search
Fiske

Fiske

4 listor i den här kategorin

Bästa fiskelinan

Gunki Slide Braid 0,08mm 125m
Stamp

1 december 2020 - Semir Hodzic tycker att Gunki fick till en fullträff med Slide Braid 0,08mm 125m och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa fiskespöt för nybörjaren

Prorex XR 201 7-32g
Stamp
Speedmaster BX Spinning 270M 10-30g
Stamp
5 Set 9"
Stamp

30 november 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Semir Hodzic får välja. Få all info om varför Daiwa Prorex XR 201 7-32g slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa fiskespöt

Westin Fishing W3 Ultrastick 7' ML 7-28g
Stamp

4 december 2020 - Semir Hodzic tycker att Westin Fishing fick till en fullträff med W3 Ultrastick 7' ML 7-28g och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Fiskedrag för nybörjaren

Atom 20g
Stamp
Reflex Orange 12g
Stamp
Texas Rig Set
Stamp

30 november 2020 - Semir Hodzic placerade Abu Garcia Atom 20g i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi fiske

"Idag massproducerar man fiskespön, och du behöver verkligen inte betala särskilt mycket för att få riktigt bra kvalitet." Det säger vår fiske-expert Semir Hodzic, som trots sin unga ålder verkar kunna allt mellan himmel och jord när det kommer till fiske! Semir briljerar som allra mest när han får ge köpråd om haspelspön, men är även insatt i andra typer av fiskespön och fisketekniker.

Experter testar Fiske

Semir har här skapat listor som ska hjälpa både dig som är nybörjare och senior inom fiske. Han har testat de flesta av spöna själv, men framför allt har han baserat sina köpråd på sina många, långa timmar av fiske som gett honom stor kunskap om vilket spö eller drag som garanterat kommer att ge dig napp.

Alla experter är oberoende och ger sina köpråd helt utifrån vad de själva tycker. Det innebär att inga leverantörer eller tillverkare har något att säga till om när det kommer till vilka produkter de ska rekommendera. Experternas enda fokus är att ge dig som konsument sina absolut bästa produkttips, så att du ska kunna fatta ett så bra köpbeslut som möjligt!