde hitta en plattform där jag kan dela med mig av min nördighet gällande mobiltelefoni och andra roliga prylar. Nästan dagligen har jag fått assistera folk runt mig med deras teknikfrågor. Detta ledde i sin tur till att jag för några år sedan startade min teknikblogg som riktar sig till just personer som behöver lite extra hjälp och där ingen fråga är för dum. Jag hoppas att min kunskap och mina erfarenheter i dessa ämnen kan hjälpa människor även på denna sida i deras funderingar och frågor.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

design

design

Sociala medier

blog

Blogg