search
Noise Cancelling Headphones 700 (svart) en hörlur från Bose

Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart)

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

3 857 :-

länk

4 240 :-

länk

4 299 :-

länk

3 490 :-

länk

4 390 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized recenserar

Vår expert Björn Sige har testat produkten. Se video nedan eller läs hela testet här.

Advized recenserar

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa brusreducerande hörlurarna

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Headphones 700 är en helt ny lur in och ut från Bose, pionjärerna inom aktiv brusreducering. De har en mer estetisk design än tidigare, dock lite udda och ej hopfällbara. Däremot är komforten riktigt bra och detsamma gäller den avancerade brusreduceringen. Man har satsat extra på mikrofonsystemet och att röstsamtal ska låta klart och tydligt i högljudd omgivning - vilket funkar riktigt bra. Ljudmässigt låter Headphones 700 väldigt raffinerat med en tajt och bra basåtergivning. Lite framfusiga för min smak, men somliga lär gilla krispigheten i ljudet. Bose har inte lyckats klå Sony på batteritiden, men möjlighet till snabbladdning finns och även multi-parkoppling för Bluetooth. Tyvärr finns risk att du får problem med appen, som i min erfarenhet (iOS) varit ovillig att ansluta till hörlurarna. Trots det är Headphones 700 utan tvekan en lyckad ny toppmodell från Bose. Men bättre än XM3? Svårt beslut!

+

Bra ljud och ANC, mikrofonen

Udda designval, appen

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Bose är tillbaka och det med kraft. Efter att i några år hamnat lite på efterkälken med brusreduceringstekniken så har man nu gjort ordentliga krafttag för att ta sig tillbaka till toppen. Nya Bose Noise Cancelling Headphones 700 är inte bara utrustade med ett hejdlöst tråkigt och intetsägande namn, de är även fyllda till bredden med senaste generationen teknik och framförallt då gällande brusreduceringen. Med 11 nivåer av brusreducering finns god potential till att stänga ute det värsta av brus och störningar, för att du ska kunna koncentrera dig på allt viktigt istället. Till denna nya generation hörlurar har man dessutom skiftat till touchkontroller jämfört med tidigare och det är lite av en smaksak om det är bättre eller ej. Oavsett vilket så är dessa bland de bästa trådlösa hörlurarna du kan köpa för rimliga pengar!

+

Riktigt bra brusreducering

Priset är en smula högt

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Även om namnet kanske inte imponerar våldsamt mycket så gör i alla fall brusreduceringen det, och det är väl så det ska vara?! Med Noise Cancelling Headphones 700 så hoppas Bose på att återta en del av den förlorade marken som Sony så frikostigt roffat åt sig av. I dessa hörlurar finns inte mindre än 11 nivåer av brusreducering för att hjälpa dig att på bästa sätt blockera ljud utifrån såväl vid resor som arbete i kontorslandskap. Med ny generation så kommer dock även en ny form av kontroll för ljudet och här har man skiftat till touchkontroller istället för fysiska knappar, något som jag inte helt uppskattar. Kan du leva med detta eller bryr du dig helt enkelt inte? Då är Bose Noise Cancelling Headphones 700 ett högintressant val och väl värda att kolla närmre på!

+

Riktigt bra brusreducering

Högt pris

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

3. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Bose nya lurar heter Headphones 700, en helt ny design ut och in. De har till skillnad från huvudkonkurrenten Sony WH-1000XM3 ett riktigt bra touch-gränssnitt och stöd för multipoint-bluetooth, men går inte att vika ihop för smidigare transport. Appen (om den ens fungerar..) har heller inte stöd för EQ. Ljudmässigt är Headphones 700 väldigt klara och krispiga med en lite stramare och mer neutral basåtergivning än Sennheiser. Det finns en tydlig betoning på mellanregistret vilket vissa lär gilla och andra inte. Den aktiva brusreduceringen är ställbar, mer intelligent än tidigare i min erfarenhet bara snäppet bakom klassledaren WH-1000XM3. Där Bose drar ifrån de andra är dock med samtalskvalitén, som är grym och väldigt effektiv för röstupptagning i högljudd omgivning. Boses nya lurar är inte längre det enskilt bästa valet för flygresenärer, däremot väldigt kompetenta till vardags och för kontorsmiljö.

+

Grym ANC, komforten, mikrofonen

Ej hopfällbara, appen

Till Topplistan

link