Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Samsung 7.1.4 HW-N960

Bästa Dolby Atmos-högtalaren - Plats 1

Samsungs HW-N960 är helt klart ett av de bästa Atmos-systemen som finns ute på marknaden i dagsläget!

Systemet ser otroligt läckert ut tack vare sin moderna design, men det spelar såklart även otroligt bra. Detta främst tack vare att det är hela 17 högtalare i de fyra enheterna som spelar både uppåt och sidledes. Systemet har dessutom inbyggd bluetooth som låter dig spela musik trådlöst om du så önskar. Men det har såklart sitt pris och systemet är därför dyrare än de andra i listan.

Med dessa högtalare känns det verkligen som att man är mitt i filmen då de ger ett så otroligt bra multidimensionellt ljud som verkligen väcker känslor till liv. Detta ljudsystem är därför det klockrena valet för dig som verkligen vill njuta till fullo av ljudet!

+

Bra multidimensionellt ljud

En dyrare produkt

Rekommenderas av 1 Expert

Komplett logo

14 790 :-

länk
Elgiganten logo

14 790 :-

länk
Power logo

14 790 :-

Pris hämtat 4/3

länk
Liontech logo

15 399 :-

Pris hämtat 4/3

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Lg SK9Y

Bästa Dolby Atmos-högtalaren - Plats 2

Här har vi min personliga favorit, LG SK9Y! Som vanligt har LG lyckats ytterligare en gång med att skapa en otroligt fin produkt som verkligen passar in i det moderna hushållet.

Det här högtalarsystemet bjuder verkligen på otroligt bra ljud till ett utmärkt pris. LG's 5.1.2-system har en väldigt djup bas men samtidigt väldigt klart ljud. Dessutom så har det en inbyggt Audio Chromecast som låter dig spela musik trådlöst och smidigt via ditt wifi. Och som om inte det vore nog fungerar detta system även med Google Assistant, som låter dig röststyra med hjälp av t.ex en Google Home Mini.

Detta system passar dig som redan har smarta produkter i hemmet och vill njuta av riktigt bra ljud till ett riktigt bra pris!

+

Läcker design, smart

Rekommenderas av 2 Experter

Proshop logo

5 127 :-

länk
Dustin Home logo

5 490 :-

länk
NetOnNet logo

5 590 :-

länk
CDON logo

7 990 :-

länk
Power logo

5 590 :-

Pris hämtat 12/3

länk
MediaMarkt logo

5 587 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Samsung HW-K860/XE

Bästa Dolby Atmos-högtalaren - Plats 3

Här har vi ytterligare en soundbar från Samsung, men denna gång lite billigare.

Detta system ser riktigt fräckt ut och tar inte upp alltför mycket plats, utan får oftast lätt plats nedanför din tv. Systemet är otroligt smidigt att komma igång med oavsett vilken tv du har, men råkar du ha en Samsung-tv går det helt trådlöst och ännu smidigare!

Även detta ljudsystem gömmer en del under huven - här hittar vi nämligen 11 högtalare i soundbaren. Tillsammans med högtalarna och den trådlösa subwoofern får du den oslagbara kombon kristallklart ljud och djup bas. Du får också inbyggd bluetooth för att enkelt och smidigt kunna spela musik trådlöst.

Detta är en väldigt prisvärd produkt som både spelar bra, har en läcker design och passar alla.

+

Spelar bra

Saknar stöd för AudioCast

Rekommenderas av 2 Experter

NetOnNet logo

5 490 :-

länk

4. Sony HT-XF9000 - lydbarsystem - til hjemmebiograf - trådløs

Bästa Dolby Atmos-högtalaren - Plats 4

Även Sony har hunnit komma med några fräcka Dolby Atmos-soundbars och en av dessa är deras HT-XF9000.

Detta system ser riktigt bra ut och är relativt slimmat, så det tar inte upp alltför mycket plats på din mediamöbel. Det har inte bara en härlig design utan spelar även riktigt bra! Systemet bjuder på klart ljud och en härlig djup bas tack vare den medföljande subwoofern. Det har dock inte lika många högtalarelement som de andra systemen, men det är också den billigaste produkten i listan.

Systemet är enkelt att komma igång med tack vare HDMI ARC. Du slipper alltså dra massa extra kablar mellan tv:n och ljudsystemet, utan det räcker med en hdmi-kabel, väldigt smidigt. Även här kan du spela musik trådlöst om du så önskar, tack vare inbyggd bluetooth.

Detta är en slimmad lösning för dig som vill ha bra ljud till ett väldigt bra pris!

+

Prisvärd!

Inte lika många högtalarelement

Rekommenderas av 1 Expert

Hembiobutiken logo

4 443 :-

länk
Proshop logo

4 494 :-

länk
Power logo

4 443 :-

Pris hämtat 4/3

länk
Audio Video logo

4 443 :-

Pris hämtat 4/3

länk
MediaMarkt logo

3 990 :-

länk
CDON logo

4 790 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa Dolby Atmos-högtalaren

NY

5 mars

Högtalare

Högtalare

9

Vill du kunna njuta av otroligt grymt ljud när du kollar på film, men samtidigt inte behöva ha massvis med surround-högtalare i rummet? Då kan en Dolby Atmos soundbar vara nånting för dig!

Jordey Mutsaers betygsätter bästa Dolby Atmos-högtalaren

Hembioupplevelsen har nått nya höjder och det är fantastiskt hur mycket bättre och mer realistiska filmer kan bli med den nya Atmos-tekniken. När regnet faller på Deckard i Blade Runner, eller när King Kong slår sönder helikoptrar i Kong:Skull Island skapar Atmos en betydligt större närvaro än vad man känt innan. Det är verkligen som att befinna sig i händelsens centrum i alla tre dimensioner.

Då det finns så pass många olika Atmos-soundbars har jag tagit fram några som sticker ut lite mer än de andra på så sätt att de har olika funktioner och att de är prisvärda med tanke på prestandan. Jag har tagit hänsyn till priset så att det inte sticker iväg allt för mycket!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Jordey Mutsaers


Jordey Mutsaers

2019-03-05

Läs mer om oberoende experter