search
Noise Cancelling Headphones 700 (svart) en hörlur från Bose

Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart)

Topplistor

6 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

2 990 :-

länk

3 614 :-

länk

3 837 :-

länk

4 249 :-

länk

3 690 :-

länk

3 978 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized recenserar

Vår expert Björn Sige har testat produkten. Se video nedan eller läs hela testet här.

Advized recenserar

Produkten finns med på 6 topplistor

Bästa over-ear-hörlurarna

3. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Bose Headphones 700 är kanske de bästa allround-hörlurarna för arbetsmiljö. De har ett ovanligt bra integrerat mikrofonsystem som aktivt bekämpar omgivningsljud och gör att din röst kommer fram tydligt, även när det är mycket som händer runtomkring. Du kan också glädjas åt att brusreduceringen filtrerar bort mycket av de omgivningsljud som ofta förekommer i kontorsmiljö. Brusreduceringen är riktigt bra på tåg och flyg också, men inte riktigt så brutalt bra som Sony WH-1000XM3. Headphones 700 saknar också den praktiska fördelen att kunna fällas ihop i resväskan. Ljudkvalitén för musik är mycket bra; lite framåt i mellanregistret men annars väldigt raffinerad med en hög detaljåtergivning och en tajt och jämn basgång. Headphones 700 har några udda designval, som den fragila bygelmekanismen och kåporna som roterar åt fel håll (?), men är annars en av de bästa trådlösa over ear-hörlurarna på marknaden.

+

Mikrofonerna, brusreduceringen

Kåporna roterar baklänges

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Headphones 700 är en helt ny lur in och ut från Bose, pionjärerna inom aktiv brusreducering. De har en mer estetisk design än tidigare, som dock känns skörare och ej är hopfällbar. Däremot är komforten riktigt bra och detsamma gäller den avancerade brusreduceringen. Man har satsat extra på mikrofonsystemet och att röstsamtal ska låta klart och tydligt i högljudd omgivning - vilket funkar riktigt bra. Ljudmässigt låter Headphones 700 väldigt raffinerat med en tajt och bra basåtergivning. Lite framfusiga i mellanregistret för min smak, men somliga lär gilla krispigheten i ljudet. Bose har inte lyckats klå Sony på batteritiden, men möjlighet till snabbladdning finns och även multi-parkoppling för Bluetooth. Tyvärr finns risk att du får problem med appen, som i min erfarenhet (iOS) varit ovillig att ansluta till hörlurarna. Trots det är Headphones 700 utan tvekan en lyckad ny toppmodell från Bose. Men bättre än XM3? Nja...

+

Bra ljud och ANC, mikrofonen

Udda designval, appen

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Bose är tillbaka och det med kraft. Efter att i några år hamnat lite på efterkälken med brusreduceringstekniken så har man nu gjort ordentliga krafttag för att ta sig tillbaka till toppen. Nya Bose Noise Cancelling Headphones 700 är inte bara utrustade med ett hejdlöst tråkigt och intetsägande namn, de är även fyllda till bredden med senaste generationen teknik och framförallt då gällande brusreduceringen. Med 11 nivåer av brusreducering finns god potential till att stänga ute det värsta av brus och störningar, för att du ska kunna koncentrera dig på allt viktigt istället. Till denna nya generation hörlurar har man dessutom skiftat till touchkontroller jämfört med tidigare och det är lite av en smaksak om det är bättre eller ej. Oavsett vilket så är dessa bland de bästa trådlösa hörlurarna du kan köpa för rimliga pengar!

+

Riktigt bra brusreducering

Priset är en smula högt

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

2. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Även om namnet kanske inte imponerar våldsamt mycket så gör i alla fall brusreduceringen det, och det är väl så det ska vara?! Med Noise Cancelling Headphones 700 så hoppas Bose på att återta en del av den förlorade marken som Sony så frikostigt roffat åt sig av. I dessa hörlurar finns inte mindre än 11 nivåer av brusreducering för att hjälpa dig att på bästa sätt blockera ljud utifrån såväl vid resor som arbete i kontorslandskap. Med ny generation så kommer dock även en ny form av kontroll för ljudet och här har man skiftat till touchkontroller istället för fysiska knappar, något som jag inte helt uppskattar. Kan du leva med detta eller bryr du dig helt enkelt inte? Då är Bose Noise Cancelling Headphones 700 ett högintressant val och väl värda att kolla närmre på!

+

Riktigt bra brusreducering

Högt pris

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

4. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Boses nya lurar heter Headphones 700, en helt ny design ut och in. De har till skillnad från huvudkonkurrenten Sony WH-1000XM3 ett riktigt bra touch-gränssnitt och stöd för multipoint-bluetooth, men känns mindre stryktåliga och går inte att vika ihop för smidigare transport. Appen (när den ens fungerar..) har heller inte stöd för EQ. Ljudmässigt är Headphones 700 väldigt klara och krispiga med en lite stramare och mer "behärskad" basåtergivning än Sennheiser och Sony. Det finns en tydlig betoning på mellanregistret vilket vissa lär gilla och andra inte. Den aktiva brusreduceringen är ställbar, mer intelligent än tidigare i min erfarenhet och bara snäppet bakom klassledaren WH-1000XM3. Bose drar dock ifrån alla de andra i samtalskvalitén, som är grym och väldigt effektiv för röstupptagning i högljudd omgivning. Boses nya lurar känns inte längre lika riktade till flygresenärer, däremot är de väldigt kompetenta till vardags och framförallt för kontorsmiljö.

+

Grym ANC, komforten, mikrofonen

Ej hopfällbara, appen

Till Topplistan

link

Bästa headsetet för hemmakontoret

3. Bose Noise Cancelling Headphones 700 (svart) - Boses senaste hörlurar - tafatt namngivna Headphones 700 - är till skillnad från den populära QC-serien kanske inte de ideala resehörlurarna, men de gör sig desto bättre i kontorssammanhang. Det gäller även hemmakontoret. Headphones 700 passar dig som vill ha bättre röstupptagning än vad du traditionellt får ur hörlurar med integrerade mikrofoner, men inte vill gå miste om förstklassig trådlös musikåtergivning. Lite av en hybrid, alltså. De passar också dig som behöver maximal isolering då deras aktiva brusreducering hör till det bästa du kan få på marknaden, särskilt i kontorsmiljö. De tappar en poäng på konstruktionen som är mindre praktisk än QC-serien men det är mest i resesammanhang det har betydelse.

+

Lysande ANC, kompetenta musiklurar

Något udda/opraktisk design

Till Topplistan

link