Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Logitech UE ROLL 2 - högtalare - för bärbar använ

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 1

En mycket praktisk högtalare som skryter med sin lilla storlek och överraskar med ett förvånansvärt bra ljud. På grund av sin storlek ger den såklart inte den där djupa basen och spelar inte heller lika högt som en större högtalare, men inställd på lagom volym låter den riktigt bra. Logitech UE Roll 2 har mycket bra skydd för smuts och tål även att bli blöt. Den är så liten att du kan stoppa den i fickan eller väskan om du ska ut på äventyr. Vill du få ut ännu lite mer kan du koppla samman den med fler högtalare, vilket ger dig ännu större ljud. Du kan avnjuta musik i ca 9 timmar på en full laddning. Gillar du inte den snygga blå färgen så finns det fler färger som svart, lila, orange m.fl. Du kan smidigt kontrollera högtalaren via en app i mobilen. Rekommenderas varmt för den som vill ha den mest praktiska och smidiga högtalaren.

Rekommenderas av 1 Expert

2. Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 2

En mycket kompakt och liten högtalare som är lätt att ta med. Låt dig inte luras av storleken, det finns mycket ljud i denna lilla box av Bose - den spelar nästan i klass med större högtalare! Kvaliteten är mycket hög och högtalaren erbjuder även möjligheten att svara i telefon. Ett bra vattenskydd finns för att säkra högtalaren på stranden eller vid annan aktivitet utomhus. Om storlek och smidighet är viktigt för dig så är detta ett mycket bra alternativ. Du kommer inte vara den som rockar hårdast på platsen, men du kan ta med den överallt. Knäpp fast högtalaren på dina sportkläder/väska och du kan spela musik även när du rör på dig. En mycket rolig högtalare som ger mer än vad man kan tro vid första anblick!

Rekommenderas av 6 Experter

Elgiganten logo

990 :-

länk
NetOnNet logo

990 :-

länk
MediaMarkt logo

1 299 :-

länk
Apple Store logo

1 290 :-

Pris hämtat 19/11

länk
Tele-Hå logo

1 290 :-

Pris hämtat 19/11

länk
Power logo

1 299 :-

Pris hämtat 19/11

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Sony SRS-XB40

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 3

När du söker en bärbar högtalare som ska fungera på resan eller på utflykten är batteriet en mycket viktig detalj. Sony erbjuder hela 24h speltid, så du kan spela långt in på natten. Detta är en större högtalare än de två första alternativen, men den ger också ett bättre ljud och mer funktionalitet. Denna läckra högtalare har en extra basfunktion för fylligare ljud samt inbyggda lampor som kan blinka som ett stroboskop. Högtalaren har bra skydd mot vatten och följer gärna med både ut på sjön och till badplatsen utan problem. Den kan styras via mobiltelefonen och trådlöst kopplas samman med fler högtalare för större ljud. Det går även att ladda din mobil via högtalaren, något som är mycket användbart. Om du söker ett bättre ljud och kan leva med en lite större högtalare är detta helt klart mitt förstahandsval.

Rekommenderas av 1 Expert

CDON logo

1 169 :-

länk
Webhallen logo

1 190 :-

länk
Proshop logo

2 345 :-

länk

4. Jbl Charge 3 Portable Bluetooth Speaker

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 4

En smidig och välbyggd högtalare från JBL som förutom vattentäthet har ett förvånansvärt bra ljud för sin storlek. Ljudet har både basbotten och ett rent mellanregister som gör det roligt att lyssna på musik. Batteriet ger en speltid på ca 20 timmar, så det finns gott om tid att njuta. En bra funktion som JBL har är möjligheten att ladda din mobil i högtalaren - en smart lösning som fler borde ha, då den första enheten att få slut på batteri oftast är uppspelningskällan. JBL är det perfekta alternativet om du är i närheten av vatten och inte vill oroa dig för skador på högtalaren (den klarar även av smuts). JBL kan jämföras med Sony i storlek, och det är det bättre ljudet som gör den extra intressant. Högtalaren går fint att packa med i väskan, även om den inte är lika liten som nummer 1-2. En mycket bra produkt!

