Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Logitech UE ROLL 2 - högtalare - för bärbar använ

Bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr - Plats 1

En mycket praktisk högtalare som skryter med sin lilla storlek och överraskar med ett förvånansvärt bra ljud. På grund av sin storlek ger den såklart inte den där djupa basen. Den spelar inte heller lika högt som en större högtalare, men inställd på lagom volym låter den riktigt bra. Logitech UE Roll 2 har mycket bra skydd för smuts och tål även att bli blöt. Den är så liten att du kan stoppa den i fickan eller i väskan om du ska ut på äventyr. Vill du få ut lite mer av högtalaren kan du koppla samman fler högtalare, vilket ger dig ännu större ljud. Du kan avnjuta musik i ca 9 timmar på en full laddning. Gillar du inte den snygga lila färgen så finns det fler färger som svart, blå, orange m.fl. och du kan smidigt kontrollera högtalaren via en app i mobilen.

Rekommenderas av 2 Experter

Elgiganten logo

796 :-

länk

2. Jam Heavy Metal Svart

Bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr - Plats 2

Jam är en mycket välbyggd högtalare som ger en hög kvalitetskänsla. Kroppen på högtalaren är byggd i metall. Det finns stöd för att svara i telefon på högtalaren men i övrigt finns inga extra finesser, utan all fokus ligger på att spela musik. Jam är inte stor och klumpig och har två element som spelar på ordentligt. Den har imponerande basåtergivning och ljudet i övrigt är riktigt bra. Batteriet ger en speltid på ca 8 timmar. Om du har ett behov av vattenskydd eller söker en produkt med fler funktioner så är det bättre att satsa på alternativ 3 eller 4. Men är ljudkvalitet och utförande viktigt för dig så är Jam det självklara valet. Det är en mycket kompetent högtalare till ett lågt pris!

Rekommenderas av 1 Expert

CDON logo

899 :-

länk
Inet logo

899 :-

länk

3. Jbl Flip 3 portabla bluetooth-högtalare

Bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr - Plats 3

JBL är en stor tillverkare av bärbara högtalare och kanske en av de bästa. JBL är mest kända för deras lite dyrare modeller, men även denna modell är riktigt bra. Högtalaren spelar musik i minst 10 timmar. Här finns gott om bas och högtalaren har skydd mot både smuts och vatten, så du kan placera den bredvid poolen utan att behöva vara orolig. Flip kanske inte har det bästa mellanregistret och diskanten i toppen kanske är lite väl avrundad. Men trots det spelar högtalaren med mycket fyllighet och en härlig botten av bas. Om din telefon ringer när du spelar så går det utmärkt att svara och prata i högtalaren under samtalet.

Rekommenderas av 4 Experter

MediaMarkt logo

599 :-

länk
Webhallen logo

890 :-

länk
Kjell & Company logo

890 :-

länk
Elgiganten logo

890 :-

länk
CDON logo

890 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Creative Muvo 2 Bluetooth Speaker Red

Bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr - Plats 4

Muvo 2 liknar i mycket JBL Flip men kommer från en annan tillverkare. Högtalaren har ett kraftfullt batteri som håller i ca 10 timmar. Den är mycket välbyggd och har stora element för att kunna återge en bra bas. Det är en tålig högtalare som har skydd mot både smuts och vatten. Den är av riktigt fin kvalitet, vilket gör den lite större och tyngre än de andra. Muvo 2 finns i färgerna svart, grå, blå och röd. En smart finess är att det finns stöd för att spela upp musik från ett micro sd-kort. Det betyder att du slipper använda en telefon för att spela musik. Muvo 2 är ett bra alternativ till de andra modellerna och det är smart att kunna lagra musiken i spelaren för då slipper du slösa på mobilbatteriet. Vill du få ett större och kraftfullare ljud går det även att koppla samman flera högtalare.

Rekommenderas av 1 Expert

Dustin Home logo

879 :-

länk

Bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr

calendar

2 juli

Högtalare

Högtalare

6

Här kommer en topplista med några av mina favoriter bland bärbara högtalare för max 1000 kr. Om högtalaren ska vara ute i naturen är det viktigt med ett bra batteri, vilket jag tagit hänsyn till. Samtliga högtalare är lätta att packa ner i väskan för att ta med sig. När du väljer vilken modell som passar dig bör du i första hand utgå från behov av ljudkvalitet och storlek.

Mathias Belevid betygsätter bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr

Förstaplatsen i min lista går till Logitech på grund av att den har allt - vattenskydd, bra batteri, liten storlek och bra ljudkvalitet. Resterande modeller är i topplistan är relativt lika varandra men varierar lite det kommer till batteri och ljud. Köp dig en bärbar högtalare, det är alltid bra att ha!

Mathias Belevid betygsätter bästa bluetooth-högtalaren under 1000 kr

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Mathias Belevid


Mathias Belevid

2018-07-02

Läs mer om oberoende experter