search
Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare en högtalare från Bose

Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

990 :-

länk

990 :-

länk

1 290 :-

länk

1 090 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Här kan du se när Armando Ferreira testar och recenserar Bose Soundlink Micro.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr

5. Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare - Det här är en högtalare som är väl värd sin plats i listan. Den är otroligt liten och portabel, och då kan det vara svårt att få bra ljud. Men! I det här fallet har Bose ändå lyckats få fram en liten och smidig högtalare med högt och klart ljud. Dock får basfrekvenserna lida lite - men vad gör det när den är så otroligt liten och lätt att bära med sig? Den här passar verkligen som resehögtalare. Du kan lätt lägga den i din väska och ta med den vart du vill. Stranden, jobbet, polaren, you name it. Den är också IPX7-certifierad vilket innebär att den är vattentät och du behöver inte oroa dig över lite stänk vid poolen eller på stranden. Batteritiden är inte den bästa - ungefär 5 till 6 timmars speltid. Det funkar, men man hade velat ha lite mer. Annars är det här en högtalare som känns välbyggd, kompakt och med bra ljud! Lite dyr i mitt tycke - men värt det med tanke på byggkvalitén.

+

Liten och smidig, välbyggd

Sämre batteri, lite dyr

Till Topplistan

link

Bästa högtalaren för stranden

6. Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare - En mycket kompakt och liten högtalare som är lätt att ta med. Låt dig inte luras av storleken, det finns mycket ljud även i denna lilla box, Bose spelar i klass med Ultimate Ears. Kvaliteten är mycket hög och erbjuder även möjligheten att svara i telefon. Ett bra vattenskydd finns för att säkra högtalaren på stranden eller vid annan aktivitet ute. Om storlek och smidighet är viktigt för dig så är detta ett bra alternativ. Du kommer inte vara den som rockar hårdast på stranden men du kan ha den med dig överallt. Knäpp fast den på dina badkläder och du kan spela musik även när du rör på dig.

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa bluetooth-högtalaren

Mathias Belevid

Av Mathias Belevid

Borttagen från listan 23 maj 2019

En mycket kompakt och liten högtalare som är lätt att ta med. Låt dig inte luras av storleken, det finns mycket ljud i denna lilla box av Bose - den spelar nästan i klass med större högtalare! Kvaliteten är mycket hög och högtalaren erbjuder även möjligheten att svara i telefon. Ett bra vattenskydd finns för att säkra högtalaren på stranden eller vid annan aktivitet utomhus. Om storlek och smidighet är viktigt för dig så är detta ett mycket bra alternativ. Du kommer inte vara den som rockar hårdast på platsen, men du kan ta med den överallt. Knäpp fast högtalaren på dina sportkläder/väska och du kan spela musik även när du rör på dig. En mycket rolig högtalare som ger mer än vad man kan tro vid första anblick!

Bästa bluetooth-högtalaren

Jordey Mutsaers

Av Jordey Mutsaers

Borttagen från listan 27 mars 2020

Vad vore en topplista med högtalare utan en produkt från Bose? Bose Soundlink Micro är en otroligt liten högtalare som ger så himla mycket bättre ljud än andra högtalare i samma storlek. Ljudet är otroligt klart och högt! Tack vare sin nätta storlek kan den följa med överallt, och det på ett riktigt smart sätt, den har nämligen en bärrem som ger dig möjligheten att fästa den på t ex cykelstyret eller ryggsäcken. Du kan dessutom ta emot samtal direkt från högtalaren, eller använda dig av Siri eller Google Assistant. Även denna högtalare går att koppla upp med en likadan för ännu bättre ljud! Batteritiden är på sex timmar, vilket är mer än tillräckligt för de allra flesta. Den här högtalaren är perfekt för dig som söker en extra smidig och prisvärd högtalare med många olika funktioner.

Bästa bluetooth-högtalaren

Douglas Sandberg

Av Douglas Sandberg

Borttagen från listan 10 oktober 2019

Listans minsta högtalare kommer från det välkända varumärket Boose och heter Soundlink Micro, vilket tyder på att högtalaren är väldigt liten. Det är den också med en storlek på 9,8x3,5x9,8 cm. Trots sin lilla storlek har Bose lyckats få till ett förvånansvärt bra ljud, dock bara förvånansvärt bra i förhållande till högtalarens storlek. Batteritiden är upp till 6 timmar, vilket man måste anse vara bra med tanke på storleken. En häftig detalj är att du med två Soundlink Micros kan du para ihop dessa med varandra och på så sätt få stereoljud. Högtalaren är i övrigt vattentålig och har en robust och slitstark konstruktion som klarar lite stryk. Bose Soundlink Micro är högtalaren för dig som vill ha en liten högtalare men tycker att Wonderboom är snäppet för stor.