search
Quietcomfort 35 Ii Black en hörlur från Bose

Bose Quietcomfort 35 Ii Black

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

2 690 :-

länk

2 990 :-

länk

2 590 :-

länk

3 149 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Adam Molina från HiFi-kanalen SoundGuys förklarar varför Bose QC35 II har blivit så populära.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa brusreducerande hörlurarna

4. Bose Quietcomfort 35 Ii Black - Med nya (dyra) Headphones 700 på toppen i Bose-sortimentet blir veteranerna QC35 nu mer av ett mellanklass-alternativ. För bara några hundringar mer kan Sony XM3 tyckas självklara, men det finns fortfarande argument till Boses fördel. Ljudprofilen är till exempel rakare med en stramare basåtergivning än Sony. Föredrar du en neutral approach är Bose förmodligen närmare dina preferenser. Men när det kommer till de högre frekvenserna föredrar jag Sony som jag tycker är mer behagliga. Den aktiva brusreduceringen, om än simpel funktionellt sett, har knappast blivit sämre och är fortfarande grymt effektiv på flyget. Om du bor i ett kallt Norrland, där Sony XM3 inte lär fungera (skratt), och du inte ställer höga krav på smarta funktioner så är QC35 fortfarande ett riktigt starkt kort.

+

Mycket bra ANC, neutrala, lätta

Plastiga och lite omoderna

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna med brusreducering

2. Bose Quietcomfort 35 Ii Black - Bose fortsätter att förbättra sin storsäljare och lägger till anpassningsbar NC på senaste versionen för att bättre konkurrera med Sony. Det går inte att anmärka på brusreduceringens effektivitet, som fortfarande är i toppskiktet. Ljudmässigt är det blandad kompott. På plussidan är detta den mest neutrala av lurarna i listningen, med en tydlig röståtergivning och en stram och väl integrerad bas. Däremot lär kräsna öron lägga märke till en lite hård och plastig karaktär i diskanten. Värdesätter du ljudkvalitet över allt annat bör du också provlyssna Sonys alternativ för att se vad som passar dig bäst. Bose har en plastigare byggkvalitet än jag tycker de bör ha för priset men en fördel är den superlåga vikten. Just komforten och smidigheten innebär att QC35 förblir ett säkert kort om du framförallt tänkt använda lurarna när du reser.

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

3. Bose Quietcomfort 35 Ii Black - Bose är alltid ett av de givna valen när det talas om brusreducerande hörlurar. De har gjort detta länge och de kan det riktigt väl! Med QuietComfort 35 får du ett givet bra köp med en ljudbild som kommer passa de allra flesta. En av mina absoluta favoritsaker med QuietComfort 35 är hur lätt och ledigt de sitter på huvudet. De kan bäras under flera timmar utan att man blir trött på dem. Även med glasögon upplever jag att de sitter bra och sluter tätt runt öronen, för bästa möjliga brusreducering. Batteritiden är utmärkt och lever upp till de utlovade 20 timmarna utan besvär. Skulle batteriet ändå ta slut kan du lyssna vidare via den medföljande 3,5 mm-sladden. Bose QuietComfort 35 är ett mycket klokt och bra val som kommer göra de allra flesta mer än nöjda!

+

Mycket bekväma

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa trådlösa hörlurarna

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 24 oktober 2019

Bose har pysslat med brusreducering i en mindre evighet och det märks tydligt i QuietComfort-lurarna. Även om konkurrenterna har kommit ikapp och ibland också gått förbi så är och förblir QC35 II ett fantastiskt alternativ på alla sätt! Ljudbilden är lite mer anpassad efter gemene man och de spelar riktigt bra om än lite färgat. Detta är inget för den absoluta HiFi-nörden men definitivt vällåtande för gemene man. Vikten är förhållandevis låg och bekvämligheten är hög, även efter flera timmars lyssnande! Av en händelse råkar det vara just föregångaren till dessa, första generationen QC35, som jag själv använder både i min vardag, hemma och på resande fot, och bara det i sig är väl ett gott betyg!