search
Glassmaskiner

Glassmaskiner

2 listor i den här kategorin

Bästa glassmaskinen med kompressor

Sage The Smart Scoop

30 november 2019 - Läs mer om varför Sage The Smart Scoop kom på första plats när experten Peter Wåhlén valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa glassmaskinen

Glassmaskin Rostfritt Stål
YM-2603
IC 20

9 januari 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Peter Wåhlén får välja. Få all info om varför Wmf Glassmaskin Rostfritt Stål slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi glassmaskiner

Det bästa med glassmaskiner är väl ändå att man kan göra glass i vilken smak man vill! Det sämsta måste vara att det är svårt att veta vilken man ska köpa. Och det kanske är därför du är här? Grattis i så fall - vår expert Peter har precis besparat dig massa tråkig research. Peter är konditor och hans specialitet är just glass. Här får du dels tips på billiga (men bra!) glassmaskiner för dig som inte ska göra avancerade sorbéer, men även tips på maskiner som låter dig nörda ner dig lite extra i glassmakeriet. Som en extra bonus har vi här slängt in en guide på vad som är viktigt att tänka på när det är dags att göra egen glass.

Experter testar Glassmaskiner

Våra experter har testat många olika produkter inom sitt expertområde, antingen eftersom de jobbar med det (som Peter), eller bara har ett intresse privat. Listorna i sig är inte klassiska tester, utan rekommendationer utifrån experternas samlade erfarenheter. Alla Advizeds experter är oberoende och har inget intresse av att rekommendera andra produkter än såna de faktiskt vet är bra.