Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Quietcomfort 35 Ii Black en hörlur från Bose

Bose Quietcomfort 35 Ii Black

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

NetOnNet logo

3 189 :-

länk
CDON logo

3 190 :-

länk
Komplett logo

3 189 :-

länk
Webhallen logo

3 189 :-

länk
Spelbutiken logo

3 595 :-

länk
Dustin Home logo

3 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa brusreducerande hörlurarna

2. Bose Quietcomfort 35 Ii Black - Efter alla hyllningar till Sony kan det verka konstigt att överhuvudtaget fundera på något annat. Men det finns fortfarande argument till Boses fördel. Ett av dem är ljudprofilen. Jag älskar ljudet i 1000XM3, men det är utan tvekan lite åt det bastunga hållet. Föredrar du en mer neutral approach är Bose förmodligen närmare dina preferenser. Men när det kommer till de högre frekvenserna föredrar jag Sony med hästlängder. Här tenderar Bose att låta lite hårt och artificiellt i jämförelse. QC35 är aningen lättare i vikt och priset är lite lägre än Sony 1000XM3. Viktskillnaden är försumbar men vill du ha nära klassledande NC och sträcker ogärna på budgeten mer än nödvändigt är QC35 fortfarande ett solitt alternativ.

+

Mycket bra NC, neutrala, lätta

Plastiga och lite föråldrade

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

3. Bose Quietcomfort 35 Ii Black - Bose har pysslat med brusreducering i en mindre evighet och det märks tydligt i QuietComfort-lurarna. Även om konkurrenterna har kommit ikapp och ibland också gått förbi så är och förblir QC35 II ett fantastiskt alternativ på alla sätt! Ljudbilden är lite mer anpassad efter gemene man och de spelar riktigt bra om än lite färgat. Detta är inget för den absoluta HiFi-nörden men definitivt vällåtande för gemene man. Vikten är förhållandevis låg och bekvämligheten är hög, även efter flera timmars lyssnande! Av en händelse råkar det vara just föregångaren till dessa, första generationen QC35, som jag själv använder både i min vardag, hemma och på resande fot, och bara det i sig är väl ett gott betyg!

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna med brusreducering

2. Bose Quietcomfort 35 Ii Black - Bose fortsätter att förbättra sin storsäljare och lägger till anpassningsbar NC på senaste versionen för att bättre konkurrera med Sony. Det går inte att anmärka på brusreduceringens effektivitet, som fortfarande är i toppskiktet. Ljudmässigt är det blandad kompott. På plussidan är detta den mest neutrala av lurarna i listningen, med en tydlig röståtergivning och en stram och väl integrerad bas. Däremot lär kräsna öron lägga märke till en lite hård och plastig karaktär i diskanten. Värdesätter du ljudkvalitet över allt annat bör du också provlyssna Sonys alternativ för att se vad som passar dig bäst. Bose har en plastigare byggkvalitet än jag tycker de bör ha för priset men en fördel är den superlåga vikten. Just komforten och smidigheten innebär att QC35 förblir ett säkert kort om du framförallt tänkt använda lurarna när du reser.

Till Topplistan

link