Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
AirPods (2019) + Wireless Charging Case en hörlur från Apple

Apple AirPods (2019) + Wireless Charging Case

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

11 Återförsäljare

Teknikproffset logo

2 187 :-

länk
NetOnNet logo

2 190 :-

länk
Inet logo

2 349 :-

länk
Kjell & Company logo

2 490 :-

länk
Ginza logo

2 779 :-

länk
CDON logo

3 185 :-

länk
Webhallen logo

2 190 :-

länk
Dustin Home logo

2 390 :-

länk
Clas Ohlson logo

2 490 :-

länk
Conrad logo

2 790 :-

länk
Proshop logo

2 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Youtubern Marques Brownlee går här igenom vad som är nytt med Apple Airpods 2019.

Youtubern Marques Brownlee går här igenom vad som är nytt med Apple Airpods 2019.

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa trådlösa hörlurarna

5. Apple AirPods (2019) + Wireless Charging Case - En nyhet för 2019 är att AirPods-fodralet nu även stödjer trådlös laddning via Qi-standarden! Så har du en trådlös laddare för din mobil kan du med största sannolikhet ladda dina AirPods med den också. Här får du en otroligt enkel och sömlös koppling med din iPhone - det räcker att öppna upp fodralet så får du en prompt på displayen som frågar om du vill para ihop enheterna. Detta fungerar dock ej med Android, så har du en sådan enhet rekommenderar jag andra lurar i första taget. Ljudet är faktiskt bra, och långt mycket bättre än det man får av hörlurarna som följer med ens telefon. Designen är en smaksak, enligt mig är den inget märkvärdigt men erbjuder komfort. Imponerande är främst av allt batteritiden, som erbjuder 5 timmar av musiklyssnande eller 24 timmar med fodralets kapablitet. Detta är de bästa trådlösa hörlurarna för iOS!

+

Ljudet, smidiga med iOS, komfort

Ej bra med Android, ingen isolering

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

6. Apple AirPods (2019) + Wireless Charging Case - Nu har nya AirPods äntligen kommit ut! Nyheten är främst att fodralet stödjer trådlös laddning via Qi-standarden, så har du en trådlös laddare för din mobil kan du med största sannolikhet ladda dina AirPods med den också. Ljudet är långt mycket bättre än vad många ger Apple poäng för, särskilt då EarPodsen som följer med Apple-telefoner aldrig varit mycket att hänga i julgranen. Med dessa har du dock en väldigt lättlyssnad ljudsignatur, bra bas, bra diskant, och ingenting som sticker ut däremellan. Tyvärr är det ingen ljudisolering att tala om. Imponerande är främst av allt batteritiden som erbjuder 5 timmar av musiklyssnande, eller 24 timmar med fodralets kapacitet. Utmärkt är även samtalskvalitén, detta är den enda trådlösa hörluren där jag aldrig fått ett endaste klagomål att ljudet i omgivningen sipprar in eller att rösten låter avlägsen.

+

Samtalskvalitén, ljud, bra med iOS

Dåligt android-stöd, designen

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

1. Apple AirPods (2019) + Wireless Charging Case - Från att ha varit skeptisk kan jag idag knappt föreställa mig tillvaron utan AirPods nära till hands, främst för att de är så ljuvligt ofrustrerande att använda. Laddning, parkoppling och synkronisering fungerar underbart simpelt, snyggt och sömlöst när du växlar mellan enheter - förutsatt att de kommer från Apple. Annars fungerar de som helt vanliga "dumma" blåtandslurar. Ljudkvalitén är egentligen inte något märkvärdigt, men räcker gott och väl för musik eller podcaster då och då under promenader eller en stund i solsängen. Version 2 av AirPods har fått bättre batteritid, "Hey Siri"-integrering och ett nytt fodral med trådlös laddning. Är du som jag (kanske lite väl mycket) investerad i Apples ekosystem och har inga särskilda krav på ljudisolering eller extrem tålighet är AirPods en solklar vinnare.

+

Intuitiva, räckvidden, batteritiden

Finns bättre ljud för musik

Till Topplistan

link