Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Marshall Kilburn Speaker

Bästa partyhögtalaren - Plats 1

Marshall Kilburn har inte bara en härlig retrodesign, den levererar även ljud i toppklass till riktigt bra pris. Denna oslagbara kombination gör att Kilburn tar en välförtjänt förstaplats på listan. Med ett hölje i skinn, detaljer i metall och en framsida av grov flätad tråd, platsar denna högtalare även som en ren inredningsdetalj. Så du behöver inte gömma den i garderoben eller under sängen och den kommer alltid vara redo när det vankas fest. Stilen säger rock men Kilburn hanterar all sorts musik riktigt bra. Batteriet klarar upp till 20 timmar, det innebär att den här högtalaren klarar förfest, fest och efterfest utan några som helst problem. Ansluter gör man via bluetooth eller aux. Separata kontroller för diskant och bas finns. Marshall Kilburn är ett bra köp som kommer förgylla både ditt hem och sommarens alla fester.

Rekommenderas av 2 Experter

NetOnNet logo

1 590 :-

länk
Proshop logo

2 092 :-

länk
MediaMarkt logo

1 590 :-

länk
Clas Ohlson logo

1 590 :-

länk
Dustin Home logo

1 798 :-

länk
CDON logo

1 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Klipsch The One BT Högtalare Ebony

Bästa partyhögtalaren - Plats 2

The One från Klipsch, en skönhet med en insida som levererar mäktigt ljud. Retro vintagedesign med träfinish och knappar och spakar i koppar. Riktigt läckert! Högtalaren är förvisso portabel men det här är inget man drar med sig till stranden eller på resande fot. Den gör sig bäst i hemmet som en snygg inredningsdetalj och får med fördel följa med ut när det vankas trädgårdsfest. Batteriet klarar upp till 8 timmars ljuvligt ljud. Batteritiden är långtifrån bäst men fullt tillräckligt för att klara en rejäl fest. Ansluter gör man via bluetooth eller aux-ingången. Klipsch The One levererar kristallklart fylligt ljud med bra djup i basen. Det här är högtalaren för dig som uppskattar snygg design och riktigt bra ljud till ett vettigt pris.

Rekommenderas av 1 Expert

Reference Audio logo

2 490 :-

länk
Komplett logo

2 990 :-

länk
CDON logo

3 490 :-

länk
Lars Bengtsson Ljud/Video logo

3 490 :-

Pris hämtat 29/10

länk
HifiExperience logo

3 490 :-

Pris hämtat 29/10

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Audio Pro Addon C5 Grey

Bästa partyhögtalaren - Plats 3

Ännu en skönhet som levererar mästerligt ljud. Har jag blivit ytlig? Nja, men när funktionen matchar designen så är jag helnöjd. Det som gör att den här krabaten sticker ut lite från övriga gänget i listan är att den ger dig möjligheten att koppla in en vinylspelare. Retro deluxe! Ljudmässigt är det en riktigt bra allround-högtalare som hanterar all slags musik med stil och finess. Den har inget batteri så någon vidare resekamrat är det inte. Man kan såklart festa utan att resa och eftersom den levererar ljud i toppklass hör den hemma på min lista. C5:an ansluter man till via bluetooth eller aux. Den här högtalaren passar dig som är allätare när det kommer till musik och inte vill tumma på ljudkvalitén. Du trivs bäst hemma, eller möjligen ute en solig sommardag med en lång förlängningssladd.

Rekommenderas av 1 Expert

NetOnNet logo

1 490 :-

länk
CDON logo

1 790 :-

länk
Reference Audio logo

1 790 :-

länk
Elgiganten logo

1 890 :-

länk
Audio Video logo

1 890 :-

Pris hämtat 29/10

länk
Ljudfokus logo

1 890 :-

Pris hämtat 29/10

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Jbl Boombox Svart

Bästa partyhögtalaren - Plats 4

Testets odjur, här är det insidan som räknas. Den här högtalaren kommer med sitt mäktiga ljud fylla vilket dansgolv som helst, om du har DJ-känsla och läser av dina dansanta vänner rätt. Byggd som en klassisk bergssprängare, dock utan möjligheter att spela upp ett klassiskt blandband. JBL Boombox levererar kraftfullt ljud med finess, en mycket lyckad kombination av rejält tryck och kristallklart ljud. Det här odjuret är IPX7-klassat och har därmed ett bra skydd mot vatten. Boomboxen trivs lika bra på stranden som hemma på altanen. Batteriet är extremt bra och ska klara upp till 24 timmar med sina 20 000 mAH. Anslutning sker via bluetooth eller aux. Högtalaren är också försedd med två USB-kontakter för laddning av externa enheter. En oumbärlig följeslagare och ett klockrent val för dig som planerar en riktigt blöt partyturné i sommar.

Rekommenderas av 3 Experter

Hembiobutiken logo

4 990 :-

länk
NetOnNet logo

4 990 :-

länk
CDON logo

4 990 :-

länk
Inet logo

4 990 :-

länk
JBL logo

5 000 :-

länk
Audio Video logo

4 990 :-

Pris hämtat 29/10

länk
Proshop logo

4 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa partyhögtalaren

calendar

6 juli

Högtalare

Högtalare

10

Ett party utan musik är inget party, ett party med dåliga högtalare är ett dåligt party. Dagens visdomsord för en lyckad partysommar blir alltså: Skaffa dig en bra partyhögtalare! När man tänker fest bör man heller inte tänka smått. Små smidiga högtalare i all ära, bra för många tillfällen men med uppenbara svagheter när det vankas fest.

Peter Olsson betygsätter bästa partyhögtalaren

Topplistan innehåller bara köpvärda kandidater med, enligt mig, riktigt läcker design i 3 av 4 fall. Det som bör avgöra ditt köp är dels din budget, designpreferens och såklart ditt användningsområde. JBL är outstanding om vi pratar party i det fria. Den gör sig precis lika bra på stranden som hemma på altanen och ljudmässigt gör den ingen besviken. Den blir dock inte mitt 1:a val, dels beroende på priset och även den plastiga designen som inte riktigt tilltalar mig. Ha en riktigt härlig sommar med underbart ljud!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Peter Olsson


Peter Olsson

2018-07-06

Läs mer om oberoende experter