Stäng loginrutan
Therese Parner är oberoende expert inom Foundation, Ansiktsmasker, Concealer, Hårfönar, Plattänger & locktänger, Primer, Schampo, Hårinpackning, Balsam, Mascara.

Therese Parner

Bästa foundation

Therese Parner
Louise Andersson

2 experter tipsar

179 har guidats av listorna

Foundation
Luminous Complexion Foundation
Stamp
Double Wear Stay In Place Makeup SPF10 15ml
Stamp
Sheer Glow Foundation 30ml
Stamp

Topplista, 18 januari 2021 - Att hitta en foundation som man gillar och som fungerar bra på ens hud kan vara riktigt knepigt. Ibland hittar man rätt färg, men själva foundationen är inte rätt för ens hudtyp. Andra gånger är foundationen rätt för själva huden, men färgen är åt skogen... Jag har själv varit nära på att ge upp många gånger. Dessutom blir man lite brunare under sommaren och blekare under vintern, så man kan behöva variera foundation efter årstid. Som sagt, det här med foundations är en djungel!

Till Topplistorna

link

Bästa balsamet

No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml
Stamp
All Soft Conditioner 500ml
Stamp
Nutritive Fondant Magistral Conditioner 200ml
Stamp

Topplista, 15 januari 2021 - När man som jag älskar känslan av ett silkeslent hår, då är det ett måste med ett bra balsam! Jag har testat allt från billiga till lite dyrare balsam. Jag gillar oftast att använda schampo och balsam ur samma serie, men ibland blandar jag. Det jag gillar med att använda produkter ur samma serie är att de oftast är uppbyggda för att jobba extra bra ihop. Man får liksom ut det bästa ur produkterna när man använder båda.

Till Topplistan

link

Bästa foundation för torr hy

Even Better Refresh Hydrating & Repairing Makeup
Stamp
Soft Touch Foundation 30ml
Stamp
Studio Waterweight Foundation SPF30
Stamp

Topplista, 14 januari 2021 - När det gäller foundations till torr hy så tycker jag att man ska satsa på en återfuktande foundation. Sen tycker jag att det är fint om den även ger glow. Torr hy har en tendens att bli matt, och då är det bra om man kan ge den lite hjälp på traven.

Till Topplistan

link

Bästa inpackningen för torrt hår

No 3 Hair Perfector Treatment 100ml
Stamp
All Soft Heavy Cream Mask 250ml
Stamp
Nutritive Magistral Masque 200ml
Stamp

Topplista, 14 januari 2021 - När jag vill ge mitt hår lite extra kärlek så är det en inpackning som gäller. Jag brukar oftast använda både schampo, balsam och inpackning i samma serie. Allt för att få produkterna att jobba så bra som möjligt ihop, vilket de oftast gör bäst inom samma serie. Då jag har ganska torrt hår vill jag att en inpackning ska tillföra mycket fukt. För att inpackningen ska göra maximal verkan så handdukstorkar jag håret efter att jag schamponerat det och sköljt noggrant. Sedan brukar jag inpackningen låta verka under tiden jag filar fötterna eller rakar benen. Då brukar det gå ungefär 15 minuter vilket är vad de flesta inpackningar har som verkningstid.

Till Topplistan

link

Bästa mascaran för långa fransar

Lash Princess False Lash Effect Mascara
Stamp
Definicils Mascara 6.5ml
Stamp
Lash Energy Treatment Mascara 14ml
Stamp

Topplista, 14 januari 2021 - Jag älskar mascaror och har testat väldigt många genom åren. Bara sista månaden har jag testat 3 nya... de kvalade dock inte in på min lista då jag är väldigt kräsen med vad jag gillar. Jag har ganska långa fransar naturligt, men mycket vill ha mer sägs det ju.

Till Topplistan

link

Bästa locktången för stora lockar

Gold Styler
Stamp
Curve Creative Curl Wand
Stamp
Airwrap Complete
Stamp

Topplista, 15 december 2020 - Jag tror att många av oss någon gång har drömt om stora svallande lockar i håret. Förut kanske man fick dessa lockar hos frisören med lite tur. Men med de värmeverktyg som finns på marknaden idag är det faktiskt ganska lätt att fixa detta själv hemma. Det enda som krävs är lite träning. Jag har skrivit en guide för hur jag gör när jag lockar håret, den kan du hitta på min profilsida.

Till Topplistan

link

Bästa primern

Glitter Primer 10ml
Stamp
Prep + Prime Fix Spray 100ml
Stamp
Photo Finish 24H Shadow Primer 12ml
Stamp

Topplista, 14 december 2020 - Jag skulle vilja börja med att säga att det i stort sett finns en primer för varje tillfälle! Det finns de som är till för att fästa ögonskuggan bättre, de som förminskar porernas synlighet, de som ger glow, de som tillför fukt, de som mattar ner, ja listan kan göras otroligt lång! Därför har jag valt ut mina 7 bästa primers som representerar en blandning av de olika typerna jag använder. Därför kan du egentligen läsa listan utan inbördes ordning.

Till Topplistan

link

Bästa budget-foundation

Stay All Day 16h Long-Lasting Make-Up
Stamp
Infallible 24H Freshwear Foundation 30ml
Stamp
Active All Day Wear 24H Foundation 35ml
Stamp

Topplista, 14 december 2020 - Jag fullkomligt älskar att testa nya budget-foundations! För helt ärligt, det är en så himla tillfredställande känsla när man hittar en produkt som är lika bra som en i en betydligt högre prisklass. Numera tycker jag att man kan hitta väldigt många bra produkter som inte kostar skjortan!

