Stäng loginrutan
Tomas Gustafsson är oberoende expert inom drönare.

Tomas Gustafsson

Bästa drönaren för barn

Tomas Gustafsson
Douglas Sandberg

2 experter tipsar

359 har guidats av listorna

Drönare
X4 Plus H107P
Spark Vit - Controller Edition
Ryze Tello
Drönare med gyro-funktion

Topplista, 7 augusti 2019 - Kanske är du vuxen men känner dig som ett barn när det kommer till drönare, eller kanske är du av den yngre generationen och ska köpa din första drönare. Även om drönaren ska användas av ett barn så behöver det inte vara synonymt med att drönaren ska vara billig, men kanske kan det vara bra att överväga budgeten innan inköp.

Till Topplistorna

link

Bästa drönaren med kamera

Tomas Gustafsson
Daniel Pettersson
Oscar Suneson

3 experter tipsar

440 har guidats av listorna

Drönare
Mavic 2 Pro
Inspire 2
Mavic 2 Zoom
Phantom 4 Pro
Mavic Pro Platinum Fly More Combo

Topplista, 26 april 2019 - På en fotodrönare som jag själv ska ha ställer jag höga krav på bildkvalitén. Blir stillbilderna bra så blir oftast filmerna också väldigt fina. Nedan ser du en bild från Stora Nassa i Stockholms skärgård där skärpan sitter ut i alla detaljer. Den här listan är för dig som är i valet att köpa en ny kameradrönare, är en medveten och intresserad amatör som i framtiden kanske kan tänka dig att börja med professionell videoproduktion.

Till Topplistorna

link

Bästa drönaren för nybörjare

Tomas Gustafsson
Oscar Suneson

2 experter tipsar

268 har guidats av listorna

Drönare
Mavic Air Fly More Combo
Ryze Tello
Spark Alpine White Fly More
Mambo Mission - Minidrone
X4 Cam Plus

Topplista, 3 maj 2019 - Är du nybörjare och har aldrig använt dig av en drönare? Det är aldrig för sent att lära sig! I denna lista får du tips på några säkra kort att börja med för att träna upp dina färdigheter och väcka ditt intresse för flygningen. Prisspannet i listan är ganska brett och du kommer få mer av allt ju mer du betalar.

Till Topplistorna

link

Bästa drönaren för resan

Tomas Gustafsson
Oscar Suneson

2 experter tipsar

290 har guidats av listorna

Drönare
Mavic Air Onyx Black
Spark Vit - Controller Edition
Mavic 2 Pro
Mavic Pro Platinum

Topplista, 6 augusti 2019 - Lika självklart som att du tar med dig kameran och mobilen när du ska ut och resa så ska du idag naturligtvis även ta med dig drönaren. Med en bra balans av film- eller flygfoto kombineras de traditionella vyerna från en vanlig kamera för att höja kvalitén och upplevelsen av dina YouTube-filmer eller fotoalbum.

Till Topplistorna

link

Guider

Våra experter reder ut begreppen

icon

Regler för drönareGuide

Av Tomas Gustafsson

likes

647 har guidats av Tomas

Med ett medfött intresse för radio och teknik som sedermera blev mitt heltidsjobb, befinner jag mig nu i delen av mitt liv där jag kan både arbeta med och använda drönare på min fritid. Under många år har jag följt drönarmarknaden, både den konsumentinriktade och den professionella. Jag har från början byggt mina egna maskiner från grunden men har förstås också provat (och äger) ett flertal av de produkter som finns på marknaden . Mitt mångåriga fotointresse gör att jag har en god kunskap om kamera- och objektivmarknaden, vilket betyder att jag kommer kunna syna fotoegenskaperna på drönarna lite extra. Jag är dessutom väl insatt i regelverk och juridiska frågor om drönare, så jag hoppas kunna bidra med något för alla ni som går i tankarna på att skaffa er första såväl som tionde maskin.

Prioriteringar

funktionalitet

funktionalitet

kvalitet

kvalitet

innovation

innovation

Expertområden

Sociala medier

instagram

Instagram