search
ATH-M50X - Black en hörlur från Audio Technica

Audio Technica ATH-M50X - Black

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

1 190 :-

länk

1 214 :-

länk

1 299 :-

länk

1 470 :-

länk

1 190 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Marques Brownlee recenserar ATH-M50X och förklarar hur de skiljer sig från ATH-M50.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa hörlurarna under 2000 kr

1. Audio Technica ATH-M50X - Black - Förmodligen de mest rekommenderade hörlurarna i världen. Ljudbilden är i stora drag neutral med lite extra punch i basområdet. Inte lika raffinerad som vissa lurar med öppna kåpor, men du får å andra sidan bättre räckvidd på djupbasen än hos öppna lurar i den här klassen. Med ett hölje i hårdplast och metall är M50X skapta för många års hård användning. Kåporna roterar och går att fälla upp, vilket både resenärer och DJs lär uppskatta. De är klumpigare än Sennheiser HD25, men de heltäckande kåporna är bekvämare för längre pass. Mobila lyssnare bör dock veta att M50X saknar volymreglage och mikrofon. En trådlös version finns också tillgänglig, M50XBT, men tyvärr lever de inte upp till kabel-versionen ljudmässigt. Få konkurrenter för priset är så robusta och mångsidiga som M50X; de är lika hemma vid datorn, som på tåget eller i DJ-båset. Ett bra köp!

+

Riktigt bra ljud och byggkvalitet

Inte extremt bekväma

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna för studio

6. Audio Technica ATH-M50X - Black - Om du hellre vill ha ett par over-ear lurar är Audio Technica ATH-M50 ett toppenalternativ till HD 25 och en väldigt vanligt rekommenderad hörlur både för musiklyssning och produktion. De är lite ljusa och skarpa i ljudet, men annars bra balanserade och liksom HD 25 väldigt stryktåliga. De är rätt stora och tunga jämfört med HD 25, men går att fälla ihop för smidig profil, t.ex. i en modulär väska för utrustning, och kommer med tre olika avtagbara kablar för olika sorters bruk. Man ser dessa ofta både ute i fältet och i studios, framförallt yngre sådana, och detta av goda skäl. Som musiklurar för långlyssning sitter de lite hårt/varmt om öronen och är inte direkt subtila, men är du okej med det är de ett säkert kort även där. Otroligt prisvärda hörlurar!

+

Robusta, bra ljud, svårslaget pris

Inte särskilt bekväma

Till Topplistan

link

Bästa over-ear-hörlurarna

5. Audio Technica ATH-M50X - Black - Dessa klassiker från Audio Technica är ett lysande alternativ för dig som jobbar med ljudinspelning inom film- eller TV branschen, som DJ, eller nyss investerat i din första musikstudio. ATH-M50X är pålitliga hörlurar som ger mycket för pengarna; de är robust konstruerade och tål slitsam arbetsmiljö och ljudbilden är både klar och balanserad, med en energisk bas och diskant - ibland lite väl energisk om man får vara kräsen. Vidare är de kanske lite klumpiga och hårda i passformen för vissa. De finns också i en trådlös version för de som främst vill använda dem som portabla musiklurar, men bluetooth-versionen låter inte lika bra. ATH-M50X får ofta en rekommendation när det frågas efter prisvärda hörlurar, oavsett om det är till allmän musiklyssning eller för professionellt bruk. Och jag kan bara instämma!

+

Slitstark konstruktion, bra ljud

Inte de mest bekväma

Till Topplistan

link