search
Foundation

Foundation

1 lista i den här kategorin

Bästa foundation

Bare With Me Tinted Skin Veil
The Healthy Foundation SPF 20 MW2 Medium Warm 20 MW
Active All Day Wear Make Up Almond

17 mars 2020 - Louise Andersson placerade Nyx Professional Makeup Bare With Me Tinted Skin Veil i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi foundation

Foundations finns det tusentals av på marknaden. Men vilka är på riktigt de bästa, mest prisvärda produkterna som faktiskt håller vad de lovar? Här presenterar våra makeup-experter sina bästa tips på foundations. Vår expert Louise jobbar professionellt som makeup-artist, så det behövs kanske inte sägas att hon testat sig igenom en mängd av bra och dåliga foundations genom åren. Hon lyfter gärna produkter hon själv äger och använder sig av.

Experter testar Foundation

Produkterna i topplistorna är ofta såna som experterna själva har testat. Däremot är listorna inte några laboratorietest där produkterna ställs mot varandra, utan personliga listor där någon som faktiskt är kunnig och erfaren i området rekommenderar produkter de tycker är bra på riktigt. Våra beauty-experter är självklart helt oberoende och ger bara ärliga tips, utan att vara påverkade av samarbeten eller någon tredje part.