Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Sony MHCV77DW.CEL

Bästa partyhögtalaren - Plats 1

Här har du den kraftfullaste och häftigaste partyhögtalaren som finns idag. Den erbjuder en show av ljus, en riktig kraft som känns i kroppen samt en app för DJ:ing och filmuppspelning. Denna maskin är inte något du tar med dig till stranden, utan den passar bäst i festlokalen. Det går att spela ordentligt högt och med en extremt tung bas. Basen är en stor 12" som går djupt för att skapa en riktig disco- och feststämning. Om du inte behöver flytta runt högtalaren och vill ha det kraftfullaste och ballaste så är det här högtalaren för dig.

Rekommenderas av 1 Expert

Proshop logo

7 327 :-

länk

2. Jbl Boombox Svart

Bästa partyhögtalaren - Plats 2

En mycket kraftfull och kompetent högtalare som gör festen till något extra! En stor fördel med JBL Boombox är den kraftfulla basåtergivningen som verkligen känns, så bli inte lurad av den nätta storleken! Detta är en högtalare som är lätt att ta med sig och erbjuder även festande vid poolen då den är vattentät. Har du inte tillgång till ström så spelar den i ca 24 timmar enbart på batteri. Koppla samman fler Boombox och det är dags att starta en stor fest (eller söka skydd från arga grannar). Detta är nog den mest flexibla och användbara högtalare jag någonsin testat.

Rekommenderas av 3 Experter

NetOnNet logo

4 990 :-

länk
CDON logo

4 990 :-

länk
Hembiobutiken logo

4 990 :-

länk
Inet logo

4 990 :-

länk
JBL logo

5 000 :-

länk
Audio Video logo

4 990 :-

Pris hämtat 29/10

länk
Proshop logo

4 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Lg PK5

Bästa partyhögtalaren - Plats 3

Ett bärbart disco som inte bara tillför ljudet till partyt utan även en levande ljusshow. Som om det inte vore nog har LG stöd för röststyrning, du kan t.ex. fråga hur vädret blir eller be den byta till nästa låt. LG strömmar ljud med AptX för bästa möjliga HD-ljud. Även batteriet är bra och ger dig ca 15 timmars speltid. Genom ett samarbete med high end-företaget Meridian har LG möjlighet till modern toppteknik. Flera av produkterna i LGs utbud kan kopplas samman för att spela samma musik eller flytta över pågående uppspelning. Om flera produkter kopplas samman kan även Google Assistant användas för styrning. Låt dig inte luras av bilden, högtalaren är inte så stor som den ser ut! Det här är ett mycket bra alternativ till JBL, för den som vill ha lite mer partystämning. Högtalaren går inte lika djupt i basen men har andra roliga effekter för en lyckad fest.

Rekommenderas av 1 Expert

NetOnNet logo

899 :-

länk
Proshop logo

979 :-

länk

4. Monster Speaker Superstar Blaster Boom Box

Bästa partyhögtalaren - Plats 4

Högtalaren Monster påminner om både LG och JBL samt den gamla klassiska bergsprängaren! Här finns gott om effekt och det går att spela ordentligt högt. Högtalaren väger en del och har en batteritid på ca 12 timmar. Monster har lite färre finesser och möjligheter för inkopplingar men stödjer uppspelning både via bluetooth samt via kabel. Ljudet i Monster är mer balanserat än i de andra och här finns ett bättre mellanregister. Denna spelare fungerar lika bra för musiklyssning hemma som på partyt.

Rekommenderas av 1 Expert

Proshop logo

2 776 :-

länk
Dustin Home logo

3 790 :-

länk

Bästa partyhögtalaren

calendar

27 juni

Högtalare

Högtalare

32

Här kommer en topplista med de perfekta partyhögtalarna! Samtliga kan spela upp musik direkt via bluetooth. Några av dem erbjuder riktigt bra batteridrift som underlättar vid ett party på stranden eller där du inte har möjlighet till el. Vill du även använda högtalaren när du är nära vatten eller vid poolkanten så är några av dem vattentäta.

Mathias Belevid betygsätter bästa partyhögtalaren

När jag valde ut produkterna i min topplista utgick jag från att högtalaren skall orka spela länge och ge ett tillräckligt bra ljud som gärna känns i kroppen. Några av alternativen erbjuder även lite extra kul, som discoljus för att göra festen ännu roligare. Mitt första alternativ från Sony är svår att misslyckas med, den ger dig allt förutom en fysisk DJ, kanske är det du? Här kommer fyra riktigt bra partyhögtalare som alla kommer förgylla ditt party, välj den som passar ditt behov bäst. Mycket nöje och party on!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Mathias Belevid


Mathias Belevid

2018-06-27

Läs mer om oberoende experter