Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Audio Pro Addon T3 Black

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 1

Audio Pro ligger mig varmt om hjärtat, vilket märks hemma hos mig där det finns fyra högtalare från Audio Pros Multiroom serie + en Audio Pro Addon T3 som alltid får hänga med ut på grillkvällar och parkhäng. Utöver att vara riktigt snygg har Addon T3 ett riktigt bra ljud tack vare den kraftfulla bashögtalaren och två riktigt klara diskanthögtalare. Audio Pro utlovar dessutom en batteritid på upp till 30 h. Har själv inte testat att spela konstant i 30 h men tvivlar inte en sekund på att det inte skulle gå. Tack vare Bluetooth 4.0 behålls ljudkvaliteten i överföringen mellan mobilen och högtalaren, detta är standard på de flesta bluetooth högtalare idag. Den enda nackdelen med Addon T3 är dess storlek, men på ovansidan finns ett handtag som gör den smidig att bära med sig. Addon T3 är högtalaren för dig som vill ha bra ljud och lång batteritid men inte är rädd för en lite större högtalare.

Rekommenderas av 1 Expert

NetOnNet logo

1 590 :-

länk
Elgiganten logo

1 990 :-

länk
CDON logo

2 290 :-

länk
Ljudfokus logo

1 290 :-

Pris hämtat 19/11

länk
BRL logo

1 290 :-

Pris hämtat 19/11

länk
Audio Video logo

1 990 :-

Pris hämtat 19/11

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Ultimate Ears BOOM 2 - Black

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 2

Ultimate Ears Boom 2 är en oerhört populär högtalare som ofta syns på topplistorna. Inte så konstigt med tanke på att ljudet är riktigt bra samtidigt som högtalaren har en smidig storlek. Ultimate Ears har satsat på smidiga och tåliga högtalare som är både stöttåliga och vattentäta. Batteriet ska hålla i upp till 15 timmar, vilket enligt min erfarenhet är en rimlig uppskattning. En häftig grej är att Boom 2 har 360-ljud vilket betyder att ljudet sprider sig 360° runt högtalaren. En riktigt bra egenskap om man t.ex är ett sällskap som sitter runt högtalaren. Ultimate Ears Boom 2 är en högtalare för dig som söker en smidig högtalare med bra ljud. Även ett bra val om du prioriterar att kunna använda högtalaren utomhus i alla väder.

Rekommenderas av 1 Expert

Proshop logo

1 268 :-

länk
Elgiganten logo

1 090 :-

länk
MediaMarkt logo

1 097 :-

länk

3. Jbl Flip 3 portabla bluetooth-högtalare

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 3

JBL är ett varumärke som många känner till och deras bluetooth-högtalare tillhör de bästa på marknaden. JBL Flip 3 har en smidig design som påminner om Boom 2. JBL Flip 3 är även den vattentät och klarar vissa stötar, dock sitter bashögtalaren helt oskyddad vilket gör att den löper risk att bli skadad. Vad gäller ljudet klarar Flip 3 både att spela högt och med klart ljud. Basen är förvånansvärt bra med tanke på den lilla storleken. JBL säger att batteritiden skall vara upp till 20h speltid, vilket också är bra med tanke på högtalarens storlek. Bluetooth-standarden är 3.0, vilket är en lite äldre version än de två tidigare högtalarna, men inget som påverkar ljudet märkbart. JBL Flip 3 är högtalaren för dig som vill ha en smidig högtalare med bra ljud, men föredrar mer välkända varumärken framför t.ex Ultimate Ears.

Rekommenderas av 4 Experter

MediaMarkt logo

599 :-

länk
Webhallen logo

890 :-

länk
CDON logo

890 :-

länk
Kjell & Company logo

890 :-

länk
Elgiganten logo

890 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Ultimate Ears Wonderboom-SubZero Blue

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 4

Ännu en Ultimate Ears-högtalare på listan, den här gången listans näst minsta högtalare, Wonderboom. Lättast förklarar man Wonderboom som en halv Boom 2, vilket också märks på både batteritiden och ljudkvaliteten. Man skulle kunna säga att även de har blivit halverade, precis som storleken. Detta till ett halverat pris också, såklart. Men för sin lilla storlek är 10 timmars batteritid bra och ljudet är inte heller dåligt, bara begränsat jämfört med sin storebror. Men två bra saker som Wonderboom fått ärva från syskonet är 360°-ljudet och att den är vattentät. Så är du på jakt efter en liten högtalare är Woonderboom helt klart det rätta valet och passar de flesta tillfällen då man vill ha en liten högtalare med sig.

