Stäng loginrutan
Therese Parner är oberoende expert inom Foundation, Läppstift, Ansiktsmasker, Expertens skönhet, Concealer, Setting spray, Hårfönar, Plattänger & locktänger, Rouge, Primer, Schampo, Hårinpackning, Balsam, Mascara.

Therese Parner

Bästa läppstiftet

Lipstick
Stamp
Color Statement Lipstick
Stamp
Lip Care Color
Stamp

Topplista, 31 mars 2021 - Mitt hjärta bultar lite extra hårt för läppstift! Det går inte att ha för många läppstift enligt mig. Jag har alltid flera på gång samtidigt, jag går nämligen sällan hemifrån utan minst en färg med mig. Det finns en uppsjö av olika nyanser och färger. Dessutom kan man välja bland olika finish så som matt och satin.

Till Topplistan

link

Bästa schampot för färgat hår

No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml
Stamp
Color Extend Magnetics Shampoo 500ml
Stamp
Healing Color Care Color Preserving Shampoo 300ml
Stamp

Topplista, 26 mars 2021 - Om du som jag lägger en hel del pengar på att färga håret så vill du troligtvis behålla resultatet så länge som möjligt. De flesta som nån gång färgat håret har säkert varit med om att håret upplevs lite matt och trist efter ett tag. Med ett färgbevarande schampo kan du förlänga färgens hållbarhet mellan färgningarna. Jag tycker att ett bra färgbevarande schampo ska bevara färgen (såklart) men även göra håret glansigt och bevara djupet i håret som färgningen ger.

Till Topplistan

link

Bästa foundation för röd hy

4in1 Pressed Mineral Makeup SPF15 8g
Stamp
Mineral Foundation 9g
Stamp
Vitamin B Flawless Filter Foundation 30ml
Stamp

Topplista, 25 mars 2021 - Att dölja röda partier i ansiktet kan vara en konst, det är lätt hänt att man istället ser lite grå ut. Men de produkter jag listar här gör ett riktigt bra jobb! Jag har listat både mineralfoundations och flytande. Personligen tycker jag att mineralfoundations känns bra att jobba med på en röd och kanske lite känsligare hud. De jag har med på min lista är väldigt milda mot huden och känns lugnande.

Till Topplistan

link

Bästa balsamet

No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml
Stamp
All Soft Conditioner 500ml
Stamp
Nutritive Fondant Magistral Conditioner 200ml
Stamp

Topplista, 24 mars 2021 - När man som jag älskar känslan av ett silkeslent hår, då är det ett måste med ett bra balsam! Jag har testat allt från billiga till lite dyrare balsam. Jag gillar oftast att använda schampo och balsam ur samma serie, men ibland blandar jag. Det jag gillar med att använda produkter ur samma serie är att de oftast är uppbyggda för att jobba extra bra ihop. Man får liksom ut det bästa ur produkterna när man använder båda.

Till Topplistan

link

Bästa foundation

Therese Parner
Louise Andersson

2 experter tipsar

326 har guidats av listorna

Foundation
Stay Naked Hydromaniac Tinted Glow Hydrator 35ml
Stamp
Luminous Complexion Foundation
Stamp
Double Wear Stay In Place Makeup SPF10 15ml
Stamp

Topplista, 23 mars 2021 - Att hitta en foundation som man gillar och som fungerar bra på ens hud kan vara riktigt knepigt. Ibland hittar man rätt färg, men själva foundationen är inte rätt för ens hudtyp. Andra gånger är foundationen rätt för själva huden, men färgen är åt skogen... Jag har själv varit nära på att ge upp många gånger. Dessutom blir man lite brunare under sommaren och blekare under vintern, så man kan behöva variera foundation efter årstid. Som sagt, det här med foundations är en djungel!

