search
Tarah Pro en hörlur från Jaybird

Jaybird Tarah Pro

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa hörlurarna för träning

Björn Sige

Av Björn Sige

Borttagen från listan 25 januari 2021

Tarah Pro är ett annat utmärkt halv-trådlöst alternativ för dig som gillar kabelförbindelse (eller hellre sparar en slant på att skippa True Wireless-design). Designmässigt är de verkligen byggda för att tåla; de har en robust IPX7-klassificering likt toppmodellen Vista och en tyglindad kabel som inte lär gå av i första taget. De har också smarta magnetiska höljen som inte bara skyddar lurarna från att slå i varandra under transport utan även aktiverar batterisparläge vid sammanlänkning. De erbjuder också tacksamma 14 timmar på en laddning, vilket iofs är en timme kortare än nya Powerbeats - trots att de har en dedikerad batteri/kontrolldongel på kabeln. Jaybird har dock, förutom högre tålighet, fördelen av en bra app med fullständig EQ som du kan använda för att skräddarsy frekvensgången - inte för att det säkert behövs då de flesta lär vara nöjda med ljudbilden ur kartong. Tarah Pro fortsätter att vara en riktigt grym - om än inte perfekt - träningskompanjon!

Bästa hörlurarna för löpning

Björn Sige

Av Björn Sige

Borttagen från listan 22 oktober 2020

Tarah Pro är ett annat utmärkt alternativ i "Fake wireless"-kategorin. De har aningens sämre batteritid än nya Powerbeats (trots batteri/kontrolldongel på kabeln) och saknar intuitiv parkoppling a la Apple H1, men erbjuder högre tålighet under mer extrema träningsförhållanden. Dels tack vare IPX7-klassificeringen på lurarna men också kabeln är tyglindad och ovanligt robust. De har magnetiska "snap lock"-höljen, som aktiverar batterisparläge och förhindrar att lurarna dinglar runt och blir repiga. Smart! Ljudkvalitén är god om än inte allra bäst, men de har fördelen av en riktigt bra EQ där du kan justera helt enligt preferens. En tacksam feature som helt saknas hos Powerbeats-modellerna. Ett minus är att de inte laddar direkt med kabel utan via en proprietär ladd-adapter som du måste hålla reda på. Multiparkoppling hade också varit tacksamt. Men; Tarah Pro är verkligen lysande löparlurar och ihop med nya Powerbeats troligtvis det bästa du kan få vad gäller halv-trådlöst.

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

Björn Sige

Av Björn Sige

Borttagen från listan 20 maj 2020

Om du föredrar en "semi-trådlös" design med kabelförbindelse mellan kanalerna är Jaybird Tarah Pro troligtvis det bästa alternativet på marknaden. De har en dongel på kabeln där batteriet och alla kontroller för uppspelning och röstassistent sitter. Den smarta designen använder sig av magnetiska höljen för att hålla ihop dem i fickan samt aktivera batterisparläge och den rejält tåliga kabeln bör inte gå sönder i första taget. IPX7-klassificeringen garanterar hög tålighet mot svett och smuts. Eftersom de inte är av True Wireless-typ har de inget laddetui som kontinuerligt laddar dem under förvaring, men erbjuder i gengäld tack vare kabel-dongeln 13 timmars batteritid/laddning. Ljudkvalitén är bra och drar lite åt det varma hållet, men vill du kan du justera ganska fritt via Jaybirds MySound-app som är en av de bättre på marknaden och låter b.la. användare dela sina egna ljudprofiler med andra. Varmt rekommenderade!