Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. Samsung 7.1.4 HW-N960

Bästa Dolby Atmos-högtalaren - Plats 1

Samsungs HW-N960 är helt klart ett av de bästa Atmos-systemen som finns ute på marknaden i dagsläget!

Systemet ser otroligt läckert ut tack vare sin moderna design, men det spelar såklart även mycket bra. Detta främst tack vare att det är hela 17 högtalare i de fyra enheterna, som spelar både uppåt och sidledes. Systemet har dessutom inbyggd bluetooth som låter dig spela musik trådlöst om du så önskar. Men det har såklart sitt pris och systemet är därför dyrare än de andra i listan.

Med dessa högtalare känns det som att man är mitt i filmen, då de ger ett så bra multidimensionellt ljud som verkligen väcker känslor till liv. Detta ljudsystem är därför det klockrena valet för dig som verkligen vill njuta till fullo av ljudet!

+

Bra multidimensionellt ljud

En dyrare produkt

14 790 :-

Pris hämtat 25/10

länk

14 790 :-

länk

2. Lg SK9Y

Bästa Dolby Atmos-högtalaren - Plats 2

Här har vi min personliga favorit, LG SK9Y! Som vanligt har LG lyckats ytterligare en gång med att skapa en svårslaget fin produkt som verkligen passar in i det moderna hushållet.

Det här högtalarsystemet bjuder på jättebra ljud, och det till ett utmärkt pris. LG's 5.1.2-system har en väldigt djup bas men samtidigt klart ljud. Dessutom har den en inbyggd Audio Chromecast som låter dig spela musik trådlöst och smidigt via ditt WiFi. Och som om inte det vore nog fungerar detta system även med Google Assistant, som låter dig röststyra med hjälp av t.ex en Google Home Mini.

Detta system passar dig som redan har smarta produkter i hemmet och vill njuta av riktigt bra ljud till ett riktigt bra pris!

+

Läcker design, smart

star

På 2 listor

Här kan du se när youtubekanalen SpareChange testar SK9Y och berättar mer om produkten.
Youtube ikon

Här kan du se när youtubekanalen SpareChange testar SK9Y och berättar mer om produkten.

5 790 :-

länk

9 999 :-

Pris hämtat 25/10

länk

5 126 :-

länk

5 697 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Samsung HW-K960/XE

Här har vi ytterligare en soundbar från Samsung som verkligen levererar!

Detta system tar inte upp alltför mycket plats, utan får oftast lätt plats nedanför TV:n. Systemet är otroligt smidigt att komma igång med oavsett vilken TV du har, men råkar du ha en Samsung-TV går det helt trådlöst och ännu smidigare.

Även detta ljudsystem gömmer en del under huven - här hittar vi nämligen hela 15 högtalare i systemet. Tillsammans med högtalarna och den trådlösa subwoofern får du den oslagbara kombon kristallklart ljud och djup bas. Du får också inbyggd bluetooth för att enkelt och smidigt kunna spela musik trådlöst.

Detta är en prisvärd produkt som både spelar bra, har en läcker design och passar alla, men framförallt dig som redan har andra Samsung-produkter i hemmet.

+

Otroligt bra ljud!

star

På 2 listor

6 990 :-

länk

7 197 :-

länk

4. Sony HT-XF9000 - lydbarsystem - til hjemmebiograf - trådløs

Även Sony har hunnit komma med några fräcka Dolby Atmos-soundbars och en av dessa är deras HT-XF9000.

Detta system ser riktigt bra ut och är relativt slimmat, så det tar inte upp alltför mycket plats på din mediamöbel. Det har inte bara en härlig design utan spelar även bra, såklart. Systemet bjuder på klart ljud och en härlig djup bas tack vare den medföljande subwoofern. Det har dock inte lika många högtalarelement som de andra systemen, men det är också den billigaste produkten i listan.

Systemet är enkelt att komma igång med tack vare HDMI ARC. Du slipper alltså dra massa extra kablar mellan TV:n och ljudsystemet, utan det räcker med en hdmi-kabel. Även här kan du spela musik trådlöst, tack vare inbyggd bluetooth.

Detta är en slimmad lösning för dig som vill ha bra ljud till ett väldigt bra pris!

+

Prisvärd!

Inte lika många högtalarelement

3 990 :-

Pris hämtat 25/10

länk

4 443 :-

Pris hämtat 25/10

länk

3 897 :-

länk

4 133 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa Dolby Atmos-högtalaren

calendar

20 jul 2019

Högtalare

Högtalare

117

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Vill du kunna njuta av otroligt bra ljud när du kollar på film, men samtidigt inte behöva ha massvis med surround-högtalare i rummet? Då kan en Dolby Atmos-soundbar vara nånting för dig!

Jordey Mutsaers betygsätter bästa Dolby Atmos-högtalaren

Hembioupplevelsen har nått nya höjder och det är fantastiskt hur mycket bättre och mer realistiska filmer kan bli med den nya Atmos-tekniken. När regnet faller på Deckard i Blade Runner, eller när King Kong slår sönder helikoptrar i Kong:Skull Island, skapar Atmos en betydligt större närvaro än vad man känt innan. Det är verkligen som att befinna sig i händelsens centrum i alla tre dimensioner.

Då det finns så pass många olika Atmos-soundbars har jag tagit fram några som sticker ut lite mer än andra, på så sätt att de har olika funktioner och är prisvärda med tanke på prestandan. Jag har tagit extra hänsyn till priset så att det inte sticker iväg allt för mycket!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Jordey Mutsaers


Jordey Mutsaers

Läs mer om oberoende experter