Till Topplistan

link

Bästa plattången

V Gold Classic Styler
Stamp
V Gold Mini Styler
Stamp
3099 Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro
Stamp

Topplista, 15 januari 2021 - Göra festens snyggaste lockar, vika in topparna, fixa till luggen eller göra håret rakt. Ja, med en plattång kan man faktiskt styla sitt hår i oändligt många olika stilar. Jag har haft både lugg, långt hår, kort hår, hårförlängning och har dessutom ganska självlockigt hår. Så jag kan med handen på hjärtat säga att jag är väldigt van vid att använda plattång.

Till Topplistan

link

Bästa schampot för färgat hår

No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml
Stamp
Color Extend Magnetics Shampoo 500ml
Stamp
Healing Color Care Color Preserving Shampoo 300ml
Stamp

Topplista, 14 januari 2021 - Om du som jag lägger en hel del pengar på att färga håret så vill du troligtvis behålla resultatet så länge som möjligt. De flesta som nån gång färgat håret har säkert varit med om att håret upplevs lite matt och trist efter ett tag. Med ett färgbevarande schampo kan du förlänga färgens hållbarhet mellan färgningarna. Jag tycker att ett bra färgbevarande schampo ska bevara färgen (såklart) men även göra håret glansigt och bevara djupet i håret som färgningen ger.

Till Topplistan

link

Bästa silverbalsam

milk_shake Silver Shine Conditioner 250ml
Stamp
Healing Color Care De Brassing Blue Conditioner 250ml
Stamp
Alchemic Silver Conditioner 250ml
Stamp

Topplista, 14 januari 2021 - Ett silverbalsam är nästan ett måste för att behålla en kall nyans i håret. När jag var blond så ville jag ha en sval, blond nyans men då jag har ganska mycket röda undertoner i mitt hår så fick jag jobba hårt med silverprodukter för att bibehålla den kalla nyansen. Ett silverbalsam fungerar i stort sett likadant som ett silverschampo, men är något skonsammare mot håret. Har du en silverprodukt med lila pigment jobbar den mot orangea toner och ett mörkblått mot gula toner.

Till Topplistan

link

Bästa primer för rynkor

Time Flash Express Smoothing Active Primer 30ml
Stamp
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30ml
Stamp
Skin Perfect Primer SPF30 22ml
Stamp

Topplista, 14 januari 2021 - Här listar jag mina bästa primers mot rynkor. För att en primer ska fungera optimalt behöver du först grunda med en dagcrème och låta den sjunka in. Sedan applicerar du primern. Jag brukar värma upp den lite mellan mina fingertoppar och sen liksom "dutt-trycka" in den där jag vill få effekt.

Till Topplistan

link

Bästa hårinpackningen

Nutritive Masquintense Fine Hair Masque 200ml
Stamp
Color Extend Magnetics Deep Attraction Mask 250ml
Stamp
No Yellow Mask 350ml
Stamp

Topplista, 17 december 2020 - I den här listan kommer du kunna läsa om mina bästa hårinpackningar. Jag har valt ut fem olika produkter ur fem olika kategorier, där varje inpackning är min absoluta favorit i just den kategorin.

Till Topplistan

link

Bästa locktången för kort hår

V Gold Mini Styler
Stamp
3112 Björn Axén Tools Curling Wand
Stamp
C449E
Stamp

Topplista, 14 december 2020 - Att locka kort hår kan vara lite trixigt då det helt enkelt inte finns så mycket längd att arbeta med. Jag tycker att det är fint med antingen riktigt stora lockar som blir mer som en volymvåg, eller små, tighta lockar.

Till Topplistan

link

Bästa schampot

Therese Parner
Johanna Kvarnström

2 experter tipsar

519 har guidats av listorna

Schampo
No Yellow Shampoo 350ml
Stamp
No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml
Stamp
SP Luxe Oil Keratin Protect Shampoo 200ml
Stamp

Topplista, 14 december 2020 - Jag har under åren testat massa olika sorters schampon. Allt från de du kan köpa i mataffären till de lite dyrare hos frisören. Det jag märkt är att det faktiskt lönat sig att lägga lite mer på ett bra schampo. Mitt hår har blivit mycket finare och mår så pass mycket bättre efter att jag började använda så kallade frisör-schampon för några år sedan. Men ibland tar ju schampot slut, och då har jag en favorit som du kan köpa i de flesta matbutiker.

Till Topplistorna

link

Bästa mascaran

Therese Parner
Louise Andersson

2 experter tipsar

133 har guidats av listorna

Mascara
Lash Princess False Lash Effect Mascara
Stamp
Lash Sensational Mascara
Stamp
Hypnose Doll Eyes Mascara 6.5g
Stamp

Topplista, 14 december 2020 - Vem vill inte ha fina fransar? Jag har testat många, många mascaror genom åren och här listar jag mina topp 5. Det är självklart så att ingen människa har exakt likadana fransar som någon annan. Själv har jag ganska långa, men relativt tunna fransar. Detta gör att de ser långa ut i de flesta mascaror, därför letar jag oftast efter mascaror som ger mycket volym. Men för att en mascara ska få full pott av mig vill jag också att fransarna ska bli riktigt svarta och separerade, det vill säga inte klumpa ihop sig. Personligen föredrar jag att jobba lite med mascaran, så den får inte heller torka för fort.

Till Topplistorna

link
likes

887 har guidats av Therese

Hallå! Jag heter Therése och älskar allt som har med smink, hår och skönhet i stort att göra! I grunden är jag utbildad hud- & spaterapeut och jag har även gått utbildning till makeup artist. Nu är det många år sen jag jobbade med detta, men intresset består! Jag tycker det är superkul att testa nya skönhetsprodukter och jag brukar få höra att jag har liiiite för mycket av den varan från min kära sambo...

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget

Sociala medier

instagram

Instagram