search

1. Nyx Professional Makeup Bare With Me Tinted Skin Veil

Bästa foundation - Plats 1

Nyx Professional Makeup Bare With Me Skin Tinted Skin Veil ger ett lätt täckande naturligt resultat. Jag skulle nästan mer beskriva den som en färgad dagkräm, den är väldigt lätt och känns knappt på huden - vilket jag älskar! Resultatet blir fräscht och naturligt.

Jag har använt denna foundation i flera månader och den har kommit att bli en stor favorit hos mig. Den passar dig som kanske inte har ett jättestort intresse för smink men ändå vill sminka dig. Du vill att det ska gå snabbt, vara lätt och ge ett snyggt resultat. Perfekt för den som vill snooza några minuter extra eller har bråttom på morgonen.

Bare With Me är superlätt att använda och väldigt prisvärd. Att den dessutom finns i många olika nyanser är ett stort extra plus.

+

Finns i massa nyanser, prisvärd

111 :-

länk

139 :-

länk

2. Physicians Formula The Healthy Foundation SPF 20 MW2 Medium…

Bästa foundation - Plats 2

The Healty Foundation från Physicians Formula är en av dom bästa flytande foundations jag har testat.

Denna foundation innehåller ett brightening complex som ska förbättra och jämna ut hudtonen. Vilket jag kan instämma i, huden ser så jämn och fin ut. Stort plus är också att den innehåller SPF 20. Man älskar ju produkter som innehåller SPF - en mindre sak att tänka på!

Som att det inte vore nog så innehåller The Healty Foundation även vitamin A,C och E, hyaluronsyra och antioxidanter (antagligen därav namnet The Healty Foundation). Det går utmärkt att bygga upp täckningen beroende på om du vill ha en lätt, medium eller hög täckning. Jag gillar verkligen applikatorn, som är som en stor concealer-applikator.

Physicians Formulas produkter är framtagna av hudläkare, så alla produkter är allergivänliga, kliniskt testade och passar dig som har känslig hud.

+

Innehåller hyaluronsyra & vitaminer

Finns bara i fem nyanser

169 :-

länk

3. Isadora Active All Day Wear Make Up Almond

Isadoras Active All Day Wear Make-Up passar perfekt för dig som lever en mer aktiv livsstil.

Den håller i upp till 24 timmar, är svett- och fuktsäker samt vattenfast. Okej, jag kanske inte är den som hänger på gymmet flera dagar i veckan, men jag har två små kids. Prova att ha två barn så ska ni få se på träningspass. Denna foundation klarar lek med barn, städning och kladdiga små barnhänder.

Håller den verkligen i 24 timmar? Det tar emot att erkänna detta, men ibland råkar jag somna med smink. Don´t judge. Och ja, nog håller den allt.

Denna foundation sitter superfint på hyn och ger en medium täckning. Alla Isadoras produkter är oparfymerade, kliniskt testade och dessutom cruelty free. Den passar alla hudtyper men är särskilt perfekt för dig som lever en aktiv livsstil.

+

Sitter (på riktigt!) i 24 timmar

129 :-

länk

169 :-

länk

169 :-

länk

169 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Bareminerals Original Foundation SPF 15 Light Beige 09

BareMinerals Original Foundation är en gammal goding som jag använt i flera år.

Det jag älskar mest med den är att den är så himla lätt att använda. Jag lägger över lite puder i locket, doppar en kabukiborste i för att sedan jobba in foundationen i cirkelrörelser. Det ger ett snyggt naturligt resultat och även om det är ett puder så ser det absolut inte "pudrigt" ut, utan den smälter in fint i hyn.

Denna foundation är gjord av 100% rena mineraler och innehåller SPF 15. Det är lätt att anpassa täckningsgraden och bygga upp den till önskat resultat. Passar alla hudtyper och åldrar, den här kan liksom både Maja 18 år och Gunvor 67 år använda.

BareMinerals Original Foundation finns i flera olika nyanser och passar perfekt för dig som har känslig hud. Passar även utmärkt till grooming (makeup för män).

+

Passar alla hudtyper och åldrar

Dyr

295 :-

länk

395 :-

länk

395 :-

länk

512 :-

Pris hämtat 3/6

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa foundation

calendar

17 mar 2020

Foundation

Foundation

110

Jag varierar mig väldigt mycket när det kommer till foundations. Ska jag till exempel på fest eller någon tillställning kanske jag vill ha ett mer täckande resultat. På sommaren eller till vardags vill jag ha en foundation som känns lättare på hyn och ger ett naturligt resultat. Jag har testat mig igenom många olika foundations genom åren och i denna lista presenterar jag mina personliga favoriter.

Louise Andersson betygsätter bästa foundation

Alla gillar vi olika typer av foundation. Vissa vill ha en lättare täckning, vissa vill ha mer täckning, vissa vill ha ett naturligt resultat med mineralprodukter och vissa lever ett aktivt liv och behöver en foundation som klarar det. Jag har valt ut de enligt mig bästa produkterna ur dom olika kategorierna, som jag själv äger och använder (se bild ovan).

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Louise Andersson


Louise Andersson

Läs mer om oberoende experter