search

1. Sony MHCV81D.CEL BT

Bästa partyhögtalaren - Plats 1

Här har vi en av Sonys partyhögtalare och den är verkligen det klockrena valet för dig som vill gå all in på hemmafester! Detta på grund av ljudet och högtalarens många funktioner.

Högtalaren har lampor i olika färger som rör sig 360 grader och i takt till musiken vilket skapar en riktig feststämning. Ljudet både hörs och känns från den här högtalaren, Sony har inte behövt använda sig av olika knep för att få basen att kännas. De har helt enkelt biffat upp högtalaren med riktigt kraftfulla högtalarelement.

Systemet har dessutom massvis med funktioner! Känner du dig sugen på att leka DJ är detta möjligt eftersom man kan styra högtalaren trådlöst genom Sonys egna app. Är du hellre sugen på karaokekväll så går även det. Det finns nämligen anslutningar för två mikrofoner och en gitarringång. Den enda nackdelen är att att den ej är portabel, du behöver ha tillgång till ett strömuttag.

Annars har den här högtalaren verkligen det mesta, du kommer definitivt ej att ångra köpet. Har du råd - köp!

+

Högt ljudtryck

Drivs ej med batteri, dyr

2. Jbl Party Box 300

Bästa partyhögtalaren - Plats 2

Även JBL levererar en otroligt bra högtalare som kommer bidra med ett härligt tryck på festen!

Denna högtalaren hamnar på en stark andraplats då den inte har lika kraftfulla högtalarelement som Sonys partysystem, däremot är den smidigare att ha med sig!

Party Box 300 har ett modernt utseende och även här finns RGB-ljus som bidrar till feststämningen. Denna högtalaren är dessutom portabel och har stöd för upp till 18 timmar av festande.

Systemet spelar otroligt bra och levererar kristallklart ljud med bra bas som kommer få dig att vilja festa loss! Du kan dessutom spela din musik trådlöst med Bluetooth. När du känner dig sugen på något nytt så kan du ansluta din mikrofon och gitarr för att köra karaoke.

Denna högtalaren levererar verkligen. Den är dessutom portabel vilket gör den till den perfekta högtalaren för dig som gärna vill kunna ta med dig festen och musiken överallt!

+

Portabel

4 990 :-

länk

4 990 :-

länk

4 990 :-

länk

4 990 :-

länk

4 990 :-

länk

4 990 :-

länk

5 090 :-

Pris hämtat 3/4

länk

3 990 :-

länk

4 036 :-

länk

4 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Sony GTK-XB60

Här har vi ytterligare en högtalare från Sony. Denna gång ett litet mindre system så att man ej väcker sina grannar.

Denna högtalaren är perfekt för dig som vill ha en smidig portabel högtalare som är enkel att ta med sig och har bra batteritid - här får du 14 timmar av musik. GTK-XB60 har discobelysning i olika färger som ändras i takt med musiken, precis som på klubben.

Eftersom den är av det mindre slaget spelar den såklart inte lika högt som nummer ett och två på listan, men trots sin storlek spelar den faktiskt riktigt bra och man kan verkligen säga att den levererar bra ljud till ett utmärkt pris. Även här kan du spela musik trådlöst via Bluetooth och leka DJ genom att koppla in en mikrofon och hojta till gästerna!

Om du vill ha en kompakt, prisvärd högtalare med många funktioner är det här ett bra val.

+

Bra ljusshow & ljud!

2 690 :-

Pris hämtat 29/4

länk

3 321 :-

Pris hämtat 3/4

länk

2 690 :-

länk

3 321 :-

länk

2 366 :-

länk

2 624 :-

länk

3 805 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Andersson PYB-5000

Här har vi en högtalare från Andersson som är NetOnNets egna märke.

Det här är en högtalare i robust design och kommer, precis som övriga högtalare, med RGB-belysning och en ljusshow som styrs i takt med musiken.

Detta system har trots sitt billiga pris väldigt bra högtalarelement som bjuder på ett kraftfullt ljud. Den är dessvärre ej portabel eftersom det kan vara svårt för ett batteri att driva så pass kraftfulla element. Men är det en högtalare för hemmafester du är ute efter är detta ett utmärkt val, för du får bra ljud och slipper betala massa extra pengar bara för att högtalaren är portabel.

Kontrollerna är lättöverskådliga vilket gör det enkelt att hantera de olika funktionerna. Du kan till exempel koppla in två mikrofoner för karaoke, eller koppla upp plattan och mobilen för att spela trådlöst.

Anderssons högtalare är perfekt för dig som vill ha så mycket ljud som möjligt till ett bra pris.

+

Prisvärd

Ej portabel

1 990 :-

länk

5. Jbl Pulse 3 Bärbar Bluetooth-Högtalare Svart

Här finner vi ännu en högtalare från JBL som passar mer för dig som vill ha mysiga hemmafester.

JBL Pulse 3 är en högtalare som inte bara hörs, utan även syns tack vare sin 360 graders ljusshow. Ljuset här är som namnet avslöjar av pulserande typ och inte klassisk disco-belysning som fyller hela rummet. Det är därför jag rekommenderar den mer för hemmafester av det mysigare slaget. Designen tycker jag är både stilren och vacker, och högtalaren smälter nog in fint i de flesta hem.

Här får du upp till 12 timmars batteritid så det går utmärkt att ta med högtalaren på en tur. Dessutom är den vattentät så det går alldeles utmärkt att ta med den på en simtur i poolen. Om det skulle vara så att någon av dina vänner också äger en JBL Pulse-högtalare kan ni synka dem med varandra för att få ännu mer musik.

Denna högtalaren är perfekt för dig som vill ha lite lugnare fester men som ändå vill skapa en härlig stämning.

+

Otroligt smidig, vattentät, stilren

Youtubern Victor Kamanga recenserar Jbl Pulse 3.
Youtube ikon

Youtubern Victor Kamanga recenserar Jbl Pulse 3.

1 988 :-

länk

2 287 :-

länk

Bästa partyhögtalaren

calendar

28 sep 2019

Högtalare

Högtalare

576

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Känner du dig sugen på investera i en ny högtalare till sommarens hemmafester? Eller är du sugen på en partyhögtalare som är smidig att ta med sig? Oavsett vad så kan du här hitta några exempel på bra partyhögtalare! Det finns otroligt många bra högtalare på marknaden, och det kan såklart vara rätt svårt att hitta en som passar ens stil. Jag själv prioriterar bra ljud på mina hemmafester samtidigt som jag gärna vill ta hänsyn till mina grannar.

Jordey Mutsaers betygsätter bästa partyhögtalaren

Här har jag tagit fram några högtalare som både är prisvärda och spelar bra ljud samt har lite roliga extrafunktioner. Dessutom har jag tagit hänsyn till priset så det passar de flesta plånböckerna. Det är bara att läsa vidare och se vilken högtalare som passar dig och dina behov bäst.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Jordey Mutsaers


Jordey Mutsaers

Läs mer om oberoende experter