search
Glassmaskiner

Glassmaskiner

1 ny lista senaste månaden

Bästa glassmaskinen med kompressor

Sage Appliances Smart Scoop
Stamp

8 oktober 2020 - Läs mer om varför Sage Appliances Smart Scoop kom på första plats när experten Peter Wåhlén valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa glassmaskinen

Krups Perfect Mix GVS2
Stamp

12 oktober 2020 - Peter Wåhlén tycker att Krups fick till en fullträff med Perfect Mix GVS2 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi glassmaskiner

Det bästa med glassmaskiner är väl ändå att man kan göra glass i vilken smak man vill! Det sämsta måste vara att det är svårt att veta vilken man ska köpa. Och det kanske är därför du är här? Grattis i så fall - vår expert Peter har precis besparat dig massa tråkig research. Peter är konditor och hans specialitet är just glass. Här får du dels tips på billiga (men bra!) glassmaskiner för dig som inte ska göra avancerade sorbéer, men även tips på maskiner som låter dig nörda ner dig lite extra i glassmakeriet. Som en extra bonus har vi här slängt in en guide på vad som är viktigt att tänka på när det är dags att göra egen glass.

Experter testar Glassmaskiner

Våra experter har testat många olika produkter inom sitt expertområde, antingen eftersom de jobbar med det (som Peter), eller bara har ett intresse privat. Listorna i sig är inte klassiska tester, utan rekommendationer utifrån experternas samlade erfarenheter. Alla Advizeds experter är oberoende och har inget intresse av att rekommendera andra produkter än såna de faktiskt vet är bra.