search
Solo Pro - Black en hörlur från Beats By Dr. Dre

Beats By Dr. Dre Solo Pro - Black

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

2 Återförsäljare

2 957 :-

länk

2 999 :-

länk

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa hörlurarna för träning

6. Beats By Dr. Dre Solo Pro - Black - Solo Pro är on-ear hörlurar med stabil passform vilket passar bra för träning, då de inte stänger inne/hettar upp öronen som fullstora lurar gör. De kommer inte att sitta lika säkert som ett par Powerbeats Pro för intensiv gymnastik eller löpning, dock. Solo Pro är inte vilken on-ear lur som helst utan kanske den mest välljudande du kan köpa idag, oavsett märke. Det gör dem lämpliga även som finlyssningslurar. De har också en robust och läcker design, ett toksimpelt kontrollgränssnitt med Apple-parkoppling a la AirPods, mycket bra batteritid samt ANC med 'transparency'-läge vilket gör dem mångsidiga i vardagen. Solo Pro saknar IP-klassificering och är kanske inga dedikerade träningshörlurar på samma sätt som de andra in-ear-modellerna på listan. Men de är ett bra alternativ av hög kvalitet för dig som inte gillar just in-ears.

+

Ljudet, designen, ANC, Apple H1

Ej IP-klassificering

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna för löpning

6. Beats By Dr. Dre Solo Pro - Black - Jag hade inte rekommenderat slutna over ear-lurar för löpning, då öronen snabbt blir varma och svettiga när de inte får andas. Men in ear är ju inte för alla och då kan dessa nya Solo Pro från Beats vara ett önskvärt alternativ. En robust och praktisk design i kombination med grymt bra ljud och ANC (med valet mellan ett utmärkt "Transparency"-läge för uteaktivitet och hög isolering inne på ett gym) gör Solo Pro till en mångsidig och läcker träningspartner. Apple H1 ger en klockren parkoppling och trådlös stabilitet med Apple-enheter, medan Android-användare får nöja sig med "vanlig" Bluetooth 5.0. De sitter ganska tajt vilket kan märkas efter längre sessioner, men för löpning är det också positivt eftersom de inte kommer att glida av lika lätt. Solo Pro är premiumlurar med ett pris därefter. Framförallt vardagslurar, men inte helt dumma till träning.

+

Grymt ljud, ANC, intuitiva

Milt brus med ANC, långtidskomfort

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 2 topplistor

Bästa hörlurarna

Björn Sige

Av Björn Sige

Borttagen från listan 8 juli 2020

De bästa on-ear-lurarna på marknaden är Beats Solo Pro. Likt Powerbeats Pro lämpar de sig allra bäst för iPhone-användare då du kan nyttja den smäckra Apple H1-funktionaliteten till fullo, men Androidanvändare lämnas inte helt i sticket då Beats istället erbjuder appfunktionalitet. Solo Pro har det bästa ljudet jag har hört i ett par on-ear-lurar, med en i princip klockren klangbalans utan antydan till ojämnheter i frekvensgången. Ljudbilden är absolut raffinerad nog för finlir som jazz och klassisk musik, men ändå tuff och energisk nog för att motivera en Beats-logga. De här lurarna erbjuder också snygg design, riktigt solid byggkvalitet, mycket bra ANC och god batteritid. Förvänta dig bara inte komfort på samma nivå som helomslutande hörlurar. Beats levererar toppklass i detta segment, tänka sig!

Bästa trådlösa hörlurarna

Björn Sige

Av Björn Sige

Borttagen från listan 9 juli 2020

Det bästa ljudet jag hittills har hört från ett par on-ear lurar (trådlösa eller ej) kommer - hör och häpna - från Beats, närmare bestämt nya premiummodellen Solo Pro. En positiv överraskning? Minst sagt. Frekvenskurvan är klockren genom hela registret med en glasklar och raffinerad klang som gör sig lika bra med stenhård hip-hop som komplex orkestermusik (!). Nästan vemsomhelst torde bli nöjd med ljudet i Solo Pro. Den aktiva brusreduceringen fungerar väldigt likt den i AirPods Pro och är riktigt effektiv i vardagsmiljö, dock inte riktigt i nivå med Bose och Sony på ett bullrande flygplan. Solo Pro har ett toksimpelt kontrollgränssnitt som blir än mer intuitivt tack vare integreringen av Apple 'H1' för smidig synk och parkoppling. Potentiell nackdel; eftersom Solo Pro är av on-ear typ offrar du långlyssningskomfort för en nättare och mer portabel design. Solo Pro är en grym hörlur särskilt för Apple-användare och faktiskt väl värda sitt pris. Hatten av!