Till Topplistorna

link

Bästa plattången

V Gold Classic Styler
Stamp
V Gold Mini Styler
Stamp
3099 Björn Axén Tools Straight & Curl Nano Pro
Stamp

Topplista, 22 mars 2021 - Göra festens snyggaste lockar, vika in topparna, fixa till luggen eller göra håret rakt. Ja, med en plattång kan man faktiskt styla sitt hår i oändligt många olika stilar. Jag har haft både lugg, långt hår, kort hår, hårförlängning och har dessutom ganska självlockigt hår. Så jag kan med handen på hjärtat säga att jag är väldigt van vid att använda plattång.

Till Topplistan

link

Bästa foundation för torr hy

Luminous Complexion Foundation
Stamp
Even Better Refresh Hydrating & Repairing Makeup
Stamp
Soft Touch Foundation 30ml
Stamp

Topplista, 16 mars 2021 - När det gäller foundations till torr hy så tycker jag att man ska satsa på en återfuktande foundation. Sen tycker jag att det är fint om den även ger glow. Torr hy har en tendens att bli matt, och då är det bra om man kan ge den lite hjälp på traven.

Till Topplistan

link

Bästa concealern för torr hy

Even Better All-Over Concealer + Eraser 6ml
Stamp
Age Rewind Concealer 11ml
Stamp
Light Up Brightening Cushion Concealer 4.2ml
Stamp

Topplista, 8 mars 2021 - Att vilja ljusa upp lite under ögonen för att se piggare ut är inte alltid det lättaste om man samtidigt har torr hy. För när man har torr hy har man väldigt ofta även en del torrhetslinjer under ögonen där huden är tunn. Risken är då att concealern lägger sig i dessa linjer och att man då ser ännu tröttare och torrare ut. Men det finns numera jättebra produkter på marknaden för oss med torr hy!

Till Topplistan

link

Bästa rouge

Reloaded Blush 7,5g
Stamp
Ultra Blush Palette
Stamp
Baked Blush
Stamp

Topplista, 26 mars 2021 - Ett snyggt rouge fulländar verkligen makeupen. Om jag hoppar över det en dag kan det kännas som att något saknas. På vintern gör en kallare rosa nyans att jag får lite liv till mitt annars ganska livlösa ansikte den årstiden och på sommaren går jag gärna åt det varmare, mer glödande, koralliga hållet. Att hitta en perfekt nyans kan vara lite svårt men jag skulle säga att det finns en perfekt nyans för alla.

Till Topplistan

link

Bästa inpackningen för torrt hår

No 3 Hair Perfector Treatment 100ml
Stamp
All Soft Heavy Cream Mask 250ml
Stamp
Nutritive Magistral Masque 200ml
Stamp

Topplista, 26 mars 2021 - När jag vill ge mitt hår lite extra kärlek så är det en inpackning som gäller. Jag brukar oftast använda både schampo, balsam och inpackning i samma serie. Allt för att få produkterna att jobba så bra som möjligt ihop, vilket de oftast gör bäst inom samma serie. Då jag har ganska torrt hår vill jag att en inpackning ska tillföra mycket fukt. För att inpackningen ska göra maximal verkan så handdukstorkar jag håret efter att jag schamponerat det och sköljt noggrant. Sedan brukar jag låta inpackningen verka under tiden jag filar fötterna eller rakar benen. Då brukar det gå ungefär 15 minuter vilket är vad de flesta inpackningar har som verkningstid.

Till Topplistan

link

Bästa hårinpackningen för blekt hår

No 3 Hair Perfector Treatment 100ml
Stamp
All Soft Heavy Cream Mask 250ml
Stamp
No Yellow Mask 1000ml
Stamp

Topplista, 25 mars 2021 - Jag har nog haft de allra flesta färger i mitt hår: mörkt, ljust, rött, brunt - you name it! Jag är egentligen mörkhårig, men har mer eller mindre varit ljus sen tonåren. Då och då gör jag en avstickare ut på djupa vatten och färgar i någon annan färg. Men det är som blond jag trivs allra bäst och då gäller det att ta hand om sitt hår på bästa sätt!

