Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Jbl Charge 3 Portable Bluetooth Speaker

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 1

JBL Charge 3 är den perfekta resekamraten som håller lagom mycket låda! Den kan köra på outtröttligt från tidig morgon till sen kväll. Den hänger gärna med till stranden och bangar heller aldrig ett dopp, oavsett temperatur.

Charge 3 förser dig med förstklassigt ljud i upp till 20 timmar. Den är stryktålig och klarar av både sand och vatten utan bekymmer. Men ett litet orosmoment finns det, baselementen är oskyddade från yttre påverkan från t.ex. vassa föremål.

Bakom en liten vattentät lucka på baksidan finner du laddningskontakt samt usb- och auxingång. Via usb-kontakten har du möjlighet att tjuva lite ström till din mobil. Inbyggd mick för samtal finns.

JBL har även en app som gör det möjligt att parkoppla två högtalare för stereoeffekt, eller köra en enklare multiroom-lösning där varje högtalare agerar som en egen enhet.

Rekommenderas för dig som vill ha en riktigt bra högtalare som lämpar sig väl för både rese- och hemmabruk.

Rekommenderas av 3 Experter

CDON logo

1 606 :-

länk
Teknikproffset logo

1 690 :-

länk
Proshop logo

1 690 :-

länk
Ginza logo

1 690 :-

länk
NetOnNet logo

990 :-

länk
JBL logo

990 :-

länk
Inet logo

1 290 :-

länk
Dustin Home logo

1 690 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Audio Pro Addon T3 White

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 2

Här har vi skönheten i gänget som även levererar ljud i toppklass! Fin att titta på, skön att lyssna på, men inte fullt lika portabel. Den här högtalaren går absolut att slänga ner i väskan men i värsta fall får du lämna solkrämen och handduken hemma. Du kommer ändå att dansa dig torr med denna välljudande skönhet som sällskap.

Tänk bara på att T3:an trivs bäst i torra och mindre sandiga miljöer eftersom den inte är ip-klassad. Den är utrustad med usb- och auxingång, och via usb-kontakten har du möjlighet att ladda mobilen etc. Med volymen på 50% ska du kunna nå hela 30 timmars speltid.

Den här högtalaren väljer du för designen och ljudet, inte för portabiliteten och ip-klassningen.

T3:an hanterar all sorts musik, från house till hip hop och rock, med högsta betyg. En mycket prisvärd högtalare som kommer göra sommarens alla grillfester till en succé.

Rekommenderas av 1 Expert

NetOnNet logo

1 590 :-

länk
CDON logo

2 290 :-

länk

3. Bose Soundlink Colour II - Black

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 3

Robust högtalare med smarta funktioner. Bose kan det här med att få ut mycket ljud ur små högtalare. Den här gummiklädda krabaten är inget undantag. Ljudet är riktigt bra sett till storleken.

Högtalaren är klassad att klara en regnskur eller mindre vattenmängder, men håll den borta ifrån poolen. Gummit gör att den tål lite tuffare tag. Batteriet håller i ca 8 timmar, inte bäst på marknaden men ändå ok. Bose har även tryckt in lite smarta funktioner, som möjligheten att koppla ihop högtalaren med två enheter samtidigt. Perfekt om ni vill bråka om låtvalet. Den har inbyggd mick för samtal och som även kan användas till röststyrning via Siri eller Google.

Vid en snabb jämförelse med JBL Charge 3 så vinner Charge 3 på kraftfullare ljud men om storleken är viktigare så tar Bose hem priset. Detta är högtalaren för dig som prioriterar storleken men inte vill tumma på ljudkvalitén.

Rekommenderas av 1 Expert

NetOnNet logo

1 290 :-

länk

4. Ultimate Ears Wonderboom-Phantom Black

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 4

Wonderboom är minst i gänget, men låt inte storleken lura dig. Trots att den inte är mycket större än en kaffemugg levererar den ett fylligt ljud med förvånansvärt djup bas.

Den levererar ljud i 360 grader, du behöver alltså inte tänka på placeringen, ljudet sprids lika bra i alla riktningar.

Den är IP67-klassad, vilket innebär att den är vattentät och kan flyta runt i poolen tillsammans med dig. Batteriet klarar upp till 10 timmar vid 75% ljudstyrka. Laddning sker via micro-usb. Värt att notera är att auxingång saknas, det är med andra ord bluetooth som gäller. Det är även möjligt att parkoppla två högtalare.

Urban Ears Wonderboom är högtalaren för dig som vill ha en prisvärd, smidig och robust följeslagare, vare sig du ska till stranden eller på picknick i det gröna. Storleken gör att den lämnar plats över i ryggsäcken och kan hänga med på sommarens alla äventyr.

Rekommenderas av 1 Expert

Proshop logo

624 :-

länk
Dustin Home logo

889 :-

länk
CDON logo

790 :-

länk

Bästa bluetooth-högtalaren

calendar

14 juni

Högtalare

Högtalare

9

Sommaren är här! Det innebär strandhäng och långa grillkvällar med gott käk och trevligt sällskap. Om du inte har en egen trubadur eller DJ som följer med dig på alla äventyr så är det hög tid att skaffa en portabel högtalare.

Peter Olsson betygsätter bästa bluetooth-högtalaren

Första frågan du bör ställa dig är hur portabel din följeslagare skall vara? Vill du packa lätt och alltid ha högtalaren redo för nya äventyr, välj en liten och lätt högtalare. Vill du vara den som låter mest på stranden, och den som alla stör sig på? Tänk STORT! Nästa fråga, batteritid. Är du ute större delen av dagen utan tillgång till ström så är detta en viktig punkt att tänka på. Hänger du mest hemma i trädgården så är troligen effekten mer intressant. Det är alltid trevligt att bjuda grannarna på lite musik. Vill du att högtalaren skall vara en i gänget på poolpartyt? Tänk då på att välja en variant som inte är rädd för vatten. Här kommer ett kapabelt gäng som kommer framkalla sköna toner och få det att spritta i benen!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Peter Olsson


Peter Olsson

2018-06-14

Läs mer om oberoende experter