Rekommenderas av 2 Experter

MediaMarkt logo

499 :-

länk
Elgiganten logo

499 :-

länk
ComputerSalg logo

721 :-

länk
Proshop logo

842 :-

länk
Dustin Home logo

889 :-

länk
Conrad logo

890 :-

Pris hämtat 19/11

länk
CDON logo

850 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

5. Bose Soundlink Micro trådlös bluetooth-högtalare

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 5

Listans minsta högtalare kommer från det välkända varumärket Boose och heter Soundlink Micro, vilket tyder på att högtalaren är väldigt liten. Det är den också med en storlek på 9,8x3,5x9,8 cm. Trots storleken har Bose lyckats få till ett förvånansvärt bra ljud, dock bara förvånansvärt bra i förhållande till högtalarens storlek. Batteritiden är upp till 6 timmar, vilket man måste anse vara bra med tanke på storleken. En häftig detalj är att du med två Soundlink Micros kan du para ihop dessa med varandra och på så sätt få stereoljud. Högtalaren är i övrigt vattentålig och har en robust och slitstark konstruktion som klarar lite stryk. Bose Soundlink Micro är högtalaren för dig som vill ha en liten högtalare men tycker att Wonderboom är snäppet för stor.

Rekommenderas av 6 Experter

Elgiganten logo

990 :-

länk
NetOnNet logo

990 :-

länk
MediaMarkt logo

1 299 :-

länk
Apple Store logo

1 290 :-

Pris hämtat 19/11

länk
Tele-Hå logo

1 290 :-

Pris hämtat 19/11

länk
Power logo

1 299 :-

Pris hämtat 19/11

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

6. Anker SOUND CORE SPORT XL BLACK

Bästa bluetooth-högtalaren - Plats 6

Anker, ett ganska nytt varumärke, har släppt flera bluetooth-högtalare den senaste tiden. Jag har valt att ta med Sound Core Sport XL för att det är en robust, stryktålig högtalare som är vattentät och har klassats med IPX7 - den högsta IP-klassningen av alla på listan. Dessutom är ljudet bra, skarpt djup även vid högre volymer samt ett bra basljud från subwoofern. Den har även utrustats med några smarta funktioner som en inbyggd mic för telefonsamtal samt en inbyggd USB-port på baksidan som kan användas för att ladda telefonen. Det påverkar självklart batteritiden om du gör det, men annars är batteritiden 15 timmars speltid, vilket är okej. Bluetooth-standarden är den senare versionen 4.1 vilket garanterar bra kvalitet på ljudöverföringen. Sound Core XL är valet för dig som vet att högtalaren kommer behöva utstå många stötar, damm och vatten.

Rekommenderas av 1 Expert

Dustin Home logo

769 :-

Pris hämtat 19/11

länk
Liontech logo

1 399 :-

Pris hämtat 19/11

länk
Proshop logo

802 :-

länk
CDON logo

908 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa bluetooth-högtalaren

calendar

19 november

Högtalare

Högtalare

27

Musik är sedan freestylen något vi är vana att bära med oss. När man vill vara fler som lyssnar samtidigt, t.ex i en park, behövde man förr en boombox, ett gäng kassettband och en riktigt stor laddning batterier att byta med. Men för ett tag sen kom laddningsbara högtalare som kunde kopplas till MP3-spelaren eller mobiltelefonen, som nu på senare tid har utvecklats till det vi ska prata om här - bluetooth-högtalare.

Douglas Sandberg betygsätter bästa bluetooth-högtalaren

I folkmun är det oftast en bärbar högtalare man kan koppla trådlöst till mobilen för att spela t.ex. musik från Spotify. Därför har jag valt att göra en lista med enbart bluetooth-högtalare som har inbyggt batteri och är smidiga att bära med sig. Något jag lärde mig under tiden då jag jobbade med billjud är att högtalare är extremt svårt att rekommendera till folk. Det en 15-årig grabb tyckte lät bra i sin moppebil (massa bas) tyckte inte en 45-årig kvinna lät bra i sin familjekombi. Helt enkelt för att man har olika musiksmak men också olika ljudsmak. Min rekommendation är helt enkelt att lyssna på högtalaren innan du bestämmer dig, men här är en lista på de 6 högtalare du bör provlyssna!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Douglas Sandberg


Douglas Sandberg

2018-11-19

Läs mer om oberoende experter