search
Hantlar & skivstänger

Hantlar & skivstänger

1 lista i den här kategorin

Bästa hantlarna

Bowflex SelectTech 552i Adjustable Dumbbells 2-24kg
Stamp

25 januari 2021 - Läs mer om varför Bowflex SelectTech 552i Adjustable Dumbbells 2-24kg kom på första plats när experten Benny Sjölind valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi hantlar & skivstänger

Här får du tips av Advizeds mest vältränade experter! Läs topplistor där experterna tipsar om sina personliga favoriter inom hantlar och skivstänger, så får du en genväg till de bästa köpen. När experterna väljer produkter så utgår de från egna erfarenheter och åsikter - listorna är med andra ord inga rena tester, även om experterna ofta har testat många av produkterna de tipsar om. Dessutom har de såklart testat många fler hantlar och skivstänger än de som är med på listorna, då de är riktiga träningsnördar som har ett genuint intresse och stor kunskap i området.

Experter testar Hantlar & skivstänger

En av våra experter inom hantlar och skivstänger är Benny, som bloggar om träning från Malta där han numera bor. Benny är främst en maratonlöpare men har stenkoll på både träningsmaskiner och annan träningsutrustning. Här ger han dig sina personliga tips på de hantlar och skivstänger han efter lång erfarenhet kommit fram till är de bästa på marknaden. Självklart är Benny oberoende, precis som alla experter på Advized. Det betyder att ingen tredje part påverkat honom i hans val av produkter.