search
Gräsklippare

Gräsklippare

2 nya listor senaste månaden

Bästa gräsklipparen

Gardena Accu 380 Li
Stamp

7 september 2020 - Läs mer om varför Gardena Accu 380 Li kom på första plats när experten Patrik Hedin valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa batteridrivna gräsklipparen

Accu 380 Li
Stamp
Rotak 32 Li
Stamp
RLM36X41H (Utan Batteri)
Stamp

10 september 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Patrik Hedin får välja. Få all info om varför Gardena Accu 380 Li slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi gräsklippare

När det är dags att köpa en ny gräsklippare så är det bäst att få råd av en expert. Här får du produkttips från personer som verkligen kan gräs - kanske jobbar de med gräsmatteskötsel eller så är de entusiaster som har nördat ner sig i gräs och gräsklippare. I sina topplistor så delar de med sig av all den kunskap och erfarenhet de tillägnat sig under åren. De har rekommenderat produkter som de själva tror på och anser är bland de absolut bästa på marknaden, så du ska få enkel genväg till de bästa köpen.

Experter testar Gräsklippare

En av våra experter inom gräsklippare heter Patrik Hedin och jobbar professionellt med gräsmattor - närmare bestämt som planskötare. Patrik har testat en rad olika gräsklippare och har stenkoll på vilka modeller som passar för olika typer av trädgårdar. Han är van att ge råd åt sina nära och kära, och nu delar han med sig av sin expertis här på Advized - något vi är oförskämt stolta över! Alla experter inom gräsklippare är självklart helt oberoende, det vill säga inte påverkade av någon tredje part när de rekommenderar produkter.