Till Topplistan

link

Bästa primer för rynkor

Time Flash Express Smoothing Active Primer 30ml
Stamp
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer 30ml
Stamp
Skin Perfect Primer SPF30 22ml
Stamp

Topplista, 23 mars 2021 - Här listar jag mina bästa primers mot rynkor. För att en primer ska fungera optimalt behöver du först grunda med en dagcrème och låta den sjunka in. Sedan applicerar du primern. Jag brukar värma upp den lite mellan mina fingertoppar och sen liksom "dutt-trycka" in den där jag vill få effekt.

Till Topplistan

link

Bästa mascaran för långa fransar

Lash Princess False Lash Effect Mascara
Stamp
Nature Enhanced Length Mascara
Stamp
Definicils Mascara 6.5ml
Stamp

Topplista, 22 mars 2021 - Jag älskar mascaror och har testat väldigt många genom åren. Bara sista månaden har jag testat 3 nya... de kvalade dock inte in på min lista då jag är väldigt kräsen med vad jag gillar. Jag har ganska långa fransar naturligt, men mycket vill ha mer sägs det ju.

Till Topplistan

link

Bästa silverbalsam

milk_shake Silver Shine Conditioner 250ml
Stamp
Healing Color Care De Brassing Blue Conditioner 250ml
Stamp
Alchemic Silver Conditioner 250ml
Stamp

Topplista, 22 mars 2021 - Ett silverbalsam är nästan ett måste för att behålla en kall nyans i håret. När jag var blond så ville jag ha en sval, blond nyans men då jag har ganska mycket röda undertoner i mitt hår så fick jag jobba hårt med silverprodukter för att bibehålla den kalla nyansen. Ett silverbalsam fungerar i stort sett likadant som ett silverschampo, men är något skonsammare mot håret. Har du en silverprodukt med lila pigment jobbar den mot orangea toner och ett mörkblått mot gula toner.

Till Topplistan

link

Bästa budget-mascaran

Lash Princess False Lash Effect Mascara
Stamp
Lash Sensational Mascara
Stamp
Telescopic Mascara 8ml
Stamp

Topplista, 15 mars 2021 - Jag älskar mascaror och särskilt till bra pris! Numera känns det nästan konstigt att köpa en dyr mascara när det finns så många bra till budget-priser. Det är riktigt kul att se hur bra resultat man kan få även om mascaran inte ens kostar över hundralappen! Jag vill självklart ha bra resultat i både längd och volym men även hållbarheten är viktigt för mig. Så detta tummar jag inte på i listan, det enda jag timmar på är priset!

Till Topplistan

link

Bästa foundation för oljig hy

Stay Naked Weightless Liquid Foundation 30ml
Stamp
Studio Fix Fluid SPF15 30ml
Stamp
Double Wear Stay In Place Makeup SPF10 30ml
Stamp

Topplista, 4 mars 2021 - När man har oljig hy så har man oftast en överproduktion av oljorna i huden. Detta kan bero på många olika saker. Man kan (hur konstigt det än låter) egentligen vara torr och huden försöker därför smörja sig själv allt vad den kan. Som du hör kan orsaken vara raka motsatsen mot vad man kanske tror, så ett besök hos en bra hudterapeut kan vara bra för att fastställa orsaken.

Till Topplistan

link
likes

6 579 har guidats av Therese

Hallå! Jag heter Therése och älskar allt som har med smink, hår och skönhet i stort att göra! I grunden är jag utbildad hud- & spaterapeut och jag har även gått utbildning till makeup artist. Nu är det många år sen jag jobbade med detta, men intresset består! Jag tycker det är superkul att testa nya skönhetsprodukter och jag brukar få höra att jag har liiiite för mycket av den varan från min kära sambo...

Prioriteringar

kvalitet

kvalitet

funktionalitet

funktionalitet

budget

budget

Sociala medier

instagram

Instagram