Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Rubrikikon för Glassmaskiner

Glassmaskiner

2 listor i den här kategorin

Bästa glassmaskinen med kompressor

The Smart Scoop
Glassmaskin ICM-C15
Unold Profi Plus 2.5 l

19 juni 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Peter Wåhlén får välja. Få all info om varför Sage The Smart Scoop slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa glassmaskinen

YM-2603
Glassmaskin 0.5 l
DO2309I - 1l

14 maj 2019 - Peter Wåhlén placerade Tristar YM-2603 i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Guider

Våra experter reder ut begreppen

Peter Wåhlén

Så gör du hemmagjord glassGuide

Av Peter Wåhlén

Så testar vi glassmaskiner

Det bästa med glassmaskiner är väl ändå att man kan göra glass i vilken smak man vill! Det sämsta måste vara att det är svårt att veta vilken man ska köpa. Och det kanske är därför du är här? Grattis i så fall - vår expert Peter har precis besparat dig massa tråkig research. Peter är konditor och hans specialitet är just glass. Här får du dels tips på billiga (men bra!) glassmaskiner för dig som inte ska göra avancerade sorbéer, men även tips på maskiner som låter dig nörda ner dig lite extra i glassmakeriet. Som en extra bonus har vi här slängt in en guide på vad som är viktigt att tänka på när det är dags att göra egen glass.

Experter testar Glassmaskiner

Våra experter har testat många olika produkter inom sitt expertområde, antingen eftersom de jobbar med det (som Peter), eller bara har ett intresse privat. Listorna i sig är inte klassiska tester, utan rekommendationer utifrån experternas samlade erfarenheter. Alla Advizeds experter är oberoende och har inget intresse av att rekommendera andra produkter än såna de faktiskt vet är bra.