search
Glassmaskiner

Glassmaskiner

2 listor i den här kategorin

Bästa glassmaskinen med kompressor

Smart Scoop
Stamp
ICM-C15
Stamp
48880
Stamp

10 februari 2021 - Peter Wåhlén placerade Sage Appliances Smart Scoop i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa glassmaskinen

Perfect Mix GVS2
Stamp
KÜCHENminis Ice Cream Maker 3 in 1
Stamp
YM-2603
Stamp

12 oktober 2020 - Peter Wåhlén placerade Krups Perfect Mix GVS2 i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi glassmaskiner

Det bästa med glassmaskiner är väl ändå att man kan göra glass i vilken smak man vill! Det sämsta måste vara att det är svårt att veta vilken man ska köpa. Och det kanske är därför du är här? Grattis i så fall - vår expert Peter har precis besparat dig massa tråkig research. Peter är konditor och hans specialitet är just glass. Här får du dels tips på billiga (men bra!) glassmaskiner för dig som inte ska göra avancerade sorbéer, men även tips på maskiner som låter dig nörda ner dig lite extra i glassmakeriet. Som en extra bonus har vi här slängt in en guide på vad som är viktigt att tänka på när det är dags att göra egen glass.

Experter testar Glassmaskiner

Våra experter har testat många olika produkter inom sitt expertområde, antingen eftersom de jobbar med det (som Peter), eller bara har ett intresse privat. Listorna i sig är inte klassiska tester, utan rekommendationer utifrån experternas samlade erfarenheter. Alla Advizeds experter är oberoende och har inget intresse av att rekommendera andra produkter än såna de faktiskt vet är bra.