Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. Napoleon Bärbar Gasolgrill PRO285

Bästa grillen till båten - Plats 1

Här pratar vi kvalitet, hållbarhet och mångsidighet. För det första är det smidigt att köra gasol, helt klart. Du får snabbare ner temperaturen i grillen när du är klar, vilket ju påverkar eventuell brandrisk. Du får inte heller några kolrester som måste kastas på lämpligt ställe. Napoleons grill ger dig mycket när du ska grilla; du får dubbla brännare, vilket betyder att du kan köra både direkt och indirekt grillning och den har ett tätt lock som håller värmen mycket bra. Den har smidiga reglage för att sätta rätt temperatur och enkla handtag som gör att du får ett stadigt grepp när du ska bära grillen (den väger ca 13 kg). Denna grill är ingen kompromiss, utan ger dig precis samma resultat som en grill hemma, bara i ett smidigare format som gör att du kan få med dig den på båten. En jäkligt bra och lyxig båtgrill helt enkelt.

star

På 2 listor

4 290 :-

länk

4 290 :-

Pris hämtat 9/12

länk

5 745 :-

länk

2. Innovagoods Kolgrill hopfällbar och bärbar

Bästa grillen till båten - Plats 2

Detta är en så jäkla genial och enkel grill! När du fäller ihop den blir den platt som ett paket och den är så otroligt enkel att transportera av och på båten. Den tar inte upp någon plats alls med sin platta form, vilket gör att du kan stuva undan den egentligen vart som helst och den väger knappt någonting. Här blir det ju dock att du får ta med kol och tändkuber separat. Vet du hur du gör när du tänder med tändkuber istället för med tändvätska? Dra ihop all kol i en hög i hörnet av grillen och lägg 2 st tändkuber underst, tänd på, vänta 20 min, klart. Ett mycket mer miljövänligt alternativ och inga bismaker av tändvätska på maten. Uppfälld så är denna grill faktiskt överraskande stabil! OCH du får en stor grillyta. Det här är grillen för familjen eller när ni är fler i sällskapet.

519 :-

länk

3. Landmann Grill Piccolino Blå

Den här grillen är jag ju lite kär i, mest för att den är som en miniatyr av min favoritgrill, klotgrillen. Första tanken är kanske att den ser liten ut och nog inte kan uträtta så mycket, men där blir man lurad! Grillen har en stor grillyta, luftventiler för att reglera temperatur, ett praktiskt handtag och spännen för att hålla i hop vid transporter - och den är lätt. Plåten i grillen är tillräcklig för att hålla temperaturerna bra. Det här är minigrillen där du kan köra indirekt grillning och rökning på en klippa vid ett hav. Ganska häftigt, och ett bra sätt att imponera på eventuellt sällskap. Som kuriosa kan jag berätta att vi kört flera event där alla våra stora grillar varit upptagna när vi själva blivit hungriga. Då tar vi fram den här lilla pärlan, sätter oss på marken och grillar till oss själva.

4. Eva Solo Bordsgrill porslin white

Den här bordsgrillen tycker jag lämpar sig utmärkt för att lasta i båten när det är dags att ge sig ut med bästa kompisen eller kärleken på böljan den blå. Jag får ju vara ärlig med att grillytan inte är enorm, så du bör inte packa med en 3 kilos fläskkarré med förhoppningar om stordåd. Då kommer du bli besviken. Den här funkar för ett par köttbitar, fisk, grönsaker, lite tillbehör och dylikt. Dess fördel är dess smidighet och lätthet - den är otroligt enkel att ta med sig. Bara lyft i handtaget och så går du! Den har ingen vikt att tala om vilket gör att du lätt kan hoppa i land eller hoppa ombord med den i ett stadigt grepp. Jag brukar fylla den redan innan vi åker ut med kol och tändkuber så är den färdigkittad, och jag behöver inte ta med mig dessa extra saker som tar upp utrymme i båten. Bara ett tips. :)

1 987 :-

länk

1 987 :-

länk

2 295 :-

länk

1 987 :-

länk

1 987 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa grillen till båten

calendar

16 jul 2018

Grillar

Grillar

87

Att åka båt, och att grilla - två fantastiska grejer att göra. Bästa är ju när man kan kombinera de två: åka ut med båten, sitta på en klippa i skärgården och grilla i lugn och ro medan solen sakta går ner och man hör skvalpet från havet. Någon kanske fiskar i tron om att lösa middagsmaten, medan man själv sitter lugnt med sin kylväska i väntan på att de ska tröttna.

Jessica Ortman betygsätter bästa grillen till båten

Jag har själv haft båt av och till under större delen av mitt liv, och det finns några prövningar med ekvationen båt och grillning. En av dem är smidigheten. Det är inte läge att falla över bord när man försöker lassa på en gigantisk gasolgrill med 8 brännare. Sen är det ju också en utrymmesfråga, hur får man egentligen plats med grillen OCH familjen? För mig är det just smidighet och utrymme som är de stora och viktiga frågorna i valet av grill till båten, och också det jag fokuserar på i min topplista. Sen håller jag självklart fast i mina generella regler för grillar - att det ska vara hög kvalitet och prisvärt.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Jessica Ortman


Jessica Ortman

Läs mer om oberoende experter