Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Boombox Svart en högtalare från Jbl

Jbl Boombox Svart

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

7 Återförsäljare

Hembiobutiken logo

3 990 :-

länk
Proshop logo

4 990 :-

länk
Inet logo

4 990 :-

länk
CDON logo

4 990 :-

länk
NetOnNet logo

4 990 :-

länk
Webhallen logo

4 990 :-

länk
JBL logo

4 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa högtalaren för stranden

1. Jbl Boombox Svart - Detta är en av mina favoriter som passar för alla typer av utflykter eller hemma på balkongen. Högtalaren har mycket bra effekt och bas för att vara en bärbar högtalare. Den är även vattentät så det gör inget om det kommer vatten på den. Enda nackdelen är storleken som gör att högtalaren måste bäras i handen och inte kan läggas i din väska. Utseendet påminner om den klassiska bergsprängaren, men i en modernare tappning. Batteriet är kraftfullt och ger musik i ca 24 timmar. Det betyder många timmar med musik och dunkande bas, perfekt högtalare på sommarfesten eller på stranden. Den största risken på stranden är att du skrämmer bort de andra gästerna på grund av ljudtrycket i högtalaren. JBL Boombox är en riktig fullträff!

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 2 topplistor

Bästa partyhögtalaren

Peter Olsson

Av Peter Olsson

Borttagen från listan 9 maj 2019

Testets odjur, här är det insidan som räknas. Den här högtalaren kommer med sitt mäktiga ljud fylla vilket dansgolv som helst, om du har DJ-känsla och läser av dina dansanta vänner rätt. Byggd som en klassisk bergssprängare, dock utan möjligheter att spela upp ett klassiskt blandband. JBL Boombox levererar kraftfullt ljud med finess, en mycket lyckad kombination av rejält tryck och kristallklart ljud. Det här odjuret är IPX7-klassat och har därmed ett bra skydd mot vatten. Boomboxen trivs lika bra på stranden som hemma på altanen. Batteriet är extremt bra och ska klara upp till 24 timmar med sina 20 000 mAH. Anslutning sker via bluetooth eller aux. Högtalaren är också försedd med två USB-kontakter för laddning av externa enheter. En oumbärlig följeslagare och ett klockrent val för dig som planerar en riktigt blöt partyturné i sommar.

Bästa partyhögtalaren

Mathias Belevid

Av Mathias Belevid

Borttagen från listan 23 maj 2019

En mycket kraftfull och kompetent högtalare som gör festen till något extra! En stor fördel med JBL Boombox är den kraftfulla basåtergivningen som verkligen känns, så bli inte lurad av den nätta storleken! Detta är en högtalare som är lätt att ta med sig och erbjuder även festande vid poolen då den är vattentät. Har du inte tillgång till ström så spelar den i ca 24 timmar enbart på batteri. Koppla samman fler Boombox och det är dags att starta en stor fest (eller söka skydd från arga grannar). Detta är nog den mest flexibla och användbara högtalare jag någonsin testat.