Advized - oberoende köpråd
logo
search
Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare en högtalare från Bose

Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

3 Återförsäljare

990 :-

länk

999 :-

länk

1 090 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Här kan du se när Armando Ferreira testar och recenserar Bose Soundlink Micro.

Här kan du se när Armando Ferreira testar och recenserar Bose Soundlink Micro.

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa bluetooth-högtalaren

5. Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare - Vad vore en topplista med högtalare utan en produkt från Bose? Bose Soundlink Micro är en otroligt liten högtalare som ger så himla mycket bättre ljud än andra högtalare i samma storlek. Ljudet är otroligt klart och högt! Tack vare sin nätta storlek kan den följa med överallt, och det på ett riktigt smart sätt, den har nämligen en bärrem som ger dig möjligheten att fästa den på t ex cykelstyret eller ryggsäcken. Du kan dessutom ta emot samtal direkt från högtalaren, eller använda dig av Siri eller Google Assistant. Även denna högtalare går att koppla upp med en likadan för ännu bättre ljud! Batteritiden är på sex timmar, vilket är mer än tillräckligt för de allra flesta. Den här högtalaren är perfekt för dig som söker en extra smidig och prisvärd högtalare med många olika funktioner.

+

Kraftfullt ljud i liten storlek

Kort batteritid

Till Topplistan

link

Bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr

4. Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare - Även om Bose Soundlink Micro är listans minsta högtalare ska du inte tro att ljudet är dåligt. Tvärtom - Bose har lyckats få till ett förvånansvärt bra ljud ur den lilla högtalaren som bara är 9,8x3,5x9,8 cm stor. Visst, ljudet kan bli bättre, men då behöver också högtalaren bli snäppet större. Även batteritiden på 6 timmar skulle kunna vara bättre, men även det hade krävt att högtalaren växte i storlek. Så för att vara en väldigt liten högtalare är Soundlink Micro en väldigt bra högtalare. En grej som gör att den sticker ut från andra högtalare är att två av dem kan paras ihop och på så sätt leverera stereoljud. Soundlink Micro är i övrigt vattentålig och har en robust och slitstark konstruktion som tål att tappas i backen från lägre höjd. Bose Soundlink Micro är högtalaren för dig som vill ha en liten högtalare men tycker att Roll 2 är snäppet för stor.

+

Väldigt liten högtalare

Avsaknad av bastoner

Till Topplistan

link

Bästa högtalaren för stranden

6. Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare - En mycket kompakt och liten högtalare som är lätt att ta med. Låt dig inte luras av storleken, det finns mycket ljud även i denna lilla box, Bose spelar i klass med Ultimate Ears. Kvaliteten är mycket hög och erbjuder även möjligheten att svara i telefon. Ett bra vattenskydd finns för att säkra högtalaren på stranden eller vid annan aktivitet ute. Om storlek och smidighet är viktigt för dig så är detta ett bra alternativ. Du kommer inte vara den som rockar hårdast på stranden men du kan ha den med dig överallt. Knäpp fast den på dina badkläder och du kan spela musik även när du rör på dig.

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa bluetooth-högtalaren

Mathias Belevid

Av Mathias Belevid

Borttagen från listan 23 maj 2019

En mycket kompakt och liten högtalare som är lätt att ta med. Låt dig inte luras av storleken, det finns mycket ljud i denna lilla box av Bose - den spelar nästan i klass med större högtalare! Kvaliteten är mycket hög och högtalaren erbjuder även möjligheten att svara i telefon. Ett bra vattenskydd finns för att säkra högtalaren på stranden eller vid annan aktivitet utomhus. Om storlek och smidighet är viktigt för dig så är detta ett mycket bra alternativ. Du kommer inte vara den som rockar hårdast på platsen, men du kan ta med den överallt. Knäpp fast högtalaren på dina sportkläder/väska och du kan spela musik även när du rör på dig. En mycket rolig högtalare som ger mer än vad man kan tro vid första anblick!

Bästa bluetooth-högtalaren

Douglas Sandberg

Av Douglas Sandberg

Borttagen från listan 10 oktober 2019

Listans minsta högtalare kommer från det välkända varumärket Boose och heter Soundlink Micro, vilket tyder på att högtalaren är väldigt liten. Det är den också med en storlek på 9,8x3,5x9,8 cm. Trots sin lilla storlek har Bose lyckats få till ett förvånansvärt bra ljud, dock bara förvånansvärt bra i förhållande till högtalarens storlek. Batteritiden är upp till 6 timmar, vilket man måste anse vara bra med tanke på storleken. En häftig detalj är att du med två Soundlink Micros kan du para ihop dessa med varandra och på så sätt få stereoljud. Högtalaren är i övrigt vattentålig och har en robust och slitstark konstruktion som klarar lite stryk. Bose Soundlink Micro är högtalaren för dig som vill ha en liten högtalare men tycker att Wonderboom är snäppet för stor.

Bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr

Alexander Lagergren

Av Alexander Lagergren

Borttagen från listan 4 maj 2019

Bästa allroundhögtalaren! För att vara bäst behöver något inte nödvändigtvis vinna i alla kategorier. Men Bose Soundlink Micro saknar stora svagheter och gör det mesta rätt. Ljudet är relativt balanserat för sin lilla storlek. Bose använder liknande ljudteknologi som i sina andra mer avancerade modeller, vilket gör att den låter bra och fyllig även på låg volym. Även om basen inte ökar lika mycket med högre volym så låter den sällan ansträngd. Knapparna är funktionella, laddning via micro-usb är lätt och batterinivån visas tydligt av 5 lysdioder. Batteritiden är bättre än många andra, men varierar såklart med volym. Bluetoothkopplingen är stabil och den hittar lätt tidigare anslutna enheter, vilket underlättar vardagen. Vattentåligheten och fästremmen är bara plus i kanten - att ha kunnat använda den i duschen och på stranden har varit förvånansvärt kul!