search
Gräsklippare

Gräsklippare

3 listor i den här kategorin

Bästa gräsklipparen

Kensington 20K
Stamp
Accu 380 Li
Stamp
Rotak 32 Li
Stamp

9 februari 2021 - Patrik Hedin placerade Allett Kensington 20K i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa handgräsklipparen

Gardena Classic 330
Stamp

18 januari 2021 - Läs mer om varför Gardena Classic 330 kom på första plats när experten Patrik Hedin valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa batteridrivna gräsklipparen

Allett Liberty 43 Battery
Stamp

9 februari 2021 - Läs mer om varför Allett Liberty 43 Battery kom på första plats när experten Patrik Hedin valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi gräsklippare

När det är dags att köpa en ny gräsklippare så är det bäst att få råd av en expert. Här får du produkttips från personer som verkligen kan gräs - kanske jobbar de med gräsmatteskötsel eller så är de entusiaster som har nördat ner sig i gräs och gräsklippare. I sina topplistor så delar de med sig av all den kunskap och erfarenhet de tillägnat sig under åren. De har rekommenderat produkter som de själva tror på och anser är bland de absolut bästa på marknaden, så du ska få enkel genväg till de bästa köpen.

Experter testar Gräsklippare

En av våra experter inom gräsklippare heter Patrik Hedin och jobbar professionellt med gräsmattor - närmare bestämt som planskötare. Patrik har testat en rad olika gräsklippare och har stenkoll på vilka modeller som passar för olika typer av trädgårdar. Han är van att ge råd åt sina nära och kära, och nu delar han med sig av sin expertis här på Advized - något vi är oförskämt stolta över! Alla experter inom gräsklippare är självklart helt oberoende, det vill säga inte påverkade av någon tredje part när de rekommenderar produkter.