search
HW-K960 en högtalare från Samsung

Samsung HW-K960

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

1 Återförsäljare

prisjakt logo

Priser från Prisjakt

I lager

10 687 :-

länk till produkten

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa soundbar

Erik Börjesson

Av Erik Börjesson

Borttagen från listan 19 maj 2019

Samsung kan göra mer än bara TV:s och i HW-K960 har de en riktig pärla. 15 individuella högtalare som var och en har sin egen förstärkare, stöd för Dolby Atmos vilket är senaste tekniken för bioljud efter föregångaren Dolby Digital. Förenklat innebär Dolby Atmos en ännu bättre möjlighet för ljudtillverkarna att fördela ljudet över de olika inbyggda högtalarna, vilket ger en bättre ljudupplevelse. De hittills unika uppåtriktade högtalarna skapar ett mer komplett ljudomfång då ljudet studsar i taket och ned, och inte bara skjuts rakt mot soffan. Här finns stöd för Dolby 5.1.4, högtalarna installeras enkelt och trådlöst med bluetooth och du kan även koppla dem till din normala TV-kontroll för att styra ljudet. Jag rekommenderar denna soundbar för att du trots det lite högre priset ändå får otroligt mycket ljud för pengarna.

Bästa Dolby Atmos-högtalaren

Jordey Mutsaers

Av Jordey Mutsaers

Borttagen från listan 20 januari 2020

Här har vi ytterligare en soundbar från Samsung som verkligen levererar! Detta system tar inte upp alltför mycket plats, utan får oftast lätt plats nedanför TV:n. Systemet är otroligt smidigt att komma igång med oavsett vilken TV du har, men råkar du ha en Samsung-TV går det helt trådlöst och ännu smidigare. Även detta ljudsystem gömmer en del under huven - här hittar vi nämligen hela 15 högtalare i systemet. Tillsammans med högtalarna och den trådlösa subwoofern får du den oslagbara kombon kristallklart ljud och djup bas. Du får också inbyggd bluetooth för att enkelt och smidigt kunna spela musik trådlöst. Detta är en prisvärd produkt som både spelar bra, har en läcker design och passar alla, men framförallt dig som redan har andra Samsung-produkter i hemmet.

Bästa soundbar

Jordey Mutsaers

Av Jordey Mutsaers

Borttagen från listan 20 februari 2020

Även Samsung har flera soundbars av utmärkt kvalitet. Detta är efterföljaren av den äldre, trogna HW-K860-serien, och är just nu det självklara valet, med fler högtalare och bättre ljud än föregångaren. Systemet har hela 15 högtalare och levererar otroligt starkt surroundljud vart man än befinner sig i rummet. Allt detta är möjligt tack vare dess 5.1.4 surroundljud, och stöd för Dolby Atmos. Dessutom har den inbyggd bluetooth om du skulle känna dig sugen på att spela lite musik i vardagsrummet. Det följer även med en trådlös subwoofer för lite extra känsla. Har du redan en TV från Samsung så kan du enkelt styra alla enheter med samma kontroll tack vare Samsungs "One Remote". HW-K960/XE levererar ett bra ljud med hjälp av Dolby Atmos och är verkligen värd att kolla in, framför allt om du redan äger flera andra Samsung-produkter.