Stäng loginrutan
Therese Parner är oberoende expert inom Foundation, Ansiktsmasker, Concealer, Hårfönar, Plattänger & locktänger, Primer, Schampo, Mascara.

Therese Parner

Bästa plattången

Therese Parner
Alice Lindgren

2 experter tipsar

565 har guidats av listorna

Plattänger & locktänger
V Gold Classic Styler
Stamp
V Gold Mini Styler
Stamp
CP1 Electronic Laser Ion Ceramic
Stamp

Topplista, 22 oktober 2020 - Göra festens snyggaste lockar, vika in topparna, fixa till luggen eller göra håret rakt... Ja med en plattång kan man faktiskt styla sitt hår i oändligt många olika stilar. Jag har haft både lugg, långt hår, kort hår, hårförlängning och har dessutom ganska självlockigt hår. Så jag kan med handen på hjärtat säga att jag är van vid att använda min plattång.

Till Topplistorna

link

Bästa schampot

Therese Parner
Johanna Kvarnström

2 experter tipsar

419 har guidats av listorna

Schampo
No Yellow Shampoo 350ml
Stamp
No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml
Stamp
OI Absolute Beautifying Shampoo 280ml
Stamp

Topplista, 16 oktober 2020 - Jag har under åren testat massa olika sorters schampon. Allt från de du kan köpa i mataffären till de lite dyrare hos frisören. Det jag märkt är att det faktiskt lönat sig att lägga lite mer på ett bra schampo. Mitt hår har blivit mycket finare och mår så pass mycket bättre efter att jag började använda så kallade frisör-schampon för några år sedan. Men ibland tar ju schampot slut, och då har jag en favorit som du kan köpa i de flesta matbutiker.

Till Topplistorna

link

Bästa primern

Glitter Primer 10ml
Stamp
Prep + Prime Fix Spray 100ml
Stamp
Eyeshadow Anti-Ageing Primer Potion 10ml
Stamp

Topplista, 8 oktober 2020 - Jag skulle vilja börja med att säga att det i stort sett finns en primer för varje tillfälle! Det finns de som är till för att fästa ögonskuggan bättre, de som förminskar porernas synlighet, de som ger glow, de som tillför fukt, de som mattar ner, ja listan kan göras otroligt lång! Därför har jag valt ut mina 6 bästa primers som representerar en blandning av de olika typerna jag använder. Därför kan du egentligen läsa listan utan inbördes ordning.

Till Topplistan

link

Bästa foundation för mogen hy

Sheer Glow Foundation 30ml
Stamp
Infallible 24H Freshwear Foundation 30ml
Stamp
Forever Skin Glow 24H Wear Radiant Perfection Foundation
Stamp

Topplista, 6 oktober 2020 - Jag är ständigt på jakt efter en ny BÄSTA foundation! De produkter jag har med på listan är de som jag just nu använder eller nyligen har använt som uppfyller mina krav på en bra foundation. Det jag tycker att man ska ha med sig när man väljer foundation är att det är väldigt individuellt vad som fungerar. Så se denna lista som en vägledning, och utgå sen från dig själv.

Till Topplistan

link

Bästa budget-foundation

Infallible 24H Freshwear Foundation 30ml
Stamp
Active All Day Wear 24H Foundation 35ml
Stamp
HD Liquid Coverage Foundation 30ml
Stamp

Topplista, 16 oktober 2020 - Jag fullkomligt älskar att testa nya budget-foundations! För helt ärligt, det är en så himla tillfredställande känsla när man hittar en produkt som är lika bra som en i en betydligt högre prisklass. Numera tycker jag att man kan hitta väldigt många bra produkter som inte kostar skjortan!

Till Topplistan

link

Bästa concealern

Liquid Camouflage High Coverage Concealer
Stamp
Facefinity All Day Concealer 7,8ml
Stamp
Fit Me Concealer 6.8ml
Stamp

Topplista, 8 oktober 2020 - Har du som jag dagar där du ser dig i spegeln och känner; OJ så trött jag ser ut? Då är concealern din bästa vän! En bra concealer ska enligt mig skapa magi. Den ska ljusa upp mörka partier under ögonen och den ska göra så att du ser sådär pigg och härlig ut! Men det gäller att hitta rätt sorts concealer. Annars kan det få motsatt effekt, att du istället framhäver de mörka ringarna.

Till Topplistan

link

Bästa mascaran

Therese Parner
Louise Andersson

2 experter tipsar

85 har guidats av listorna

Mascara
Lash Princess False Lash Effect Mascara
Stamp
Lash Sensational Mascara
Stamp
Volumissime x5 Mascara
Stamp

Topplista, 7 oktober 2020 - Vem vill inte ha fina fransar? Jag har testat många, många mascaror genom åren och här listar jag mina topp 5. Det är självklart så att ingen människa har exakt likadana fransar som någon annan. Själv har jag ganska långa, men relativt tunna fransar. Detta gör att de ser långa ut i de flesta mascaror, därför letar jag oftast efter mascaror som ger mycket volym. Men för att en mascara ska få full pott av mig vill jag också att fransarna ska bli riktigt svarta och separerade, det vill säga inte klumpa ihop sig. Personligen föredrar jag att jobba lite med mascaran, så den får inte heller torka för fort.

Till Topplistorna

link
likes

Ny expert!

Hallå! Jag heter Therése och älskar allt som har med smink, hår och skönhet i stort att göra! I grunden är jag utbildad hud- & spaterapeut och jag har även gått utbildning till makeup artist. Nu är det många år sen jag jobbade med detta, men intresset består! Jag tycker det är superkul att testa nya skönhetsprodukter och jag brukar få höra att jag har liiiite för mycket av den varan från min kära sambo...

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget