Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Högtalare

Högtalare

2 nya listor senaste månaden

Bästa soundbar

Sonos Beam smart soundbar (vit)

20 juli 2019 - Läs mer om varför Sonos Beam smart soundbar (vit) kom på första plats när experten Jordey Mutsaers valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa högtalarna för hemmabio

NY
7000i Plus, 5.1 Högtalarpaket, Mattvit
E305 Högtalarpaket 5.1 - Svart
Sib Evo 5.1.2 Atmos

3 oktober 2019 - Peter Olsson placerade Q Acoustics 7000i Plus, 5.1 Högtalarpaket, Mattvit i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa datorhögtalarna

Jordey Mutsaers
Mathias Belevid

2 experter tipsar

323 har guidats av listorna

G560 Lightsync RGB Datorhögtalare
Leviathan 5.1 Soundbar
Nommo

9 augusti 2019 - Jordey Mutsaers placerade Logitech G560 Lightsync RGB Datorhögtalare i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Bästa högtalaren för stranden

Jbl Boombox Svart

7 maj 2019 - Mathias Belevid tycker att Jbl fick till en fullträff med Boombox Svart och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa high end-högtalaren

Focal Kanta N°3

7 maj 2019 - Mathias Belevid tycker att Focal fick till en fullträff med Kanta N°3 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa bluetooth-högtalaren

Harman Kardon Go+Play Mini - White

8 oktober 2019 - Jordey Mutsaers tycker att Harman Kardon fick till en fullträff med Go+Play Mini - White och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa smarta högtalaren

Jordey Mutsaers
Andreas Bakken

2 experter tipsar

324 har guidats av listorna

Sonos One

28 september 2019 - Jordey Mutsaers tycker att Sonos fick till en fullträff med One och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Bästa partyhögtalaren

Sony MHCV81D.CEL BT

28 september 2019 - Läs mer om varför Sony MHCV81D.CEL BT kom på första plats när experten Jordey Mutsaers valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa Dolby Atmos-högtalaren

Samsung 7.1.4 HW-N960

20 juli 2019 - Jordey Mutsaers tycker att Samsung fick till en fullträff med 7.1.4 HW-N960 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi högtalare

Våra högtalar-experter älskar ljud och att testa olika högtalare, och här har dem valt ut det bästa på marknaden! Mathias Belevid är en renodlad HiFi-nörd som älskar att botanisera bland det mest extrema när det kommer till high end-högtalare. Peter Olsson är expert inom både högtalare och TV-apparater, och lägger därför gärna fokus på ljud för hemmabio. Andreas Bakken är framför allt i insatt i smarta högtalare. Vissa av experterna har testat de flesta högtalare de tipsar om, andra har gjort research och håller sig uppdaterade genom olika ljudforum.

Experter testar Högtalare

Högtalare kan vara bland den bredaste kategorin vi har på Advized – och här behöver man som konsument verkligen hjälp! Vill du ha bra ljud till filmkvällen som inte tar för mycket plats? Då kanske en soundbar kan vara en bra idé. Vill du ha en portabel högtalare som smidigt kan synkas med telefonen? Då borde du kika på en mindre bluetooth-högtalare. En sak du kan vara säker på är att du alltid får oberoende köpråd på Advized. Här tipsar experterna bara om högtalare de själva hade kunnat tänka sig att köpa.