search
Högtryckstvättar

Högtryckstvättar

2 listor i den här kategorin

Bästa högtryckstvätten

Patrik Hedin
Jimmy Andersen

2 experter tipsar

174 har guidats av listorna

Bosch AQT 45-14 X
Stamp

16 oktober 2020 - Patrik Hedin tycker att Bosch fick till en fullträff med AQT 45-14 X och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Så testar vi högtryckstvättar

Att tvätta bilen, grillgallret, fasaden på huset eller båten kommer att bli en barnlek när du skaffat en högtryckstvätt. Tänk dig att aldrig mer behöva skrubba i oändlighet, utan istället glatt rulla fram högtryckstvätten, ge altanen en rejäl omgång och sedan spendera resten av eftermiddagen med att beundra resultatet. Här ger våra experter dig sina bästa tips på högtryckstvättar du borde kika närmre på. Experterna har finkammat marknaden och valt ut de produkter som de anser är bäst - vissa som de själva ägt eller testat och andra som de har läst på om. Allt för att du ska få en genväg till de bästa köpen!

Experter testar Högtryckstvättar

Experterna inom högtryckstvättar är trädgårdsentusiaster som älskar trädgårdsskötsel, samt såklart alla maskiner och verktyg som hör till. Vissa av experterna inom denna kategori jobbar i branschen, andra har bara ett genuint intresse i området och har därför nördat ner sig lite mer än vi andra. Men alla har gemensamt att de besitter stor kunskap och erfarenhet när det kommer till högtryckstvättar. Såklart är alla experter inom högtryckstvättar oberoende och inte påverkade av någon tredje part när de rekommenderar produkter.