search

1. Logitech G560 Lightsync RGB Datorhögtalare

Bästa datorhögtalarna - Plats 1

Högtalarsystemet Logitech G560 är ett av de bästa alternativen som finns, speciellt om du tänker använda det till att boosta din spelupplevelse.

Ljudsystemet kan verkligen fylla upp hela rummet med bra ljud, speciellt med hjälp av baselementet på 10". Dessutom så spelar de inte bara bra, utan har även en snygg, läcker design.

Högtalarna har även inbyggda RGB-lampor som speglar av det som finns på skärmen. Detta skapar en effekt som är rätt lik de smarta lamporna från Philips Hue eller Philips Ambilight-teknik. Belysningen lägger verkligen till en helt annan upplevelse, speciellt om du spelar eller kollar på film!

Detta högtalarsystemet kan jag verkligen varmt rekommendera - det är perfekt för dig som vill ta din spel, film- eller ljudupplevelse till en ny nivå.

+

Inbyggda RGB-spotlights

Här tar teknik-youtubern Jared Busch en närmare titt på Logitech G560 Lightsync.
Youtube ikon

Här tar teknik-youtubern Jared Busch en närmare titt på Logitech G560 Lightsync.

2 085 :-

länk

2 388 :-

länk

2 550 :-

länk

2 190 :-

länk

2 190 :-

länk

2 490 :-

länk

2 749 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Razer Leviathan 5.1 Soundbar

Bästa datorhögtalarna - Plats 2

Här har vi ett otroligt bra ljudsystem från Razer! Denna 5.1 soundbar från Razer bjuder på otroligt klart ljud och en extra djup bas.

Ljudsystemet är väldigt slimmat och ser allmänt bra ut. Soundbaren får plats perfekt under de flesta datorskärmarna, medan baselementet smidigt får plats bredvid datorn eller eventuellt på golvet.

Tack vare Dolby's teknologi kan man njuta av ett virtuellt surroundljud som verkligen ger en helt annan spel- eller film upplevelse. Dessutom så har detta ljudsystemet "Wireless Play" som med hjälp av Bluetooth som låter dig spela musik trådlöst om så önskas.

Detta ljudsystemet är utmärkt för dig som spelar mycket och gärna vill njuta av surroundljud, utan att behöva dras med massa högtalare.

+

Virtuellt surroundljud

Här kan du se när tech-kanalen Booredatwork  recenserar Razer Leviathan.
Youtube ikon

Här kan du se när tech-kanalen Booredatwork recenserar Razer Leviathan.

2 657 :-

länk

1 687 :-

länk

2 599 :-

länk

3. Razer Nommo

Här har vi ännu ett ljudsystem från Razer! Nommo-högtalarna från Razer är ett annat väldigt stabilt val. Här får du ett par snygga och moderna högtalare som spelar bra trots sin nätta storlek. Dessutom så är de otroligt prisvärda.

De bjuder de på ett väldigt kraftfullt och brett ljud som inte kommer göra dig besviken - mycket tack vare det dedikerade bakåtvända baselementet i högtalaren.

Det finns två volymknappar på den högre högtalaren som låter dig styra volymen och basen på ett väldigt smidigt sätt. Dessutom så krävs det inga krångliga program för att komma igång med högtalarna.

Det här är ett väldigt prisvärt ljudsystem med riktigt bra prestanda. Ett perfekt system för dig som vill ha ett par fräcka högtalare med kraftfullt ljud!

+

Slimmad men kraftfull

Här kan du se när Hardware Canucks recenserar Razer Nommo efter en veckas användning.
Youtube ikon

Här kan du se när Hardware Canucks recenserar Razer Nommo efter en veckas användning.

1 041 :-

länk

1 089 :-

länk

1 140 :-

länk

1 166 :-

länk

1 295 :-

länk

980 :-

länk

1 089 :-

länk

1 203 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Mackie Monitorhögtalare Aktiv 10.16 cm 4 " Mackie CR4 25 W …

Här har vi ett par studiohögtalare från Mackie, med namnet CR4. Dessa aktiva högtalare levererar utmärkt klart ljud, med ett härligt djup. Blunda samtidigt som du spelar musik och det känns nästan som att stå precis bredvid konsertscenen.

Dessa högtalare har en väldigt "premium" feeling och har noga utvalda komponenter som ger dig riktigt bra prestanda. Man kan verkligen säga att dessa högtalare tar upp sin plats i rummet då de ger ifrån sig utmärkt ljud och bra bas. Det finns dessutom AUX-portar på framsidan så att man koppla in t.ex sin surfplatta eller headset för att spela musik.

Det här är de perfekta studiohögtalarna för dig som vill ha ett par studiohögtalare men kanske inte vill lägga alltför mycket pengar.

+

Mycket bra prestanda

1 190 :-

länk

1 190 :-

länk

5. Logitech MX Sound - 1.0 Kanal - Sort

Ljudsystemet Logitech MX Sound består av två väldigt eleganta högtalare som levererar bra ljud och har ett läckert utseende.

Högtalarna är väldigt elegant utformade med snygga silverdetaljer. Trots sin slimmade design så lyckas de ändå leverera ett utmärkt ljud med ett bra djup, även fast det saknas en subwoofer (som ändå bara tar upp plats i rummet).

Här kan du ansluta trådlöst till datorn via bluetooth eller AUX om du hellre föredrar det. Sedan kan du styra volymen eller parkoppla nya bluetooth-enheter med ett enkelt tryck på de rörelseaktiverade knapparna.

Detta är ett perfekt ljudsystem för dig som vill ha ett par prisvärda och läckert slimmade högtalare som ej ska synas alltför mycket men ändå ge ifrån sig ett bra ljud.

+

Tar lite plats

Lars från Unicorn Reviews recenserar Logitech MX Sound.
Youtube ikon

Lars från Unicorn Reviews recenserar Logitech MX Sound.

947 :-

länk

986 :-

länk

990 :-

länk

Bästa datorhögtalarna

calendar

9 aug 2019

Högtalare

Högtalare

612

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Ett par högtalare till datorn är nästan ett måste, speciellt om man spelar eller kollar på film mycket vid datorn. Ofta så söker man efter ett par högtalare som låter bra men inte kostar alltför mycket. Och det går faktiskt att hitta bra och prisvärda högtalare runt tusenlappen!

Jordey Mutsaers betygsätter bästa datorhögtalarna

När jag själv ska köpa nya högtalare så vill jag alltid ha ett par läckra högtalare som smälter in bra på skrivbordet. Därför kommer jag att fokusera mycket på design i min lista, men självklart funktion också, samtidigt som jag inte låter priset flyga iväg alltför mycket.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Jordey Mutsaers


Jordey Mutsaers

Läs mer om oberoende experter