Rekommenderas av 3 Experter

CDON logo

1 606 :-

länk
Teknikproffset logo

1 690 :-

länk
Ginza logo

1 690 :-

länk
Proshop logo

1 690 :-

länk
JBL logo

990 :-

länk
NetOnNet logo

990 :-

länk
Inet logo

1 290 :-

länk
Dustin Home logo

1 690 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

5. Ultimate Ears BOOM 2 - Red

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 5

En klassisk modell som är både snygg och välbyggd - utmärkt för ett besök på stranden när du vill spela musik. Den finns i ett antal olika färger och samtliga är vattentäta. Detta är en liten högtalare som låter bra och sprider ljudet i en 360-rymd. Med kontrollerna som finns på skalet kan du lätt styra volymen och navigera till nästa spår. Batteriet ger en speltid på 15 timmar, vilket borde räcka fint för ett strandbesök. Högtalaren går utmärkt att lägga i väskan eller i en större ficka. Storleken på högtalaren tar såklart ut sin rätt när det kommer till hur högt det går att spela, men en rolig funktion som finns är att du kan koppla samman denna med fler högtalare för att få mer ljud. Om en liten storlek är viktigt för dig är det här ett bra alternativ till nummer 1-2 i listan.

Rekommenderas av 1 Expert

Proshop logo

1 262 :-

länk
Elgiganten logo

1 190 :-

länk
ComputerSalg logo

1 276 :-

länk
Dustin Home logo

1 759 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

6. Jbl Trip

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 6

JBL Trip är i första hand en smart högtalare att ta med på bilresan. Den fungerar mycket bra som bluetooth-högtalare med handsfree i bilen, och kan lätt klämmas fast i solskyddet. Inbyggt finns stöd för Siri och Google för att kunna ringa och svara utan att använda händerna. Största nackdelen kan vara att hitta knapparna på kvällen när du åker i bilen. När resan är avslutad och ni är framme kan högtalaren tas med och användas som högtalare för musik. Trip är inte den bästa högtalaren för att poppa musik med bas men ger röster och tal ett rent och tydligt ljud. Batteriet ger 8 timmar musik eller 20 timmars tal för telefon. Detta är ett bra alternativ om du inte har handsfree i bilen och vill kunna ta högtalaren med dig på nästa aktivitet.

Rekommenderas av 1 Expert

CDON logo

779 :-

länk
NetOnNet logo

779 :-

länk
Hembiobutiken logo

779 :-

länk
Kjell & Company logo

790 :-

länk
JBL logo

800 :-

länk
Audio Video logo

790 :-

Pris hämtat 11/10

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa bluetooth-högtalaren

calendar

16 juli

Högtalare

Högtalare

6

Den bästa bärbara högtalaren som du kan bära med dig i ryggsäcken ska vara liten, erbjuda en lång batteritid samt ha ett bra skydd mot smuts och vatten. Nästa steg i utvärderingen är vilken storlek som passar bäst. Självklart blir en mindre modell klenare och klarar inte att spela lika högt eller med samma basbotten. Men samtidigt finns det mycket att vinna på en mindre modell som inte tar så mycket plats i väskan.

Mathias Belevid betygsätter bästa bluetooth-högtalaren

Musik är en del av vardagen och gör vårt liv och våra upplevelser roligare, därför är det viktigt att din bärbara högtalare inte blir stående hemma för att den är för stor. Därför har jag i första hand fokuserat på storlek, batteri och smidighet. Det betyder att mina förstahandsval inte är de som låter absolut bäst, utan är de mest praktiska för att följa med varje dag, t.ex på utflykten eller resan.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Mathias Belevid


Mathias Belevid

2018-07-16

Läs mer om oberoende experter