Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Grillar

Grillar

2 listor i den här kategorin

Bästa klotgrillen

Master-Touch® GBS E-5750 Kolgrill Ø 57 cm
Kolgrill Kettle Grill No.1 F50 Air Ø50CM
PRO22K-L Kolgrill

21 mars 2019 - Jessica Ortman placerade Weber Master-Touch® GBS E-5750 Kolgrill Ø 57 cm i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa grillen

Performer 57 cm - GBS
Timberline D2 850 Wi-Fi
Classic II

14 maj 2019 - Jessica Ortman placerade Weber Performer 57 cm - GBS i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi grillar

Här har våra grill-entusiaster valt ut de absolut bästa grillarna på marknaden. Oavsett om du är en aspirerande grillnörd eller en helt vanlig svenssongrillare kan du här lätt hitta den grill som passar just dig. Experterna i denna kategori älskar att testa olika grillar och grillmetoder. Jessica Ortman är en riktig veteran inom grill-och matbranschen som vann Grillmästarna i TV4 2016 och nu har sin egen cateringverksamhet. Genom sitt yrke har hon testat det mesta i grillväg och har en stor matkunnighet.

Experter testar Grillar

I topplistorna har våra experter valt ut grillar som de själva tycker är bäst – antingen som de testat, eller som de gjort research om. Många som tävlar i grillning är sponsrade av olika grillmärken, men våra experter är såklart helt oberoende. Grillarna de rekommenderar är allt från rejäla keramiska grillar för dig som vill göra en riktig investering, till vanliga klotgrillar. Eller kanske en elgrill, för dig som vill ha något smidigt men är less på engångsgrillar?