hem
Tomas Gustafsson är oberoende expert inom drönare.

Tomas Gustafsson

hem

Tomas flöde

Använd knapparna för att filtrera flödet

NyheterNyheter

Nyheter

TopplistorTopplistor

Topplistor

GuiderGuider

Guider

Bästa drönaren för barn

X4 Plus H107P
Spark Alpine White
Ryze Tello
Mini Quadrocopter WQ-100

Topplista - Kanske är du vuxen men känner dig som ett barn när det kommer till drönare, eller kanske är du av den yngre generationen och ska köpa din första drönare. Oavsett om drönaren ska användas av ett barn så behöver det inte vara synonymt med att den behöver vara billig, men kanske kan det vara bra att överväga budgeten något innan inköp.

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för nybörjare

Mavic Air
Ryze Tello
QDC 3000
Spark Fly More Combo - Gul
MiniDrones Mambo

Topplista - Är du nybörjare och aldrig använt dig av en drönare så är det aldrig för sent att lära sig. I denna lista får du tips på några säkra kort att börja med för att träna upp dina färdigheter och väcka ditt intresse för flygningen.

Till Topplistan

link

Bästa drönaren med kamera

Mavic 2 Pro
Phantom 4 Pro
Inspire 2
Mavic Pro Platinum Fly More Combo

Topplista - På en fotodrönare som jag ska ha själv ställer jag höga krav på bildkvalitén. Blir stillbilderna bra så blir oftast filmerna också väldigt fina. Nedan ser du en bild från Stora Nassa i Stockholms skärgård där skärpan sitter ut i alla detaljer. Den här listan är för dig som är i valet att köpa en ny kameradrönare, är en medveten och intresserad amatör som i framtiden kanske kan tänka dig att börja med professionell videoproduktion.

Till Topplistan

link
följare

11 följare

Med ett medfött intresse för radio och teknik som sedermera blev mitt heltidsjobb, befinner jag mig nu i delen av mitt liv där jag kan både arbeta med och använda drönare på min fritid. Under många år har jag följt drönarmarknaden, både den konsumentinriktade och den professionella. Jag har från början byggt mina egna maskiner från grunden men har förstås också provat (och äger) ett flertal av de produkter som finns på marknaden . Mitt mångåriga fotointresse gör att jag har en god kunskap om kamera- och objektivmarknaden, vilket betyder att jag kommer kunna syna fotoegenskaperna på drönarna lite extra. Jag är dessutom väl insatt i regelverk och juridiska frågor om drönare, så jag hoppas kunna bidra med något för alla ni som går i tankarna på att skaffa er första såväl som tionde maskin.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

innovation

innovation

Expertområden

Sociala medier

instagram

Instagram