Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Rubrikikon för Fiske

Fiske

4 listor i den här kategorin

Bästa fiskespöt

Daiwa Prorex AGS 692MMLFS 2 pcs 7-32g Haspel

30 april 2019 - Semir Hodzic tycker att Daiwa fick till en fullträff med Prorex AGS 692MMLFS 2 pcs 7-32g Haspel och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Fiskedrag för nybörjaren

Abu Garcia ATOM 25G UV-GLOW YO

12 april 2019 - Läs mer om varför Abu Garcia ATOM 25G UV-GLOW YO kom på första plats när experten Semir Hodzic valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa fiskelinan

Gunki Slide Braid Hyper PE Fluo Green

12 april 2019 - Semir Hodzic tycker att Gunki fick till en fullträff med Slide Braid Hyper PE Fluo Green och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa fiskespöt för nybörjaren

Prorex XR 902MFS, 10-40g, Haspel
MPP2 8'6'' 259cm -70g 2sec Haspel
Jaw #6

30 april 2019 - Semir Hodzic placerade Daiwa Prorex XR 902MFS, 10-40g, Haspel i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Guider

Våra experter reder ut begreppen

Semir Hodzic

Så fiskar du abborreGuide

Av Semir Hodzic

Så testar vi fiske

"Idag massproducerar man fiskespön, och du behöver verkligen inte betala särskilt mycket för att få riktigt bra kvalitet." Det säger vår fiske-expert Semir Hodzic, som trots sin unga ålder verkar kunna allt mellan himmel och jord när det kommer till fiske! Semir briljerar som allra mest när han får ge köpråd om haspelspön, men är även insatt i andra typer av fiskespön och fisketekniker.

Experter testar Fiske

Semir har här skapat listor som ska hjälpa både dig som är nybörjare och senior inom fiske. Han har testat de flesta av spöna själv, men framför allt har han baserat sina köpråd på sina många, långa timmar av fiske som gett honom stor kunskap om vilket spö eller drag som garanterat kommer att ge dig napp.

Alla experter är oberoende och ger sina köpråd helt utifrån vad de själva tycker. Det innebär att inga leverantörer eller tillverkare har något att säga till om när det kommer till vilka produkter de ska rekommendera. Experternas enda fokus är att ge dig som konsument sina absolut bästa produkttips, så att du ska kunna fatta ett så bra köpbeslut som möjligt!